Dá sa otehotnieť 5 dní pred ovuláciou?
ma niekto skúsenosti snazime sa dlho tuzime po babetku
@snazilka_bio_mamka tak už by sme chceli aby sa podarí a nič dúfam ze trz to vijde
Určite áno, ja som otehotnela snáď aj týždeň pred ňou. Ženské telo je nevyspytateľné
@sejbipi Neexistuje. Mohla si mat styk inokedy ako ovulaciu (ale vtedy plati ze spermie prezili do ovulacie a to mohlo byt len par dni). Alebo si si myslela, ze mas ovulaciu inokedy.
Ale je nemozne, aby si mala styk, ovulaciu az o tyzden na to a aby si otehotnela - kym zili spermie, tak nebolo vajicko a ked sa uvolnilo vajicko, tak uz nezili spermie.
@fokuska Bohužiaľ čo je pre vás nemožné je realitou v mojom tele 🙂). Otehotnela som ešte pred ovuláciou, ktorá sa nestihla spustiť a hromadila sa vo mne 🙂 nová skúsenosť pre mňa, ojedinelá pre lekárov. Ako som napísala ženské telo je nevyspytateľné, každá sme iná, tak budem rada ak si do budúcna zoberiete z mojho prípadu príklad a nebudete poučovať ženy akoby ste vedeli všetko. Stávajú sa nemožné veci 🙂
@sejbipi Skor si myslim, ze si uplne nepochopila co ti hovorili lekari. Mohla si ovulovat dvakrat za mesiac, alebo mohla nastat ina nie uplne standardna situacia, ale NEEXISTUJE otehotnenie bez vajicka.
To by si bola este vacsi fenomen ako tehotna panna Maria a poprela by si vsetky zaklady biologie a genetiky.

@nataly00 podla mna sa snazte aj pred aj pocas ovulku. Spermie prežiju tušim aj 3-4 dni, nie som si ista ale viem ze v dobrych podmienkach prežiju