icon

Črtá sa tam niečo?

12. apr 2023
autor
12. apr 2023
martul
12. apr 2023

Nieeeeeee, nečrtá, vôbec, kde?🤦

terezka2911
12. apr 2023

Ludstvo ide do zahuby

maximiliana
12. apr 2023

@terezka2911 velmi strmym krokom 😂😂

pukina
12. apr 2023

@martul
@terezka2911 damy neviem ci to bola ironia ale ak ano to co povazujete za ciarku je tien 😀

autorka no tazko povedat, moze to byt zacinajuci duch ale nemusi. meska ti?

terezka2911
12. apr 2023

@pukina ale ja vidim crtajucu sa ciarku.

pukina
12. apr 2023

@terezka2911 a je nutne tu hned autorku zhadzovat? ta otazka je uplne na mieste, mozno sa o babo snazia velmi dlho a konecne vidi aspon naznak niecoho, tak tomu sama nechce verit.

autor
12. apr 2023

Žienky pýtam sa to preto, keďže ja často vidím čiarku aj tam kde nie je keďže sa snažíme o bábo a veľmi si prajem aby tam tá čiarka bola🙂
Som rada, že teraz nie som jediná, ktorá to vidí.

7miriam77
12. apr 2023

Velmi držím palce, no tazko povedat, ked sa clovek dobre zadiva, mozno daco sa tam črtá...treba skusit za pár dní 🍀

julka828
12. apr 2023

A meska ti uz alebo kolko mas do ms ?

autor
12. apr 2023

V piatok mám dostať 🙂

beata_k
12. apr 2023

Nic tam nie. Ja ti silno drzim prsty, ale nenahanaj ciarky tam kde nie su. Je lepsie sa prijemne prekvapit ako neprijemne sklamat. Testuj ked ti bude par dni meskat a budes tam mat kolajnice, nie ciarku. 🍀✊

julka828
12. apr 2023

No neviem mne sa velmi nezda zeby tam nieco bolo 😔 a to ja duchov vyhrabem aj z pod zeme ☺️

ysseba
12. apr 2023

To si fakt až tak nedočkavá, že nevydržíš testovať aspoň v piatok kedy máš dostať MS? 2 dni? Robíš zle sama sebe. A nie, nič tam nie je. V piatok ale možno bude 🙂

puplatko
12. apr 2023

@pukina hej hej ono to tak niekedy veru býva. No pri tejto fotke si myslím, že je to viac než jasné 🙂

bm_
12. apr 2023

ja tam vidim co tam vidis :D ale ci je to skutocne sa dozvies fakt az neskor...ja viem ako sa citis a ja som tiez vzdy testovala skorej, ak sa kvoli tomu nerucas kazdy den od zufalstva a nerobi ta to ozaj nestastnou ja by som pokracovala, je to uplne tvoja vec🙂 drzim palce🙂

martul
12. apr 2023

@pukina ja tam nevidím nič. A celkovo neviem načo je dobré testovať keď ešte ani nemeska menzes, zbytočne sa autorka trápi a my tu spekulujeme. Keď bude meškať tak bude výsledok jasný a nebude treba vyvolávať duchov.

natali1991
12. apr 2023

Tak ked ti nemeska tak naco toti divadlo ?