Čo znamená čiarka od pupka a ako ju odstrániť?
Aby viete mi povedať čo je toto?? Ako sa toho zbaviť alebo prečo to mam?? Mate to niektorá?

Si tehotná?
Takáto čiara sa robieva počas tehotenstva z hormónov, volá sa linea nigra. Ale nemusí to byť ono..
takuto ciarocku mavaju tehotne zeny... 🙂 ak nie si tehotna, mozno nejaky hormonalny problem..
@crazy_cat_lady nemám nič bola som u ženského
Ja tam vidím chlpy 😀 to je všetko...
@earlgrey no keď si porovnám brucho pred a teraz tak je väčšie ale neviem ja už neviem čo si myslieť ja dom asi iab klamana ze sme sa skúsili o bako pomalí 5 mesiac cc a stále nič prídem si byť fest nemožná 😔 mešká mi 9 deň keď som si robila test bolo ze 2 paličky ta druha slabulinka a ženský nič nevidel ani pripravujuci sa menzes a krv negativ tak ja už neviem vôbec co sa deje
@jessa1 moja 10 rocna dcera ju ma a dost viditelnu, ma trosku tmavsi pigment, ale tiez som to vtedy vygooglila..ze tehotenstvo
@laurikagab ale pofla mňa je rozdel med to ma niekto od mala ako sa narodí ako pri dospelom človeku ktorý to ma iba teraz
Čiara v tehotenstve je čiara.Toto sú chlpy.
Ale to su cierne chlpy len, tehotnym sa robí na ciara od takeho 5 mesiaca v priemere aj to pomalicky…. Urcite ked ti meska 10 dni tak to nie je tehotensky pigment 😀 ale tak to je moj skromny nazor a skusenost
vyzera to ako čiara ale su to chlpy , daj fotku z ineho uhla alebo si ich ohol a ptm daj foto

@jessa1 Čo? chlpy?