icon

Cyklus bez ovulácie. Je možné, že by som bola tehotná?

petka811
1. mar 2013

Ahojte chcela by som sa popýtať. Je možné, že by som bola tehotná? Problém bol taký, že mi bolo zistené, že mám cyklus bez ovulácie, jednoducho vajíčko nikdy nedozrelo do požadovanej veľkosti. Chodila som pravidelne na folikulimetriu, kde bola sledovaná veľkosť folikulov, prvé dva mesiace bola nedostačujúca, teraz tretí mesiac po podaní tabletiek na stimulovanie rastu dorástli pekne, na poslednej folikulimetrii som bola teraz v stredu (27.2.) a pichli mi injekciu ešte na podporu prasknutia folikulu a uvoľnenie vajíčka s tým, že do 24. hod príde k ovulácii a máme sa posnažiť o bábo presne v ten deň(vo štvrtok). Lenže mňa sprevádzajú také divné pocity, mám trochu nafúknuté brucho, okolo tej stredy (27.2.) som pociťovala pichanie dole v podbrušku, dosť na pravej strane. Neviem bližšie popísať tie pocity. Pohlavný styk máme pravidelne nechránený a poslednú menštruáciu som mala 15.2. Dnes ráno mi to nedalo a spravila som si test a vyšiel pozitívne. Je teda možné, že by som otehotnela skôr ako mi povedala lekárka, napriek tomu, že som chodila pravidelne na folikulimetriu a predtým mi bolo povedané, že sa ani nemusíme snažiť, že mám nedostatočne narastené folikuly, a mala som menštruáciu, lebo myslím si - otehotnieť v deň, keď mi doktorka povie, kedy budem mať presne ovuláciu (po injekcii) - mala byť vo štvrtok a je piatok - a test je pozitívny - je nereálne.
Ďakujem 🙂

Strana
z3
nibiru
17. mar 2013

@petka811 no čo ako vyšli testy si tehotná?

denisa87
17. mar 2013

@petka811 ahoj,tak ako ostatne testy,lebo aj moj na 7 dpo vyzera takto,silnie ti ciarka,?aj ja mam woman secret

petka811
autor
17. mar 2013

@nibiru
@denisa87
juuj baby, mne to nevyšlo, ešte vo štvrtok neskoro večer som začala krvácať, najskôr slabo, intímka čistá, vždy len na toaletnom papieri bolo...ešte som si nahovárala, že aj to sa stáva niekedy, ale v piatok už normálne...takže MS prišla...som bola z toho smutná, mrzelo ma, že sa nepodarilo, aj keď to tomu nasvedčovalo...aj pár slzičiek bolo...no čo už, už len čakať na ďalšiu ovulku...

petka811
autor
17. mar 2013

@awalancha3 ahoj, ako som už písala, nepodarilo sa, MS nakoniec prišla, ak tam aj niečo bolo, už nie je.... ☹

denisa87
17. mar 2013

@petka811 tak to si ma moc nepotesila ☹ a kolky dpo si bola ked si robila ten test?

petka811
autor
17. mar 2013

@denisa87 14. DPO

denisa87
17. mar 2013

@petka811 aha,Dakujem 🙂 a drzim palceky aby to nabuduce vyslo...

petka811
autor
17. mar 2013

@denisa87 ďakujem,dúfam, že ty nebudeš takto sklamaná

awalancha3
17. mar 2013

@petka811 ....radsej nech sa to takto prirodzene skonci samo...... nez by malo prist k mimomaternicovemu... ta ciarka a teda hcg boli asi velmi malicke... ale nieco sa mozno dialo- mozno predpríprava na ozajstne tehotenstvo.... urcite sa dockáš

Strana
z3