icon

Dojčenie a tehotenstvo

15. feb 2023

Ahojte. Cítim sa ako totálna puberťiačka, ale stalo sa 😣 mám dve detičky, obidve sekciou. Druhá bola apríl 2021…dcéru stále kojím. Prvý menzes som dostala teraz 7.1.2023…odvtedy zas nič… a včera, včera sa nám stala nehoda pri pohlavnom styku. Muž použil sprej na dlhšiu výdrž a penis mu znecitlivel a on vôbec necítil, že …😣 no volala som ráno dr, tabletku “po” zakázala keďže dojčím, musela by slm hneď dcéru odstaviť a to neprichádza do úvahy, fungujeme väčšinu dňa len na “cicíku” Dr aj vravela, že toto je veľká pravdepodobnosť otehotnenia.. nuž, bábätku by sme sa potešili to je jasne, tretie bolo plánované ale až tak o 4-5roky… len proste tretia sekcia tak skoro, a male dieťa doma..uff..ani neviem čo sa chcem opýtať, možno len som potrebovala dať von zo seba obavy.. otehotneli ste niektorá takto na slepo “na prvú šupu?” 🫠

mysiacik28
15. feb 2023

Ja by som sa skor bala, ci je ok po druhej sekcii tak skoro otehotniet. Aby sa ti jazva nepotrhala :(

autor
15. feb 2023

@mysiacik28 no sak toto, akože..nedobra situacia, uvedomujem si to 😣 ale dr sa zasmiala do telefonu, že žiaden stres a že sa na mňa teší v marci na prvej kontrole 🥲

mysiacik28
15. feb 2023

Tak potom bud v pohode 🙂 zvladnete. A daj vediet ako si dopadla 🙂 🙂

floki1994
15. feb 2023

Mne sa stalo na prvy sup 😂🙈 vsak uvvidis, mozno ano mozno nie..o par dni sa dozvies 🙂

autor
15. feb 2023

@floki1994 dva týždne čakať , minimálne..to je pre mňa dlhá doba stresu 😁😁😁

babovka2321
15. feb 2023

Ale ved porod bude tak 2,5 roka po poslednej sekcii, nie? Ved to nie je skoro, poznam zeny, co po sekcii otehotneli, ked malo dieta 2-3 mesiace 🙂

floki1994
15. feb 2023

Ber to tak ze zatial nie si..ak sa stalo asi to tak malo byt 🙂

autor
15. feb 2023

@babovka2321 pre mna je to skoro, syn mal 3 keď som mala sekciu s dcérou, a tehotenstvo nebolo najlepšie :/ a zotavovanie po sekcii masaker.. neviem si to teraz predstaviť ….ale beriem to tak, že keď si nás dušička vyberie, tak bude naša ♥️a verim že to zvladneme ♥️len je to proste šok aj pre muža že také sa nám stalo…sme šli spať o druhej ráno, čo sme to nemohli spracovat 🤣

autor
15. feb 2023

@babovka2321 aj som trošku vyčítala mužovi, že to použil a bez môjho vedomia.. ako keby mu to trebalo 🤦‍♀️

babovka2321
15. feb 2023

Bude tak, ako ma byt 🙂 ja len, ze ta sekcia (jazva) nemusi byt vobec problem, ved to gynekolog uz odsleduje, ak sa ozaj postastilo 🙂 drzim palce

beata_k
15. feb 2023

Myslim, ze je mala pravdepodobnost, ze ste trafili plodne dni...aj ked stava sa samozrejme.

autor
15. feb 2023

@beata_k no dr mi tak vysvetlila, že to je veľká pravdepodobnosť otehotnenia, lebo že kojenie nejaký hormón do tela vysiela či ako ..och,keby aspoň rok neskôr sa to stalo, ale teraz dúfam že nie :(

autor
15. feb 2023

Ešte dodám, že obidve deti sa nam podarili na prvý krát. Nikdy som ani plodné dni nepočítala. Proste sme si vraveli že je čas na bábätko , žiadne snaženie nie, a dva krát bez problému na prvý krát ..

beata_k
15. feb 2023

To ale neznamena, ze mas celu dobu dojcenia plodne dni 😉

any_soj
15. feb 2023

@mysiacik28 2,5 roka od sekcie rodiť je úplne v poriadku z hľadiska jazvy, v takom čase už aj prirodzene rodiť môže. Samozrejme, sú prípady, kedy aj skôr ako po 2 rokoch sa môže prirodzene, ale po 2 je to už bežne...

mysiacik28
17. feb 2023

@any_soj ano, mas pravdu. Ja som ostala v roku 2022 cize som ratala s rokom a pol :D neviem kedy sa preklopim do noveho roku :D