icon

Druhé tehotenstvo bez rozpoznateľných príznakov?

26. máj 2024

Ahojte chcem sa spýtať ci ste to niektoré z vas mali podobne. Totiž pri prvom synovi som mala úplne rozpoznatelne tehu príznaky ešte predtým ako mi meškala menštruácia (bolesti prsníkov, nafuknute a bolestivé podbrusko, ospalosť). Toto všetko som citila ešte pred tym ako som si urobila test. A samozrejme som počkala kym mi bude meškať. No a teraz som v situácii ze mi meškajú a žiadne príznaky...i ked len male náznaky. Počkám ešte týždeň a urobím si test. Mna len zaujmalo ze ci moze byt aj tehotenstvo a nic ste necitli ( prvé príznaky) ďakujem

sejbipi
•
26. máj 2024

Nič som necítila ani pri jednom. Spozornela som až keď určitý čas meškala ms a prišlo hnedé špinenie, ktoré po jednom dni prestalo a ms nikde.

sofia1979
•
27. máj 2024

Na čo čakáš keď ti mešká každé tehu môže byť iné. Urob test uvidíš držím palce

doda26
•
27. máj 2024

Ja som si doteraz neuvedomila, ale ked si to spomenula, tak je oravda ze pri druhom babatku, som uz vedela, ze som tehotna a pritom ma prsia vobec neboleli. Zacali ma boliet o dost neskor ako pri prvom babatku. A dokonca aj unava prisla neskor, resp. ani nebola taka vyrazna ako pri prvom tehu

autor
•
27. máj 2024

@doda26 ano presne o tomto hovorím. Viem ze každá to máme inak a ze niektoré ženy cítia skôr a niektoré neskôr. A je zvláštne ze pri druhom si to mala inak...no vidíš 🫶

majka36912
•
27. máj 2024

Kamaratka len pri prvom babatku vedela o tehotenstve skoro, pri druhom to zistila az v 4tom mesiaci pri odbere krvi a pri tretom detto, az po 3tom mesiaci, ked si zacala vsimat, ze jej nejako rastie brusko a ludia sa jej uz zacali na to pytat 😃