icon

Deň pred menzesom špiním

22. aug 2023

Som pred ms 1 den a uz 3 den len spinim uz visse 4 den mam bolesti podbrusia s prestavkamy co to moze byt. ?

petra92
22. aug 2023

No bud sa spúšťa menštruácia alebo si tehotná ak je teda taká možnosť 🤷‍♀️ja som 3 dni pred ms spinila ale iba asi pol dňa a už neprišla lebo som bola tehotná. Nikdy predtým sa mi tak menštruácia nespustala tak som vedela, že je "zle"

autor
22. aug 2023

@petra92 presne to ze aj mne len ten den ked dostanem som zvikla spinit ale nie predtim 3 dni a strasne vela chodim cikat kazdy 20 minut 10

clori
22. aug 2023

pre istotu si sprav tehu test

autor
22. aug 2023

@clori dnes rano sice aj rozmoceny test ovulaciu som mala pozdejsie 15.08. Vtedy sme boli spolu s manzelom je to 7 dni

clori
22. aug 2023

tak ak si mala ovu po 15.8., pockaj este tyzden s testovanim. takisto nemas termin MS zajtra, ale az o tyzden.

autor
22. aug 2023

@clori aj ja si mislim ze budem mat az neskor..ale kvoli tomu ze mam take iste bolesti ako pri ms s prestavkami ked mi maju dojst tak neviem co teraz

denuss
22. aug 2023

snazite sa o babo?mozes mat uhniezdovanie a z toho spinenie, ja som mala nieco podobne v 3/4 pripadov😊vsetky tehotenstva v poriadku. drzim palce

clori
22. aug 2023

bolesti a spinenie mozes mat aj z cysty na vajecniku. ale takisto mozes mat aj zapal mocovych ciest (bolesti, caste mocenie), no zase zalezi, aky mas pitny rezim. ak vela vypijes a vela vycikas, tak by som bola skor za cystu. kedze tu ale nie sme doktorky a ani dr. ta na dialku nevysetri, ak by ti bolo neprijemne aj dalsie dni, radsej chod ku gyn na kontrolu.

autor
22. aug 2023

@clori nepijem vela vody …a neviem ci to moze byt cista pred tizdnom som bola na gynke nic tam nebolo povedal doktor ze vsetko je v poriadku ….

autor
22. aug 2023

@denuss ano snazime sa uz velmy dlho tak neviem mozno sa podarilo ….take do ruzova mam velmy slabe spinenie

clori
22. aug 2023

cysta sa casto vytvara prave po ovulacii (je viacero typov). a ak malo pijes, zvys prijem tekutin. potom maju problem aj oblicky, mocovy mechur. hlavne v tomto teple, ked sa viac potime.

autor
22. aug 2023

@clori no asi skusim potom viac sa napit vody

clori
22. aug 2023

ak sa dlhsie snazite, riesis to aj s gynekologom ci este skusate sami doma?

autor
22. aug 2023

@clori áno vie

denuss
22. aug 2023

ano aj ja som mala v prvom tehotenstve ruzovy vytok, test bol este negativny, az o tyzden mi vysla slaba ciarka. kiezby to bol aj tvoj pripad🙏prajem ti to

autor
22. aug 2023

@denuss dakujem krasne♥️je to moj sen