Dá sa otehotnieť 3 dni po menštruácii?
Ahojte,prepáčte ak je tu už taká téma,no asi som sa nedoptracovala k odpovedi. Takže mám nepravidelný cyklus +-2,3 dni. mali sme s priatelom styk 3-4 den od poslednej menštruacie. Dnes je to 10. den odvtedy a neviem či už ozaj som na hlavu alebo mam len taký velký chtíč,no mam ako keby v podbrušku kamen a nie celé dni no od včera v takých pol minutkových intervaloch cítim ako by ma niečo pichlo vo vaječníku raz v jednom,inokedy v druhom.A ked som prišla včera z prace strašne ma tam ťažilo normalne akoby mi od vaječnikov až po kríže vražala taka tupšia bolesť no nie celý čas zase len take intervaly. Ani neviem ako by som to opísala,možno bude tento príspevok taký miž maž no chcela by som vedieť či sa niekomu už podarilo tak otehotnieť a či je vobec po 10tich dnoch niečo málinko cítiť.Snažili sme sa aj počas plodných dní ktore mi vyratal automat.kalendarik ale nič....preto sa toho ani nedržím lebo viem že mi to sem tam vie lietať 🙂 PS: strašne by som si želala aby to vyšlo...Dakujem vopred za odpovede
@babydesire veď práve že mám 18 deň cyklu a zatiaľ som žiadny hlien nespozorovala ,teda väčšinou vidieť na spodnom prádle...A Možno je aj pravda ze som to prehliadla,možno to estelen príde...neviem... Uvidíme...ale dakujem
@janlucka pokial ide o hlien,tiez som ho sledovala a akosi som ostala sklamana ze som zrejme mala anovulacny cyklus..a vies co? Musela byt,bo som bola tehu 🙂
@babydesire pfuu, no neviem mam docela strach ,že sa znova sklamem...snažím sa nato anilen nemyslieť a čakať ale nedá sa to...a vždy si hovorím že nebudem sa tak sledovať nechám to tak,nechám sa prekvapiť ale vždy sa kontrolujem ako švihnutá....
@janlucka to nic to kazda zena tuziaca po babatku
@babydesire niekedy sa cítim ako chorá na hlavu,naozaj :D uvidíme, počkam do mrchy a hádam sa mi to konečne splí...dakujem za povzbudivé slová,naozaj
A ešte som zabudla že po každom jedle mi je strašne ťažko, niekedy ma aj preženie a dokážem denne spať aj do poobedia... Možnože budem len chora alebo čo alebo neviem naozaj
Xixi to nie je o tom ze si necitliva 😉 pri prvom tehu som tíez vobec nic netusila 😉 tehu je naozaj kazde uplne ine, aspon v mojom pripade urcite :-*
ahojte. chcela by som sa opytat cca 11 dni do zadu sme mali po dlhom case s partnerom nechraneny pohlavny styk, asi som blba ale citim sa od vtedy zvlastne a dokonca som mala plodne dni vtom case a dokonca mi aj mn prisla skor aako mala po tom asi 6dni a trvala 2dni. dneska som si robila test aj ked som sama sebe povedala ze asi velmi skoro ale jedna ciarka bola tmava a druha slabucka. mozete mi niekto povedat nazor mali ste uz niekto sniecim takym skusenost alebo ste o niecom takom poculi? dakujem
@lubkaa07 tak ak ti test ukázal druhú čiaročku slabú, tak podľa mňa to, čo si mala 2 dni a myslela si si, že je menzes, mohlo byť uhniezďovanie. Keď som čakala dcéru, tiež som mala "akože" menzes 2 dni, aj to bolo len také akoby špinenie, vôbec nie klasická menštruácia. Skús otestovať pozajtra a uvidíš, či čiarka silnie.
určite ano 🙂 kedykoľvek
@svadobnesaty1 dakujem a ja ze som blba :D lebo sme sa s partnerom rozhodli o babo a povedali sme si ze to skusime prvy raz a dame malicku pauzu a znova ale asi to vyzera tak ze uz nemusime skusat .
super, tak to blahozelam 🙂, to je prve babo?
Áno
nie uz mame spolu 26mesacnu dcerku
@babydesire ale to vobec nemusi byt pravda ze test ti ukaze az po meskani lebo je dost pripadov co boli tehu a mali este stale normalny menzes.
@lubkaa07 ano ja viem!! Poznam dost takych pripadov.pisala som standardne ako to je vo vacsine pripadov...ak by som mala vsade rozpisovat "su aj vynimky" bol by to dost dlhy prispevok o tom ze ovu neni len vstrede cyklu,ze byva aj menzes a zena je zdravo tehu..svagrova mojej sestry zistila az v 6mesiaci ze je tehu,nornalne mala menzes,nedavno porodila zdraveho chlapceka...
Ahojte,takže už mi 3 dni meška MS. dnes rano som si robila test no bol negatívny ,avšak zdalo sa mi akoby som videla len namatkovu ryhu ako druhu čiarku ale to je tam asi vždy,však?? No trápi ma už asi tretí týžden aj ten výtok biely až číry no dnes po utretí bol žltý no nesvrbel ani nezapáchal...cítim sa ako pred MS normálne ,no akosi sa nemožu rozbehnúť(dufam že neprídu)...čo si o tom myslíte? mali ste niektorá niečo podobne ???
@janlucka. Podla mna druha ciarka... 🙂
@janlucka. Skus este rano hned po zobudeni..vtedy je koncentracia najvyssia
@luciferkax ale keď sa téraz na to pozerám sa mi zdá že nič nevidím 😳
@janlucka. Vydrzat do rana..mna to caka o dva tyzdne..uz terqz sa vidim ako cikam na papieriky 🙂 🙂
@luciferkax ked ja som taka nervozna...kupila som si ten digitalny tak snad ukaže aspon na 90 percent či sa tešiť či nie či to bol zase len pplach :( ...držím moc moc palce...ja som ich už asi miliony ocikala :P

@janlucka my sme s istotou otehotneli hneď po menštruácii. Je to možné. Držím palce, aby vám to vyšlo 🙂