icon

Dostala som menzes a na teste sú dve čiarky

ivusinecka026
21. nov 2020

Dobr deň
Prosim Vás potrebujem poradiť svoje dni mi meškali 3dni dnes som si urobila test a prišli mi svoje dni ale test mi ukázal 2ciarky co si mam o tom teraz mysliet
Ďakujem za skoré odpovede

Dostala som menzes a na teste sú dve čiarky
nelca0510
21. nov 2020

@ivusinecka026 mne sa zdá, že je to kanálik. Máš menzes, tak nerieš.

alikal
21. nov 2020

mohlo ist o biochemicke tehotenstvo - vajicko sa oplodni ale neudrzi sa a s menzesom odide, test moze ukazat slabulinku ciarku

ivusinecka026
autor
21. nov 2020

Naživo keď sa pozriem tak je oveľa výraznejšia ma modrú čiarku a viem aj o tom ze môže byt aj tehotná a môže krvácať

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
viikkki
21. nov 2020

Podľa mňa biochemické ale skus si urobiť ešte jeden test ked ti skončí menštruácia 🙂

ivusinecka026
autor
21. nov 2020

Dievčatá ja som ešte nikdy nemala biochemické tehotenstvo a žiadny test mi neukázal 2ciarky ako tento Ďakujem za skore odpovede

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambuslienka
21. nov 2020

na clearblue ale musis mat take plusko + nie len ciarku. toto vyzera na kanalik

ivusinecka026
autor
21. nov 2020

@bambuslienka toto nie je digitálny on je ultra včasny a tam ukazuje 2ciarky

dominikak4
21. nov 2020

Mne raz normálne ukazoval test plné dve čiarky a cca 10 dní mi meškal menzes, potom prišiel, bol silnejší a bolestivejší - lekár zhodnotil, že išlo o biochemické tehotenstvo. Ešte je možnosť, že krvácaš lebo sa vajíčko zahniezďuje, ale nesmie ísť o silné krvácanie a nesmú odchádzať kúsky výstelky maternice....urob si test tak 5 dní po skončení krvácania.

petamich
21. nov 2020

@ivusinecka026 ultravcasny ukazuje tiez plusko, teda ak je to klasicky clear blue a ultra vcasny, ten pouzivam aj ja a teda ako uz pisali baby mohlo ist o biochemicke a vajicko sa oplodnilo ale neuhniezdilo a vtedy vyjde pozitivny test ako HCG klesa ale zial pride aj menstruacia

mimkao
21. nov 2020

@ivusinecka026 Ahoj.. Ja som to tak tiež mala. Aj menzes, aj pozitívny test. Bola som tehotná.

ivusinecka026
autor
21. nov 2020

Ja mam tento a on ukazuje čiarky

petamich
21. nov 2020

@ivusinecka026 aha sranda lebo ja som mala tiez ultra rychly (alebo take cosi) a ten ma pluska, to bude iny druh 🙂 kazdopadnd uvidis, pripadne zopakuj o par dni a bud si jedna z tych co maju oboje ;) aj pozitivny test aj MS alebo to zial mohlo byt biochemicke

kikusha2212
21. nov 2020

Tento test velmi casto robi takuto ciarku, je to len kanalik.

ammela
21. nov 2020

@ivusinecka026 niekedy sa podarí embryu uhniezdiť aj počas menzesu, bud v klude nestresuj sa nenatahuj sa a za 4-5 dni si urob další test z ranného mocu, ak bude druhá čiarka výraznejšia si teho 😊
ale hlavne nespanikáriť chce to kľud ...

katicca
10. júl 2022

@mimkao
@petamich Ahojte, prosim nasla som tu len tuto diskusiu s tymto testom. Prosim pred 4 dnami mi skoncil menzes,dva dni nic a vcera hnede spinenie s dnes ruzove ale len po utreti na papieri. Je toto pozitiv? Je to mozne?

petamich
10. júl 2022

@katicca mne sa zda pozitivny 🤷‍♀️ sprav si o 2-3 dni taky isty ci ciarka tmavne = si tehotna alebo ak ti meskala menstruacia mohlo to byt biochemicke a toto je zostatkove HCG ale teda ja vidim plus