icon

Dá sa otehotnieť 5 dní pred ovuláciou?

nataly00
16. nov 2020

ma niekto skúsenosti snazime sa dlho tuzime po babetku

snazilka_bio_mamka
16. nov 2020

@nataly00 podla mna sa snazte aj pred aj pocas ovulku. Spermie prežiju tušim aj 3-4 dni, nie som si ista ale viem ze v dobrych podmienkach prežiju

nataly00
autor
16. nov 2020

@snazilka_bio_mamka tak už by sme chceli aby sa podarí a nič dúfam ze trz to vijde

fokuska
16. nov 2020

@nataly00 Otehotniet sa da len v case ovulacie - kedze pri ovulacii sa uvolni vajicko a to je oplodnene. Ale ano, spermie mozu prezit par dni a na vajicko si "pockat". Ale stale plati, ze otehotnenie nastalo v case ovulacie, nie v case styku.

nataly00
autor
16. nov 2020

@fokuska dobre vysvetlene dskujen

sara07
16. nov 2020

@nataly00 vykašli sa na ovulačné dni a podobne, proste ked je chut čo najčastejšie a je to , zbytočne sa stresuješ čo je nie je alebo podobne,
ja som otehotnela v den menzesu čo zaručene do poučky o plodnýc dni nezapada
kašli na to, uži si a teš sa, nejde o závod ani o nič

sejbipi
17. nov 2020

Určite áno, ja som otehotnela snáď aj týždeň pred ňou. Ženské telo je nevyspytateľné

fokuska
18. nov 2020

@sejbipi Neexistuje. Mohla si mat styk inokedy ako ovulaciu (ale vtedy plati ze spermie prezili do ovulacie a to mohlo byt len par dni). Alebo si si myslela, ze mas ovulaciu inokedy.
Ale je nemozne, aby si mala styk, ovulaciu az o tyzden na to a aby si otehotnela - kym zili spermie, tak nebolo vajicko a ked sa uvolnilo vajicko, tak uz nezili spermie.

sejbipi
21. nov 2020

@fokuska Bohužiaľ čo je pre vás nemožné je realitou v mojom tele 🙂). Otehotnela som ešte pred ovuláciou, ktorá sa nestihla spustiť a hromadila sa vo mne 🙂 nová skúsenosť pre mňa, ojedinelá pre lekárov. Ako som napísala ženské telo je nevyspytateľné, každá sme iná, tak budem rada ak si do budúcna zoberiete z mojho prípadu príklad a nebudete poučovať ženy akoby ste vedeli všetko. Stávajú sa nemožné veci 🙂

fokuska
21. nov 2020

@sejbipi Ako si otehotnela pred ovulaciou, ktora sa hromadila v tebe? Ako sa ovulacia hromadi?
Na otehotnenie treba vajicko a spermiu, odkial bolo to vajicko ak nebola ovulacia? Take neexistuje, s cim sa akoze ta spermia spojila?

sejbipi
22. nov 2020

@fokuska Dokonca mne a partnerovi povedali, že sme obaja neplodní. 🙂 aj to chcete vyvrátiť?. Zázraky sa dejú, len ich treba akceptovať

fokuska
23. nov 2020

@sejbipi Ja nevyvraciam, ze si otehotnela. Ale ak uz si otehotnela, tak pre ludi neexistuje na celom svete iny sposob ako spojenim vajicka a spermie. A vajicko sa uvolni iba pri ovulacii, tak mi prosim vysvetli ten zazrak - co sa spojilo so spermiou, ked si ovulaciu nemala?

fokuska
23. nov 2020

@sejbipi Skor si myslim, ze si uplne nepochopila co ti hovorili lekari. Mohla si ovulovat dvakrat za mesiac, alebo mohla nastat ina nie uplne standardna situacia, ale NEEXISTUJE otehotnenie bez vajicka.

To by si bola este vacsi fenomen ako tehotna panna Maria a poprela by si vsetky zaklady biologie a genetiky.