Divná menštruácia: Máte podobné skúsenosti?
Ahojte,
Poslednú ms som mala 19.6.2024. Od vtedy som mala 14.7.-16.7. nie ms ale len hnedý vytok a prvé dva dni len cca hodinu až max 3 ráno krvácanie ako ms ale hneď to prešlo s ascotutinom. No a 31.7.-3.8. som mala len ružové krvácanie. Absolútne tomu nechápem, aj tieto dve krvácania som som mala také slabé tak žiadne PMS som nemala a to vždy pred ms mám zvecsene prsia, bolesti podbruška a veľmi bolestivé prsia a teraz nič… Môže to byt tým teplom? Akú s tým máte vy skúsenosť, dialo sa vám to niekedy? Alebo môžem byt aj tehotná…
@h2 som mometáne v zahraničí na ostrove kde fakt neni lekáreň, len už ma začína pobolievať podbrušku a kríze čo kríze nezvyknú tak som taká všelijaká že ako si mám poradiť
Ani žiadny obchod nemáte? Ja to tiež tipujem na tehotenstvo.
Určite si urob tehotenský test, ja som takto po normálnej ms mala len 2 dní slabé krvácanie a počas dovolenky týždeň pred ďalšou ms zo mňa všetko vyletelo (potratila som). Nestihla som už ani urobiť ďalší test.
Tak už len vydržať, kým si budeš môcť spraviť ten test. Ak si tehotná, tak už je to aj tak jedno.
To máš zo zmeny prostredia,klími ,stravy atď
Sesternica presne to co ty mala keď išli na Bali na dovolenku aj mrcha bola aj nebola jeden deň. Po návrate sa už všetko vrátilo do normálu.
@bambieblue len ono toto mi trvá už od toho Júna a teraz 5 dni sme na ostrove a sme tu do budúceho týždňa a potom určite chcem ísť rovno na gynekológiu. Len keby ma nezačali bolieť kríze tak to ani neriešim lebo mi absolútne nenapadlo že by som mohla byt tehu.

Skús si spraviť tehotenský test.