Čo znamená čiarka od pupka a ako ju odstrániť?
Takáto čiara sa robieva počas tehotenstva z hormónov, volá sa linea nigra. Ale nemusí to byť ono..
takuto ciarocku mavaju tehotne zeny... 🙂 ak nie si tehotna, mozno nejaky hormonalny problem..
@earlgrey no keď si porovnám brucho pred a teraz tak je väčšie ale neviem ja už neviem čo si myslieť ja dom asi iab klamana ze sme sa skúsili o bako pomalí 5 mesiac cc a stále nič prídem si byť fest nemožná 😔 mešká mi 9 deň keď som si robila test bolo ze 2 paličky ta druha slabulinka a ženský nič nevidel ani pripravujuci sa menzes a krv negativ tak ja už neviem vôbec co sa deje
@jessa1 moja 10 rocna dcera ju ma a dost viditelnu, ma trosku tmavsi pigment, ale tiez som to vtedy vygooglila..ze tehotenstvo
@laurikagab ale pofla mňa je rozdel med to ma niekto od mala ako sa narodí ako pri dospelom človeku ktorý to ma iba teraz
Ale to su cierne chlpy len, tehotnym sa robí na ciara od takeho 5 mesiaca v priemere aj to pomalicky…. Urcite ked ti meska 10 dni tak to nie je tehotensky pigment 😀 ale tak to je moj skromny nazor a skusenost
vyzera to ako čiara ale su to chlpy , daj fotku z ineho uhla alebo si ich ohol a ptm daj foto

@jessa1 Čo? chlpy?