icon

Dá sa objednať k inému gynekológovi na potvrdenie tehotenstva?

12. aug 2022

Ahojte. Neviem kam sa obratit tak pisem tu. Anonymne, kedze by ma podla nicku mohli spoznat ludia z okolia.

Vysiel mi pozitivny test, ale k mojmu gyn sa da objednat az na koniec septembra. Problem je v tom, ze moje prve tehotenstvo skoncilo potratom (pred rokmi), beriem lieky od gyn (duphaston) aj od endo (lthyroxin) a neviem, co teraz robit (z endo mam instrukcie), kedze sme planovali IVF, nikdy neprisla rec na toto. Jednak, to chcem mat cierne na bielom a jednak neviem ci mi treba zmenit lieky. Citala som, ze duphaston sa dava aj na udrzanie tehotenstva, lenze ja ho beriem len urcite dni cyklu, cize si to nemozem sama upravit. Viete odporucit kde sa da ist aj sukromne (kedze nechcem menit dr) a zobrali by ma este tento mesiac? (Potom odchadzam na takmer 3 tyzdne prec). Kosice. Dakujem za rady. Som v soku 😍

mogaa
12. aug 2022

tak jedine na priamu platbu ako samoplatca.....a treba si obvolať gynekologov ktorý by ťa vzal a ten ti povie aj termín kedy....

bbebe
12. aug 2022

A neda sa zavolat tvojmu gynekologovi a vysvetlit situaciu nech ti da skorsi termin?

lauricka
12. aug 2022

Je to výnimočná situácia, má dovolenku? Ak nie, určite k nemu treba ísť čo najskôr, musíte s ním najprv hovoriť, než začnete zháňať iných. Prípadne, ak fakt nemôže, nech vám niekoho odporučí...

autor
12. aug 2022

Dakujem, trochu som spanikarila, vobec ma nenapadlo mu zavolat 🙈😂 uz som sa objednala ako samoplatca inde, tak uz kaslem na to, ale dakujem za rady.

autor
12. aug 2022

A vlastne aj tak ma dovolenku, cize aj tak by som nic neporiesila.

maria898
12. aug 2022

Kazdemu gynekologovi sa da ist rano a vyckat radu

mogaa
12. aug 2022

@maria898 len ten jej má dovolenku a iný ju nevezme....teda ak sa neohlási dopredu, nie je jeho pacientka a nemusí ju vyšetriť ani ako samoplatcu...

zuzi0911
12. aug 2022

Pokiaľ test vyjde pozotivmy treba s duphastonom pokračovať to je bežné...čiže sama si neordinujes
A zastupujúci dr ,normálne som prišla,nevolala som ani nič....

elenita
17. aug 2022

Ahoj, ako si dopadla? 😊

autor
17. aug 2022

@elenita ahoj, objednal som sa cez net u nejakej inej. Dnes som mala mat termin, ale vcera vecer mi volala, ze novych pacientov neberie a teda ze ani mna nevezme, aj ked dr menit nechcem. Takze som rano volala do Heliosu, kde som pocientkou, ci je mozne prist aj ked som este nepresla IVF, ze sa podarilo spontanne a akurat mali okno, tak som dobehla a spravili mi aj sono aj hcg. Platila som nieco okolo 25€ a vybavene. Aj na kontrolu idem este tam (kedze je este skoro a bolo vidiet len bublinku) a v case riadnej kontroly budem mimo SK, tak ma este supol posledny den pred odchodom, nech aspon hcg skontrolujeme, ak by stale nebolo nic vidiet