Druhá čiarka - áno alebo nie?
Ahojte, chcem sa opýtať či je tam druhá čiarka, zajtra mam dostať MS, mam bolesti v podbrušku, tak neviem

Ahojte vedeli by ste mi poradiť ? Môže sa jednať o biochemicke tehotenstvo ? Nesilnie čiarka príliš pomaly ? Posielam foto rozdiel 3 dní ďakujem za názor 🙂
@halinka222 nemyslím si ☺️ tmavne v pohode.. Držím palce ✊
@halinka222 pri bioch.tehu by ciarka netmavla, skor bola svetlejsia. Ms uz meska?
@halinka222 podľa mna je to ok
Ďakujem baby Ms mešká 1 den a toto je dnešný testik
@halinka222 mne tiež mešká jeden deň, ja budem testovať zajtra 😊 gratulujem vám
@ivver daj vedieť ako, držím palce.
@ivver gratulujem
Jeeej super gratulujem 🙂 budeme na tom cca rovnako :🙂 kedy plánuješ ísť k doktorovi ?
@halinka222 dnes som volala, tak ma objednala na 19.1.
Asi nič z toho, dnes som začala spinit aj slabšie krvácať, boli ma podbrusko... Som z toho strašne nešťastná..
Bola som u svojej gynekologicky, vzala mi krv zajtra mam mat výsledok ci tam niečo vôbec je lebo na sono zatiaľ nevidela nič
To má mrzí daj vedieť ako si dopadla
Takže nič z toho, baby viete mi povedať či je pri ms Normalne že padajú z vás aj zrazeniny a dosť veľké? Nemôže to mať súvis s tým že sa mi takto každý mesiac odlupuje sliznica, že sa tam plod neudrží? Čo myslíte?
@ivver krvne zrazeniny su uplne bezne, teraz po biochemickom tehu to moze byt silnejsie (sliznica bola zvacsena, no vznikol tam nejaky problem a embryo sa neudrzalo). Ja viem, ze ako slova utechy je to slabe, ale stava sa to casto...
no pokial sa dlhsie snazite,tak by som sa poradila s gynekologom, nadmerme krvacanie moze mat vela pricin (endometrioza, polyp, myom...)
@ivver Ja to mam rovnako a nemala som absolutne problem s tehotenstvom.
@halinka222 gratulujem
@ivver takyto isty som mala ja tesne pred ms a nedalo mi to kupila som digitalny a bola som tehu a dvojicky ❤💙bolo to moje tretie tehotenstvo 🚸teraz uz maju pomaly 10🌙 drzim palce
@luciannka83 No mala si fakt pravdu.

Gratulujem! 😉 ❤