Druhá čiarka na teste len oproti svetlu
Ahojte, ak mi vidno na teste druhú čiarku, ale len oproti svetlu, inak nie, môžem byť tehotná? Je dosť výrazná. Pozerala som aj na nepoužitý test či to nie je len samotný papierik ale v nepoužitom ju nebolo vidno. Mohla by som byť tak v 4tt. Máte s týmto skúsenosti? Nechcem si robiť plané nádeje 😉 Menzes som mala v termíne, teraz som po. Počula som o prípadoch kedy aj v tehotenstve býva na začiatku menzes. Budem vďačná za Vaše skúsenosti 😉
@slavka1981 druhu čiarku na teste som mala uplno slabunku , skusim o pár dní
@klaudia001 ja som akurát dnes na čas ako hodinky dostala menzes 😒 , ale skúšame ďalej 🙂 ty skús a daj vedieť ako si dopadla 😎
@slavka1981 no ved to je dobre, že si na čas dostala menzes, vieš , že si zdravá 😉 , tak šup po menzese , užívat si radovánky aj s poriadnymi predohrami 😉
@klaudia001 áno, presne tak to musím brať 😉 A ty máš niečo nové? 😉
@slavka1981 nooo niečo v brušku mám nového, čo som tam nemala 🙂 je to tam ešte kratunko 🙂
@klaudia001 blahoželám, to je ale pocit, že?
@viktorka555 aj ty máš ten pocit ? 🙂 noooo je, vieme to zatial len my dvaja a mamina nik iný, ešte si počkáme 😉
ja mám už aj iné pocity 🙂 o 3 týždne rodím
@viktorka555 jeeeeejda, tak zachvilu to u teba vypukne 😉 , nech všetko dopadne dobrunko , a zdraví a štastní sa vrátide domenko 🙂
@klaudia001 dakujeme
@klaudia001 Jeej, to Ti gratulujem 🙂 Prajem Ti nech Ti všetko prebehne v poriadku 😉

no ved uvidíme 😀 idem makat ako šroub som zavalená prácou , pekný dník všetkým