icon

Dá sa otehotnieť prstovaním?

somhlupa789
14. feb 2014

Mala som s priateľom pohlavný styk.. Spravil sa mimo mňa, poutieral sa s rukami a potom ma prstol. Je možno, že som tehotná ? +mám plodné dni

arpisko
14. feb 2014

jasne dá sa........🙂)))))))

monhla
15. feb 2014

@somhlupa789 Nič proti ale ako hovorí tvoj nick - hlúpa asi si. Bež do knižnice, alebo na príslušné stránky na webe a namiesto sexovania chvíľu študuj. Ušetríš si nervy.
V 17- rokoch byť taká nevdzelaná je len a len tvoja hanba.
P.S. Lekár Ti môže predpísať antikoncepciu aj bez súhlasu rodičov, ak sa bojíš nežiadúcich účinkov, tak kondómy su nielen v lekárni, ale aj napr. v Tescu. A pamätaj - žiadna ochrana nie je na 100%, takže ak sexuješ, vždy je riziko, že môžeš byť tehu.

@biankina_mamka Predsav si, že pred prvým sexom som teóriu mala zmáknutú perfektne. Kedže som vedela, že počítanie plodných a neplodných dni sú v mojom prípade na prd, tak som zvážila inú formu ochrany.

Babenky, ktoré odsudzujete iné mamičky za "hlúpe" komenty. Mám dcérenky a keby v 17-rokoch sexovali a nevedeli "teóriu" tak to bude ich chyba ! ! !

paula21
15. feb 2014

dakujem za pochopenie @mariuska1503 , ja mam 21 rokov, neni to tak davno ked som zacinala zo sexom a urcite nepisete ako stara baba lebo ak si to niekto mysli tak k tym starym babam asi patrim aj ja, lebo nepotrebujem si robit ciarky s kolkymi som sa pelesila, ako tu bolo spominane... ide aj o ine veci .... 🙂 ale to musi vediet kazda z nas co je najdolezitejsie..

rondicka
15. feb 2014

@somhlupa789 asi nie 😉 😉 nakolko spermie žijú len nejakú tú chvílku.. 😀 😀 😀 a na ruke ani to nie..takže hlúpa otázka v Tvojom veku..keby si bola trošku mladšia,ešte sa to dá pochopit 😝 ja si nemyslím ,že 17-ročná je decko,,lebo my sme v tom veku boli tiež také 😉 ale treba si trošku naštudovat čo to o sexe 😕 😕 😕 😨 😨

marcelasladeckova
15. feb 2014

@somhlupa789 ...ak ti mozem poradit, vymaz tuto otazku a konverzaciu ak sa to da lebo tieto zeny na materskej sa nudia a nedaju ti pokoj :D

jahodnicka
15. feb 2014

Jejda baby, vy jste trapné...myslím, že bohatě stačí pár "vtipných" odpovědí, nemusíte se předhánět 😉

miskacharly
15. feb 2014

@somhlupa789 nevsimaj si ich,asi musia mat velmi nudny zivot ☹ ked nemaju nic ine na robote,len vyskakovat 😉 dost smutne 😢

sheila72
15. feb 2014

Samozrejme že asi si tehotná!! Rýchlo si.choď.spraviť aspoň 3 tehotenské testy! :D :D

lucia006
15. feb 2014

Nesexuj a mas pokoj ...inak musis znasat dosledky...alebo si nasad antiku,ale najprv sa porozpravaj s gynekologom o sexualnom zivote ,lebo evidentne toho vies malo 😉

asimama
15. feb 2014

@somhlupa789 to si si vybrala kde pisat 😒 ale ano da sa..myslim otehotniet.. 😒 staci ti jedna spermia na oplodnenie vajicka..

madaras
15. feb 2014

baby ma niektora z was skusenosti s tabletymi agnus cactus STADA??

paula21
15. feb 2014

@asimama ano staci aj jedna spermia na oplodnenie ale nie ked bola na vzduchu.... to spermie hned uhynu, nie je mozne aby boli na vzduchu a nejaky bojovnik sa tam na tej ruke udrzal.. 🙂

asimama
15. feb 2014

@monhla prepac ja mamu nemam..a mne nemal kto vysvetlovat co to o sexe..nemala som nastudovane o sexe..ani nic.. 😒

asimama
15. feb 2014

@paula21 mozes toto povedat na 100%?ja som pri tom ich sexe nebola..

monhla
15. feb 2014

@asimama Je mi ľúto, že nemáš mamu ☹ .
No mne moja mama o sexe takmer nič nepovedala - strašne sa hambí. Základné info mám z prírodopisu na ZŠ, ďalšie bolo na biológii na strednej + info od kamošiek overené v knižnici /som knihomoľ 😀 /
A dnešnej dobe, keď sú informácie ešte dostupnejšie by si dievčatá mohli informácie zistiť pred prvým sexom.

