Čo vidíte vy na teste? Som tehotná? Či je zlý test?
@danielkadandy ja myslim ze si tehotna, zopakuj test hned rano a budes si ista. Kazdopadne drzim palce✊
A to by tak skoro mohol test ukazat? Kazdopadne rano skusim znova
Pravdaže mohol 🙂 ja som mala dostať krámy a 3d mi meškali.. spravila som si test a čara jak na ceste :D
Ja som mala pozitívny, ešte mi ani nemeškali, v deň keď som mala dostať som si spravila a hľa, prave som uspala 7 mesačné dieťa 😁
@danielkadandy ak som spravne pochopila uz ti meska zhruba 4-5dni... Samozrejme, ak si tehotna uz by to test teda aspon ten 10tkovy mal zachytit mne ukazal takuto ciarku v den ocakavanej ms a dcerka uz ma 2 a pol roka
@1lulu1988 no ja som si kramy sledovala vzdy len podla mobilnej aplikacie :D no bola dost presna lebo vzdy skoro na den som dostala tak ako mi ukazovala...teraz mi podla nej meska treti den...
@danielkadandy áno, sú tam dve, mne vyšiel takýto 8dni pred ms ale cháp každá žena je iná a inak vylučuje hormón ;) držím palce
Fuuu ja som este v soku....no zeny ja uzivam aj antidepresiva uz dlhe roky...mala by som cim skor volat lekarke...ale mal by mi to potvrdit najprv gynekolog ze? Myslite zeby som tam mala uz zajtra nabehnut? Nevidem divna? Ci este pockat? Najradsej by som ani do prace nesla ale priamo tam
@danielkadandy smer gynekológ a potom hneď psychiater. Prvé dni vývoja sú najdôležitejšie, preto ak berieš AD musí doktorrka povedať, či môžeš brať tie AD čo berieš alebo treba ti iné.
@danielkadandy gynekológ este nič neuvidí max pozrie hladinu hcg... počkaj 3 dni nech ti mešká a vtedy chod ku gynekológovi na krv, už bude vidieť hladinu hcg ako sa vyvíja
Podla mna si tehotna 😍😍😍
Aj ja tam vidim dve kolajnicky.Ja by som volala rano sestricke ze co a ako kvoli liekom,ked tak asinta objednaju na krv,takto skoro este by nic nevidela,ja som bola az v 7-8mom tyzdni pri kazdom tehotenstve.Drzim palce a gratulujem
@danielkadandy mne keď meskal menzes 1 deň, ešte v ten deň som musela ku gynekológovi. Jasne, ze nič nevidel. Ale hcg v krvi áno. Lebo som musela brat injekcie na riedenie, hneď od začiatku, aby som zas o dieťatko neprišla. Keď berieš také lieky hneď by som tam nabehla, začiatok je veľmi dôležitý.
Ale boli ma podbrusko aj krize
Aj ja vidím 2 čiarky gratulujem
@danielkadandy aj mna bolelo prvy trimester to je tym ze sa maternica roztahuje. Aspon tak to mne oddôvodnil moj gyn.
@1lulu1988 akoby som mala zapal alebo co
@danielkadandy no neviem sice ako boli zapal..... Ale mna bolelo tak akoby som uz uz mala dostat ms
@1lulu1988 no v podstate ano..
Ja si myslím, že ste tehotná gratulujem☺️.. ja som mala presne takto isto keď som si urobila na druhý deň čiara bola omnoho silnejšia 🙂
No znamená to asi že si tehotná , ja som bola tiež skúsila som 4 testy silneli ale nie o veľa , išla som gynde už som sa tešila že uvidím fazuľku a nakoniec som sa dozvedela že musím na kyret . Bol to iba prázdny gestacny vak ... V piatok mi robili kyret , vôbec tá týmto nechcem plasit a gratulujem len som sa chcela posťažovať .... Nevedela som že sa takéto niečo môže stať , prajem veľa sil a zdravé tehu ... 💖💞
@adrianka7d och to mi je luto :(
@danielkadand ďakujem pekne 😢
@danielkadandy vidím ducha 🙂
@danielkadandy gratulujem ;)
@danielkadandy je to tam, gratulujem ;)
A je normalne ked citim pichanie vlavo podbruskom?
@danielkadandy ano, aj ja som to mala. Aj všeliaké tlaky nepríjemné atď. Všetko to prešlo v 3. mesiaci.

@danielkadandy podla mna si