icon

Dá sa otehotnieť deň pred menštruáciou?

ddominusqaa
27. jan 2014

Dobry den, chcem sa spitat ak sme sa pokusali den pred menstruaciu o dietatko, a menstruacia mi prisla hned na druhy den znamena to ze niesom tehotna alebo sa moze stat aj to ze ostanem tehotna aj bez toho aby sme potom uz nemali sex?

luba28
27. jan 2014

@ddominusqaa dokonca sa da aj cez ,....aj den po,aj den pred,.....

ddominusqaa
autor
27. jan 2014

takze ked mi skonci menstruacia tak po cca dvoch tyzdnoch si mozem skusit test ci to vyslo alebo nie ?

luba28
27. jan 2014

@ddominusqaa mozes,ale neni to pravidlo,skor vynimka,ked niekto tak otehotnel,....moja kolegyna jedna den pred a druha den po,....ale neni to pravidlo,....to sa asi tak podarilo,.....same z toho boli v soku,lebo mysleli,ze sa to neda,....

ddominusqaa
autor
27. jan 2014

aha dobre tak dakujem pekne 🙂
😉

saskahola
27. jan 2014

Dá sa otehotnieť aj cez menzes .. Takze by si mohla ostať teraz tehotna

zuzicek88
28. jan 2014

@ddominusqaa Ahoj,das prosim vediet,ci si tehotna,ja mam podobny problem a velmi by som chcela aby sa to podarilo,priznaky su,ale ci nie len v sugerovane....prosim ozvi sa mi

bosoriak
28. jan 2014

@ddominusqaa Je velmi nepravdepodobne, ze den pred menstruaciou otehotnies. Stat sa to moze, ale to by si nemohla dostat menstruaciu. Ja viem, ze existuju zeny, co pravidelne krvacaju aj ked su tehotne (nie je to menzes, pretoze menzes je vyplavovanie neoplodneneho vajicka), ale v drvivej vacsine pripadov jednoducho menstruacia znamena, ze zena nie je tehotna.

Ale ide o ludske telo, nie stroj a v medicine je skutocne mozne uplne vsetko. Takze ano, je sanca, ze si tehotna, ale je tak jedna k milionu.

joy23
28. jan 2014

@ddominusqaa ak si mala vtedy plodne dni, tak sanca je

dai
28. jan 2014

@ddominusqaa ahoj. ja som otehotnela den pred menstruaciou... alebo teda dnom kedy som ju mala dostat - ja som ju uz nedostala...
inak moja mama mala menstruaciu az do 6teho mesiaca tehotenstva...takze mozne je vsetko

ddominusqaa
autor
31. jan 2014

Dakujem vsetkym dam vediet 🙂

adkasmolka
31. jan 2014

No jasne ze ano 🙂 zazrak lezka pri mne 🙂)

coralee_wiley
18. feb 2014

no inak ja som tiez celkom zvedava, ci sa nam to takto nahodou nepodarilo 🙂 lebo tiez mi meskaju kramy 🙂 tak uvidime, ale to by bolo asi prilis odvazne si to mysliet a to hned na prvykrat 🙂)) tak uvidime, ze co pride 🙂 inak drzim prsty 🙂