Čo vidíte na teste vy ?
Nic, resp jednu ciarku
@sense tu aj keby je druha ciarka pri tom svetle a uprave ci v com to je prejasnene by to vidno nebolo.
@anjelicek26 skús tu ja už asi namyslam shluposti
@eliska321 to je strasne slabulinke, ktory den cyklu si? Tipujem tak 8-9 od ovulacie...
Jedna ciarka
@anjelicek26 tak ono trošku komplikované neviem možno si si všimla moje príspevky ;) neviem presne kedy bola ovu zrejme mala veľký posun :/ ale naposledy som mala strašne silný výtok priesvitný tak možno vtedy bola aj ovu tak je to presne jak vravím 9 dní
@eliska321 a meskaju ti kolko?
@katulastraka dlho dlho :/ naposledy som mala 17-23.11. 2020. ..... Ale mávala som také cykly dávnejšie
@eliska321 akoze dvojmesacne cykly????
@katulastraka také dajake no posledný polrok som bola oka a zrazu bum bola som už aj u dr poslal ma na slepak minuly týždeň asi na 5 deň po styku som mala neskutočné kŕče spinká som hnedý výtok potom deň nič a zrazu zas asi 2 hodky a od piatku nič vôbec len ma pichne v podbrušku
@eliska321 tak ak by je to 9dpo tak taky dusicek by bol v poriadku, ale je to este slabucke na nejake tesenie sa, skus o tri dni a prosim rano, malo pit vecer. Lekar to neriesi, ze tak zrazu sa ti tak natiahol cyklus? Mne sa natahoval len cyklus, ked sa mi porobili cysty :(
Nič tam nie je
@anjelicek26 nemám nič žiadne cysty všetko oka hormóny oka .... Rieši to štýlom že mi povedal 7.1. nech počkám do 20.1. čo je v stredu teraz ..... A na to mi povedal že nech skúšame ďalej no tak nejako
@eliska321 tak toto nie je tehotenstvo ale zjavne nejaky hormonalny problem. Mala by si sa dat vysetrit.
@katulastraka bola som vyšetrená ak čítaš pozorne
@eliska321 a kto ta vysetroval? Bola si na endokrinologii?
@katulastraka bola som aj tam pravidelne chodím nemám štítnu nič hormóny mám v poriadku ani slepak ani nič ani cysty na vaječníkoch ani nikde
Mohlo to byť zo stresu je to možné nevravím aj dr povedal gynekológ ......a ešte skoro som zabudla ani antibiotiká neberiem už pomaly viac ako polroka
@eliska321 tak to je fajn.
Napadlo ma to, ze mam kamosku, ktora je extremne chuda a ms mava naozaj sporadicky a druha sa trapi s pco a ta ma opacny problem s vahou, ale vidno to aj na hormonalnom profile a sporadickej ms.
Ms moze naozaj meskat aj zo stresu, pripadne fakt tym, ze bola ovu posunuta.
Pockaj par dni, zopakuj test, mne ukazal test slabu ciarku na 15.den dpo, ktora postupne tmavla
Nič. Tehotenstvo su dve nie?

Tmu