Dá sa otehotnieť aj pri prvom nechránenom pohlavnom styku?
Ahojte.. prvý krát som mala nechránený pohlavný styk so svojým partnerom.. A otázka je že či aj vtedy môžem otehotnieť? Trošku sa bojím..
@pikuli vzdy je sanca, ze otehotnies pri nechranenom styku. Proste ak date sancu spermiam na najdenie cesty k vajicku, tak je tam sanca.
Zalezi ale, ci si mala ovulaciu, ci sa do teba spravil a pod.
Nabuduce radsej stale s ochranou, snad by si este nechcela babo 🙂
@viestta no my sme mali tiež oddelene na zš za komančov ale teda rozhodne ani slovo o zo sexualnej vychovy, ani sa neskušalo, ani poznamky sa nerobili
len vyslovene biologia toto je maternica a menzes o plodnosti a otehotneni ani slovo len ked sa spoji ale ako sa spoji to sme si chodili študovat do knižnice 😂😂
ale to vela záleží od učitelky , ked teraz drie každy den kostolné lavice tak sa vôbec nečudujem že nás "chranila"
@hederamonstera v
@fokuska chodím do maďarskej..takže nemyslím si že by si vedela viac než ja..
Takže radšej svoje nepekné komentáre nechajte pre sebe
@pikuli No, pozri, nadavanie Ti ide aj po slovensky, takze na madarske skoly sa nevyhovaraj. Aj v madarskych skolach sa snad uci biologia, obzvlast ak si na gymnaziu. A ked napises na verejne forum, tak sa chovaj slusne. Ak to nevies, tak sa nepchaj medzi ludi.
@dskjhfdlkdjhl tak isto aj ty sa chovaj slušne . Nikto ti nepovedal aby si komentovala na moju diskusiu! Neviem čo ti je do toho!!!
@pikuli Tema je verejna, ak chces, aby ju nekomentoval kazdy, kto chce, tak si zaloz sukromnu.
@dskjhfdlkdjhl a druhá vec.. som sa poctivo učila z biológie.. a keby si bola taká múdra tak biológia nie je iba o ľudskom tele.. .. učia sa tam aj o zvieratách , rastlinách.. vidno že si nechodila do školy!!!
@pikuli lenže metodické pokyny aj osnovy sa učia aj na slovenskej aj na madarskej škole, jediny rozdiel je v jazyku , učivo je presne také isté, len je preložené maximálne
takže ak tak to že to nevieš je tvoja vina zbytočne prskáš
a to že si madarskej národnosti ta neospravedlnuje z neznalosti slovenského jazyka, to isté platí aj naopak ak slovak žije v madarsku
je to verejná diskusia máme právo ti napísat svoj názor, v podstate sa tu všetci zhodli na tom istom či sa ti to páči alebo nie
opakujem biologia prebera aj ludské telo je to pokračovanie prvouky kde sa postupne začina pomaličky preberat aj ludské telo
zbytočne prskaš a uraž tu baby na seba sa hnevaj
@pikuli Jaj, dievca zlate, keby si Ty rozumela pisanemu textu, tak by si zistila, ze ja som nikde nepisala, ze biologia je len o ludskom tele, ale ze to mas z biologie vediet. To Ti je rozdiel, ak ho nevidis, tak je to smutne. V kazdom pripade, radsej si to dostuduj, aby si na buduce nemusela dat otazku, ci sa da pri druhom nechranenom styku otehotniet, alebo este aj vtedy je vynimka.
@dskjhfdlkdjhl a na biológiu nás učili iba o menzese, intimních časti tele.. a ako dieťa vyrastie.. a k tomu rodina.. to je všetko..
A aj to viem po menzese v 14-16 dní si najplodnejšiaa.. takéto veci viem..
A aj kondóm na čo je.. aj antikoncepcia..
zbytočne tu uražaš baby ty si sa proste zhovädila dokonale sama
@pikuli To, ze vas to v skole neucili, to je jedna vec. To, ze si sa mala chranit, to je druha vec. Ked si chcela mat nechraneny styk, tak si si to mala nastudovat a nie tu pustat jedovate sliny, ktore aj tak posobia hodne trapne😉
@dskjhfdlkdjhl zbytočné reči.. 😂🙂vidno že prečo dnešné deti sú neposlušné.. veď aj ich rodičia sú tak isto neposlušné..nevedia ako sa správať k iným.. hanba
@pikuli No, to sa musis doma pozriet na svojich rodicov, nam svoju drzost nepripisuj😉
@dskjhfdlkdjhl asi žiješ v omylee.. 😅
@pikuli moje deti budu zaručene lepšie ovládať to čo ty nevieš, ja som schopna sa o týchto veciach s nimi porozpravat alebo im dat do ruk spravnu knihu
to ako vidím u teba nie je takže navažaj sa do niekoho do iného
pravopis ovladaju zaručene lepšie
skôr sa zamysli prečo sa potrebuješ pytat cudzích ludi a nespytaš sa svojej matky alebo niekoho v rodine
škoda reči lebo inteligencie si teda nepobrala vela chápem je ti trápne a vadí ti čo ti tu píšeme
skutočne tu sú samé perly v poslednej dobe ale ty doslova zatial vedieš ale absolutne dokonale ,
naštuduj si močovy mechur kde je, aj tu trubičku kade ide moč, obličky a potom si pozri kde je vagina a pošva snád obrázky zvladneš pochopit ,
fakt si sa spytala totálnu sprostos krát xy
@pikuli V omyle zijes Ty a to vo velkom, len o tom nevies.

@pikuli Čo s tým má rodina, škola, gynekológ? Podstatné je, čo chceš ty (ospravedlňujem sa za tykanie, nejde mi, vzhľadom k téme, vykať), na čo sa cítiš. Zo zvedavosti sex nemá byť. My sme konzervatívna katolícka rodina, nie iba preto som so sexom počkala do 31. Aj preto, lebo som to vždy chcela iba s tým, s ktorým zostarnem aj preto, lebo som sa venovala štúdiu. O nič som neprišla, dievča zlaté. Ak však máš dobrého chlapca, obaja plánujete spoločnú budúcnosť, dieťa ešte nie, TREBA SA CHRÁNIŤ.