Bohužiaľ realita je iná. Viem z praxe. Moja 16-ročná žiačka porodila skôr ako ja. Informácie zo školy nemala, lebo nikdy nedávala pozor. Netušila, že by sa jej štúdium iekedy zišlo.

valeriap
15. feb 2014

Naozaj si sa len kvôli tomu zaregistrovala ? :D mala si si najprv niečo prečítať o sexe kým si stým začala ..Na nete nájdeš všetko ... A tak ako píše
@paula21 spermie na vzduchu neprežiju ...
Skus si prečítať niečo o tom ...

lili_mia
15. feb 2014

@somhlupa789 och nemám slov .. vieš, že máš plodné dni, ale aj tak ... ak si prst namočíš v spermiách a ten prst máš potom vo vagíne, tak snád aj otehotnieš
no ako píše @valeriap spermie na vzduchu neprežijú

paula21
15. feb 2014

@valeriap ale ved to cely cas pisem , skuste si dat na moje komenty kde mam napisane ze spermie uhynu na vzduchu a to je to iste ako zomru alebo iny vyraz...

valeriap
15. feb 2014

A to tvoj priateľ tiež nevie čo robí ? Keď sa postaví ? Rozum zastaví? 😝

lili_mia
15. feb 2014

@monhla v lidl 12ks kondomov za necelé euro 😎 vrelo odporúčam 😀 😀 😀 ale je mi mierne trápne, ked na ten pás vyložím jedine tú jednu krabičku, no zas kvôli tomu robiť nákup sa mi nechce (ktovie ako zmýšľa mládež)

asimama
15. feb 2014

@monhla vychovavala ma starka..a otec..svoje poznatky som nabrala len zo skoly,od kamosiek a co som precitala clanky..je mi luto,ze niektore dievcata sa takto dostanu k informaciam..ale bohuzial mam okolo seba dievcata,ktore vobec nechapu ani samotnemu sexu.. 😒

pentagram
15. feb 2014

no dost smutne ze takmer dospela zena nevie nic o sexe?nehanbis sa?a surfovat na nete vies?tak si treba prestudovat veci ohladne sexualnej vychovy!a su mladsie odteba co vedia o sexe ,a aj take co maju uz v 15tich dietA ,porodia a dieta zabiju alebo zahodia co ste to za zeny!Co vam matky nedali vyuku o sexe?a ked neviete treba sa pytat a rozpravat o tom skor ako sa stanu veci ktore potom lutuju cely zivot!!!

valeriap
15. feb 2014

@paula21 to je jedno myslíme na to isté 🙂 😎

pentagram
15. feb 2014

ked uz masturbujes zapamataj si hlupana !ze bez chlapa nie je mozne nijakym sposobom otehotniet !A chod studovat sexualnu vychovu !!!Inak dobre som sa na tebe zasmiala

asimama
15. feb 2014

@pentagram ako moze jedna 30r.zena takto neskutocne urazat toto dievca..ty si bola v 17 neomylna?pises tu,ako brutalne zaujata voci kazdej mladej zene,ktora nic nevie o sexe..smutne je,ze miesto toho,aby si jej poradila ju urazas.. 😒

valeriap
15. feb 2014

@pentagram ona mala Sex ale jej priateľ si utrel Do Ruky a potom je že vraj prstoval:D

biankina_mamka
15. feb 2014

@valeriap a aj ostatne co pisete ze spermie na vzduchu nepreziju mate pravdu ale ak ste tolko toho nastudovali mali by ste vediet ze spermie v ejakulate na vzduchu preziju 10-15 minut a az do hodiny su mrtve vsetky ... stale neviem pochopit preco by mala byt hlupa a nevzdelana v oblasti sexu zato ze toto nevie...
Ked sa vas nejaka mamicka opyta co ma robit ked ma jej dieta hnacku napriklad tak jej tiez poradite nech da decku stupel do zadocku? Nie lebo nie kazdy vie vsetko a tiez si to vie najst na internete co na robit ...

valeriap
15. feb 2014

@biankina_mamka ja som nenapisala že je hlúpa ... ja som pisala že si o tom prečítať nic iné nenapisala ...Keď že každá píše niečo iné ja viem tak že neprežiju a zas píšeš že 10 až 15 minút ...

biankina_mamka
15. feb 2014

@valeriap nie nie to s tou hlupou pisali ine nebolo to cele na teba mierene ;)