Dostala som menzes a na teste sú dve čiarky
mohlo ist o biochemicke tehotenstvo - vajicko sa oplodni ale neudrzi sa a s menzesom odide, test moze ukazat slabulinku ciarku
Naživo keď sa pozriem tak je oveľa výraznejšia ma modrú čiarku a viem aj o tom ze môže byt aj tehotná a môže krvácať
Podľa mňa biochemické ale skus si urobiť ešte jeden test ked ti skončí menštruácia 🙂
Dievčatá ja som ešte nikdy nemala biochemické tehotenstvo a žiadny test mi neukázal 2ciarky ako tento Ďakujem za skore odpovede
na clearblue ale musis mat take plusko + nie len ciarku. toto vyzera na kanalik
@bambuslienka toto nie je digitálny on je ultra včasny a tam ukazuje 2ciarky
Mne raz normálne ukazoval test plné dve čiarky a cca 10 dní mi meškal menzes, potom prišiel, bol silnejší a bolestivejší - lekár zhodnotil, že išlo o biochemické tehotenstvo. Ešte je možnosť, že krvácaš lebo sa vajíčko zahniezďuje, ale nesmie ísť o silné krvácanie a nesmú odchádzať kúsky výstelky maternice....urob si test tak 5 dní po skončení krvácania.
@ivusinecka026 ultravcasny ukazuje tiez plusko, teda ak je to klasicky clear blue a ultra vcasny, ten pouzivam aj ja a teda ako uz pisali baby mohlo ist o biochemicke a vajicko sa oplodnilo ale neuhniezdilo a vtedy vyjde pozitivny test ako HCG klesa ale zial pride aj menstruacia
@ivusinecka026 Ahoj.. Ja som to tak tiež mala. Aj menzes, aj pozitívny test. Bola som tehotná.
@ivusinecka026 aha sranda lebo ja som mala tiez ultra rychly (alebo take cosi) a ten ma pluska, to bude iny druh 🙂 kazdopadnd uvidis, pripadne zopakuj o par dni a bud si jedna z tych co maju oboje ;) aj pozitivny test aj MS alebo to zial mohlo byt biochemicke
Tento test velmi casto robi takuto ciarku, je to len kanalik.
@ivusinecka026 niekedy sa podarí embryu uhniezdiť aj počas menzesu, bud v klude nestresuj sa nenatahuj sa a za 4-5 dni si urob další test z ranného mocu, ak bude druhá čiarka výraznejšia si teho 😊
ale hlavne nespanikáriť chce to kľud ...

@ivusinecka026 mne sa zdá, že je to kanálik. Máš menzes, tak nerieš.