icon

Dnes vyšli dalšie dva, ale čiarka nesilnie

lenka87665
6. jún 2022

Tak co myslite kedy mam ist ku lekarovi boli ma brucho ako ked menzes mam mat prsniky su citlive a dost som unavena ked ze som potratila pred dvomi necelimi rokmi tak asi zajtra pojdem aby som bola pokojna

Dnes vyšli dalšie dva, ale čiarka nesilnie
pininka1
6. jún 2022

Kedze si uz potratila urcite by som minimalne volala doktorovi, mne tak kazali a od zaciatku som brala duphaston na udrzanie v dalsich tehu. Ciarka silniet nemusi, je dost vyrazna, mohol byt koncentrovanejsi moc

lenka87665
autor
6. jún 2022

@pininka1 ja som pred 3 mesiacmi bola na vysetreni a doktorovi som spominala ze chcem otehotniet dal mi vytamin c lebo kys.listovu som brala asi 2 mesiace uz pred vysetrenim povedal ze je to dobre ze mam pokracovat a ze ked mi testy vindu tak aby som prisla k nemu on vie ze som potratila robil mi sono kde zistil ze srdiecko nebilo . Tak zajtra rano pojdem k nemu

sense
6. jún 2022

@lenka87665 koľko ti už mešká? Skúšala si aj inú značku testu

pininka1
6. jún 2022

@lenka87665 no neviem, mne kazali ist hned ako som mala pozitiv a to este srdiecko vobec nemusi byt vydiet, mne konkretne az v 8tt bolo

lenka87665
autor
6. jún 2022

@sense uz 2 dni

lenka87665
autor
6. jún 2022

@pininka1 pojdem aj ja zajtra aj mne doktor povedal ze ked mi vinde tehotensky test tak mam prist k nemu dneska som este cakala ci menzes pride ale neprisiel tak som si spravila pred chvilou dalsie dva a ties vysli pochybujem zeby tie testy klamali . Mne menzes nemeskava .

sense
6. jún 2022

@lenka87665 tak chod k lekárovi nech to vezme krv

kristinka92
6. jún 2022

no moment, pocit že “príde menzes” s takým pobolievanim podbruska a bolest prsníkov som mala presne aj ja…. a momentalne mám z toho pár mesačného krpca doma 😄

lenka87665
autor
6. jún 2022

@kristinka92 tešim sa a gratulujem a dufam ze aj mne to dobre dopadne raz som potratila v druhom mesiaci a uz nechcem uz chcem aby vsetko dobre dopadlo dakujem dievcata za vase odpovede velmi si toho važim
@kristinka92

andrea_82
6. jún 2022

aký je odstup medzi testami a ktorý je novší? Mne sa zdá, že tá čiarka na dolnom teste je silnejšia. Ak je odstup len jeden deň, tak veľký rozdiel medzi farbou by som nečakala.

tatianna56
6. jún 2022

tak uvidis co ti povie, vies stale su to len dva dni 🙂 takze hlavne treba zachovat klud 🙂

mon_day
6. jún 2022

@lenka87665 podla mna je skoro ist k lekarovi, ked ti meska len 2 dni. Nemusi byt este nic vidno a budes len viac v strese. Zavolaj sestricke nech ti da termin a opytaj sa na duphaston vzhladom na predchadzaujuci potrat.

ropucha6
6. jún 2022

To je dost skoro. Ja som bola v 6tt, skonstatoval len, ze asi tehotna som a aj tak som mala dojst az o 2 tyzdne. Ak mas zlu skusenost, tak chod, ale co ma byt, to bude, velmi to asi aj tak neovplyvnis, hlavne sa nestresuj.

naty_10
7. jún 2022

@lenka87665 mne takto ukazovali tieto Pepino testy,aj digitálny mi potvrdil že som tehotná,týchto Pepino testov som si spravila asi 5 v priebehu piatich dni,každý deň jeden aby som vedela,či čiarka silnie a nesilnela,nakoniec som začala krvácať,isla som gynekológovi a povedal že podľa sona som tehotná nemohla byt,vraj maternica vyplavovala hormón HCG 🤷‍♀️ S mojej skúsenosti ti odporučím radšej nečakať.. držím ti palce nech je všetko ok 🍀