icon

Dá sa otehotnieť prstovaním?

somhlupa789
14. feb 2014

Mala som s priateľom pohlavný styk.. Spravil sa mimo mňa, poutieral sa s rukami a potom ma prstol. Je možno, že som tehotná ? +mám plodné dni

sonda2
14. feb 2014

Vies, ze mas plodne dni a nechces byt tehotna? Tak preco to robite? A antikoncepcia nejaka nic?

andrejka2424
14. feb 2014

@cmulinko áno,frajerova ponožka je naj 😉 jeho mama si bude myslieť,že mal intímnu chvíľku sám so sebou.

stardust
14. feb 2014

tak chod zajtra do lekarne po tabletku a partnera nabuduce posli do kupelne poriadne vyumyvat ruky 😉 Alebo chce male baby?

nativanativa
14. feb 2014

@somhlupa789 ooooo má 17 a chôdzu ženy a v očiach otázku čo láska zmení......
Byť matkou je krásna vec 🙂 😉 ,nebooooj ešte sa stihneš vydať pokým sa to narodí

somhlupa789
autor
14. feb 2014

@andrejka2424 Peniaze sú posledná vec, ktorá ma momentálne trápi. A áno, čakala som takéto reakcie. Vy by ste použili tú tabletku, alebo radšej skúsiť šťastie ? 😖

chanthall
14. feb 2014

@somhlupa789 na blšáku asi ťažko také kúpiš... či kupuješ tabletky v zelovoci?!
Máš 17 rokov a strach. Načo to je potom dobré??? Stojí ti tá krátka chvíľka za to riziko (v tvojom prípade)?!
Žijeme vo svete, kedy doktori predpisujú antikoncepciu aj mladistvým. Všade sa o to píše, a kým nechodíš na cirkevnú školu, iste sa o tom aj vraví verejne...Si si aj vedomá toho, že máš plodné dni, no aj tak do toho ideš?? Ty nie že si nadržaná, nie že by si ho milovala, ale si sprostá... Keby si aspoň o tých PD nevravela, ešte to pochopím... Ale kým nechceš dieťa, tak plodné dni ber presne ako menštruáciu - STOPKU...
(P.S.: toť je správa jedine pre konkrétnu osobu, nie pre nás iné, dospelé, vydaté a vysporiadané s možnými následkami...)

paula21
14. feb 2014

tabletka po sa da kupit len v lekarni .. cena sa da lahko zistit na googli... , ak si to clovek nacita zisti ze je to riadne svinstvo, ktore ako spomina andrejka rozhadze cyklus, zene je zle od zaludka, mozu sa objavit kozne problemy ale aj problemy co sa tyka alergickej reakcie...

cmulinko
14. feb 2014

@somhlupa789 beries to cele dost na lahku vahu.poznas svoje plodne dni...riskujes pohlavny styk s partnerom cez plodne dni,vies,ze sa len utrel a ruky si neumyl a pokracoval v tvojom obstastnovani a napriek tomu vsetkemu pises,ze si o moznych rizikach nevedela.ked uz spominas tabletku '' po '' tak dufam,ze aspon o tom mas nastudovane viac a hlavne cast co sa rizika tyka.

andrejka2424
14. feb 2014

@somhlupa789 ja by som ju nepoužila.Myslím,že ak mu to z prstov doslova netieklo,tak sa nemáš čoho báť.Spermie na vzduchu rýchlo hynú.

billam
14. feb 2014

@somhlupa789 To tu budeš po každom sexe vypisovat, či nie si tehotná?

https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-podla-vas-tehotna/

paula21
14. feb 2014

@chantall skoro som ta nespoznala.. 🙂

gabriellka
14. feb 2014

tak mňa to tiež pobavilo, ale v 17-ke to môže byť skutočný problém. podľa mňa šanca je tak 1:milionu, ale kedže náhoda je sviňa, radšej si daj tú tabletku "po" a môžeš kludne spávať. a ešte jedna rada. zbehni si dať predpísať antikoncepciu

somhlupa789
autor
14. feb 2014

@sonda2
@sonda2 Keď mám byť úprimná, tak to bolo po prvýkrát, keďže je ten Valentín a to, že mám plodné dni som si zistila, až keď som sa zamyslela nad tým čo sa vlastne stalo. 😒

andrejka2424
14. feb 2014

@billam ale však to je zo septembra...to je v poho bilancia.Horšie,keby sexovali 3 krát do týždňa.

somhlupa789
autor
14. feb 2014

@billam To sa netýkalo mňa, ale konkrétne mojej kamarátky. Ale mne je to úplne jedno, čo si budete myslieť.

somhlupa789
autor
14. feb 2014

A tá antikoncepcia nie je svinstvo ??

katkakovac
14. feb 2014

@somhlupa789 pochybnosti budú vždy, pokiaľ budeš viesť aktívny sexuálny život 😉 8 rokov som brala antikoncepciu a pochybnosti občas boli. Reálne však nejaký čas trvá, kým sa podarí otehotnieť a je fakt, že spermie na vzduchu dosť rýchlo uhynú. Porozmýšľaj ale naozaj nad tým gynekológom, nech ti predpíše vhodnú antikoncepciu 😉

billam
14. feb 2014

@andrejka2424 viem...uz vtedy ju to malo napadnúť, ked prezivala podobný stres, aby sa následne nejako chranila.

billam
14. feb 2014

@somhlupa789 no jasne, že kamarátky 🙂

andrejka2424
14. feb 2014

@somhlupa789 ešte existujú kondomy,vnútromaternicové teliesko,menej spoľahlivá prerušovaná súlož(v tvojom veku neodporúčam),alebo nemať sex.To máš jedinú a 100 percentnú ochranu

cmulinko
14. feb 2014

@somhlupa789 ale ale dej sa zamotava....po prvy krat,valentin....musela som si skontrolovat ci som na spravnej stranke.myslela som si,ze som na tv doma 😅 ale potom som si kukla ten link a zas mame docinenia s tazkou schyzofreniou...po prvy krat si mala aj v septembri 2013? ci to bolo to tvoje druhe ja ?

chanthall
14. feb 2014

@somhlupa789 všetko je svinstvo, ale antiku ti môže Dr. prispôsobiť, keďže je jej viac druhov.
@paula21 ja ťa tu vidím prvýkrát 😅 žeby mi niečo uniklo? 😝

miskacharly
14. feb 2014

Trapne a sproste ste tu podaktore... dost smutne na vas vek... 🤐

cmulinko
14. feb 2014

@billam diagnoza tazka schyzofrenia kde pacientka je presvedcena o svojej druhej polovici,ze je to jej kamaratka 🤐

billam
14. feb 2014

@miskacharly asi ti ušiel názov témy 🙂

majkarusnak
14. feb 2014

žíenki aš ake kriticke nebute ket to bolo prvi krat huda dievča nevie čo sa može stať bojisa moja neboj o ničom takom neviem žebi pri tom čo tirobil priatel dalo otehotnieť ja som 21roku tieš bola taka ako ti a tieš nemal kto poradiť avi troška menej snej ropte vtipi a dajte ničo čo jej pomože

somhlupa789
autor
14. feb 2014

Nechápavačka keď tá osoba sedela pri mne a písala, nie? Dobre mne je to tam asi kde skončili palce môjho priateľa, ale každopádne ďakujem niektorým za rady.

natalia912
14. feb 2014

spermie umierajú ako náhle sa dostanú do kontaktu so suchým prostredím ...

nativanativa
14. feb 2014

A tá gramatika zas!!!! Och ach....

billam
14. feb 2014

@somhlupa789 fuhaaa..a to bolo s palcom?