Deň pred menzesom špiním
Som pred ms 1 den a uz 3 den len spinim uz visse 4 den mam bolesti podbrusia s prestavkamy co to moze byt. ?
@petra92 presne to ze aj mne len ten den ked dostanem som zvikla spinit ale nie predtim 3 dni a strasne vela chodim cikat kazdy 20 minut 10
pre istotu si sprav tehu test
@clori dnes rano sice aj rozmoceny test ovulaciu som mala pozdejsie 15.08. Vtedy sme boli spolu s manzelom je to 7 dni
tak ak si mala ovu po 15.8., pockaj este tyzden s testovanim. takisto nemas termin MS zajtra, ale az o tyzden.
@clori aj ja si mislim ze budem mat az neskor..ale kvoli tomu ze mam take iste bolesti ako pri ms s prestavkami ked mi maju dojst tak neviem co teraz
snazite sa o babo?mozes mat uhniezdovanie a z toho spinenie, ja som mala nieco podobne v 3/4 pripadov😊vsetky tehotenstva v poriadku. drzim palce
bolesti a spinenie mozes mat aj z cysty na vajecniku. ale takisto mozes mat aj zapal mocovych ciest (bolesti, caste mocenie), no zase zalezi, aky mas pitny rezim. ak vela vypijes a vela vycikas, tak by som bola skor za cystu. kedze tu ale nie sme doktorky a ani dr. ta na dialku nevysetri, ak by ti bolo neprijemne aj dalsie dni, radsej chod ku gyn na kontrolu.
@clori nepijem vela vody …a neviem ci to moze byt cista pred tizdnom som bola na gynke nic tam nebolo povedal doktor ze vsetko je v poriadku ….
@denuss ano snazime sa uz velmy dlho tak neviem mozno sa podarilo ….take do ruzova mam velmy slabe spinenie
cysta sa casto vytvara prave po ovulacii (je viacero typov). a ak malo pijes, zvys prijem tekutin. potom maju problem aj oblicky, mocovy mechur. hlavne v tomto teple, ked sa viac potime.
@clori no asi skusim potom viac sa napit vody
ak sa dlhsie snazite, riesis to aj s gynekologom ci este skusate sami doma?
@clori áno vie
ano aj ja som mala v prvom tehotenstve ruzovy vytok, test bol este negativny, az o tyzden mi vysla slaba ciarka. kiezby to bol aj tvoj pripad🙏prajem ti to
@denuss dakujem krasne♥️je to moj sen

No bud sa spúšťa menštruácia alebo si tehotná ak je teda taká možnosť 🤷♀️ja som 3 dni pred ms spinila ale iba asi pol dňa a už neprišla lebo som bola tehotná. Nikdy predtým sa mi tak menštruácia nespustala tak som vedela, že je "zle"