Dlho meškajúci menzes a testy slabunko pozitívne.
Dievčatá potrebovala by som od vás radu. Mešká mi menštruácia cca 3 týždne. Bola som u lekára ten vylúčil tehotenstvo vraj porucha menzes. Nebral mi krv ani nič len vystelku maternice som mala 12 mm. Potom som si spravila len tak test a duch na ňom ráno asi rovnaký duch. Absolútne som nechápala a nechápem čo sa deje. Večer ma bolelo viacej brucho a do rána som spinila, ale teraz už nič. Pripojím aj foto
@miskahryzka333 4tt +6 gestacny ma 1.07 cm
@vivi33 jaj tak to si malicko asi prero nebolo skor vidno.
@vivi33 normálne ťa čítam a dosliva zázrak to tvoje malinké je bojovník držím silno prsty nech už to ide len perfektne prosperujuco a dr vymen určite
Aj mne meskal menzes asi 3 týždne a keď som prišla ku gynekologicke povedala ze som prišla skoro že pravdepodobne ešte nebude na sono nic vidieť, takže sa nedivím, že ani tebe nič nevidel. V každom prípade gratulujem, si šťastná žena a držím palce nech všetko dobre dopadne ☺️ ja mam už v pondelok termin a tiež to bol beh na dlhú trať 😍. Inak z tvojho gynekológa tak isto nemám dobrý pocit 😁...
Dievčatá ďakujem Vám, snáď bude už len všetko dobre a ja si môžem užívať tehotenstvo
Držím palce 🙏 Mala som tiež posunutú ovu a spinenie na striedacku s krvácaním, 2x. A teraz spinká každá vo svojej postieľke.
Dnes zásadná zmena. Konečne som vymenila lekára za lekárku 🙂. Za dva týždne kontrola. Od piatku malé narástlo vacok mal 16, 56 mm bolo vidno ten žĺtkovy vak ci ako. A vytvorila sa bublinka v ktorom bude dieťatko. Len zvláštne že sono v piatok ukázalo 4+6 a dnes už 6+6 TT zvláštne
Lekárka chcela vidieť ako na tom som. Snáď bude všetko ok a srdiečko sa rozbucha 😍💗💗
@vivi33 keď sa rozbúcha srdiečko, určí lekárka približne týždeň tehotenstva, potom v cca 12tt sa robí vyšetrenie ultrazvukom a tam upresni podľa meraní týždeň tehotenstva podľa toho určí predpokladaný termín pôrodu.A medzitým sa ukázalo srdiečko ( myslím od tvojho posledného príspevku) ?

@vivi33 Drzim silno palceky ,hlavne sa setri aby vam to dobre dopadlo.A ktory si tyzden?