icon

Čo znamená hnedé špinenie a bolesti?

kvetinka0099
1. feb 2025

Ahojte žienky chcela by som sa spýtať či máte skúsenosti menštruáciu som mala 31 decembra trvala normálne cca 5 dni ,9.1 sme išli na plno a aj 18.1 a cca 10.1 som mala riedky ovulačny hlien od 12.1 mám menštruačné bolesti potom bolesti prsníkov atď, začala som špiniť od 26.1 cca necelé 4 dní ale na vložke nič len po utretí hnede špinenie niekedy s trochou krvi ale viac hnedého hneď od začiatku 4 deň už ledva bolo vidieť hnedého na toalentnom počas toho som mala veľké bolesti ktoré po skončení sa zmiernili ale po skončení tlstale pretrvávajú a už som stoho na nervy pretože neviem čo mi je testy som si robila ešte pred spinenim ukázal jeden test slabý duch a potom nič a po skončení tiež slabý a zase nič🙈 k dr som objednaná až 18.2🙈a ja neviem či mám byť do v tedy v bolestiach alebo ako ďalej písala som dr či sa nejedla o nejaký zápal alebo cystu a neodpísal tak ja už neviem ako ďalej či tam ísť alebo co menštruáciu nemám pravidelnú ale zvicajne príde vždy do 33 DC niekedy aj na 28 DC tak ja neviem či ten test by už niečo ukázal ? Alebo úplne už vylúčiť tehu?bolesti trvajú už 19 dni

kvetinka0099
autor
2. feb 2025

@kvetinka0099 nikto nemá žiadne skúsenosti?