Dostala som menzes, ale stále mi je zle
Zienky..uz som viackrat pisala ohladom snazenia sa o dietatko..ale stale ako si sa nam nedari..o tyzden caka manzela spermiogram..jednu dcerku mame z mojho prveho manzelstva,takze je to biologicky len moje dieta.S druhym manzelom sa snazime rok a pol a stale sa nam nedari..no posledne tri tyzdne uz su tomu,my je casto zle..napina ma na vracanie hlavne rano a ked sa napijem vody..su dni,kedy obed alebo veceru vyvratim...kava mi prestala chutit,ale vypijem ju,lebo mam nizky tlak..no MS som dostala o den neskor..ale predsa dosla..no moje pocity na zaludku pretrvavaju...Ako keby mi vsetko islo hore hrdlom..uvazujem,ze si skusim urobit tesk ked mi skonci MS..nie je silna..taka normalna..skor slabsia..ale bolest v podbrusku je dost silna..prave to ma znepokojuje,lebo ja take bolesti nemavam..niekedy nemam ziadne..a teraz su dost vyrazne..
Budem rada,ak mi niekto napise k tomu..svoj nazor,nieco podobne co zaziva,zazil...dakuujem vam
@zuzkat1 no ved prave..mam panicky strach ak ma poslu na gastoskopiu...ale ono ja to citim tak ako pri prvej dcerke..ja som vtedy zvracala cely tri mesiace..az to bolo zle..lebo som chudla..nakoniec sa to ustalilo,ale hrozila mi hospitalizácia...
Ja som si bola ista,ze sa nam to podarilo..moje telo sa naozaj zvlastne spravalo a ked vcera dosla mrcha..tak nas to oboch s manzelom nemilo prekvapilo...asi sme ju vyprovokovali..milovali sme sa a hned nato prisla..
@manucao urob si test ked skonci a sleduj aj to vracanie. Ja som uz potratila.mam skusenost ze akonahle potrat ustupili nevolnosti. Takze ak bude negativny a nebude ti uz zle tak asi sa vajicko neudrzalo. Co je na tom pozitivne je to ze vies ze vies otehotniet. Ale je mozne ze bude pozitivny-poznam zenu co ani nevedela ze je tehu lebo mala normalne ms. Ale ak ti bude zle aj po negativnom teste tak to ries-nie je to sranda.
@zuzkat1 no dakujem...ja viem..mne je zle z kavy hlavne..celkovo..co zjem..a aj taka zmena.ze ma bolia prsia..a to nezvykli.. a uz ked som dostala..tak ma neboleli..a teraz riadne citim ake su ine..a druha vec co ma manzel upozornil..ze co mi je..ze kde je jeho zienka..kt.miluje sexik..ja dva tyzdne som sa nemohla naladit na to..on chudacik sa snazil a ja len vytiahala paplon a zaspala..fakt..co uz aj mne bolo divne..lebo stale sme si to divoko uzivali...a teraz dva tyzdne som ako s mechom buchnuta
@manucao Já som mala MS do konca prvého trimestra aj zle my bolo ale myslela som si že mam žalúdok pokazený niečoho ... 🙂 ale bolesti som nemala... lepšie bi bolo isť k lekárovi a test si kľudne spraviť aj hneď 🙂
držím palce aby Vaše snaženie malo úspech 🙂
@zuzkat1
@igiana
@koniarova
@oktobermimi Zienky..mrchu ani neviem ci este mam...vlastne som ju mala dva dn..dnes uz nic..len z rana taka az cierna krv...takze ak sa uz nespusti,tak som ju mala dva dni...na zaludku mi je stale divne..hlavne ked sa napijem vody...a prsia neboli,ale citim ich...a mam strasnu chut na sexik..normalne by som manzelika zjedla..ale nemozem..je tu dcerka a este si dotiahla kamaratov..Poobede idemedo kina,tak pri pozerani smolkov ma ta chut prejde...Ja som uz raz testovala,ale to bolo uz ani neviem presne tuňsim niekedy v strede cyklu..dv atyzdne do mrchy a test bol negativny..odvtedy som netestovala..ale testnem to...lebo naozaj sa divnecitim..a hlavne ta mrcha..akoze dva dni....a nebola silna..Prajem vam krasnu slnecnu nedelu...u nas je veeeelemi teplucko

@manucao su zeny ktore maju pocas prveho trimestra ms. Ak si nie si ista urob si test.ak bude negativny tak si mozno nachladla a preto tie bolesti-ale zas ak bude neg.a po ms prejdu aj nevolnosti mohlo ist aj o skory potrat-taky skory gynekologovia ani neriesia. Ak budu 2 ciarky tak bez k dr. Ja by som k dakemu isla aj v pripade negativneho ak nevolnosti neprejdu,lebo to nie je ok mesiac vracat a nevies preco.