Druhorodičky - príznaky tehotenstva
zaujima ma ake su priznaky pri druhom tehu alebo su uplne stejne ???
Ja ano len trošku miernejšie sa mi zdalo,že sú.Dokonca aj deti mali rovnakú váhu 🙂
prvá 😉 dcérka nič,pri druhej taktiež mi nič nebolo a pri tretej som vedela ešte pred vynechaním ms že som tehoška
citim sa unavena a že medzi priznaky patria žilky na prsiach ale nič žiadne ani pocit napetia 😒
@barboritta
@ematko29 ale prsia žiadne žilky žiadne extra citlivosť ako pri prvom ako ste to mali vy ?
@cerez
Teraz ked si spomýnam tak aj pri prvej aj pri druhej som začala mať citlivé bradavky až v 6týždni tehotenstva.A ty si v ktorom?
@ematko29 ešte to neviem naisto ale podla vypočtou by to mal byť 4 tyžden začiatok ,,,
@marikazavadka tak to je skoro na citlivé bradavky,v tom čase som ich citlivé ešte nemala,akurát sem tam ma naplo,počkaj...aj predvčerom ma naplo,no ...
@marikazavadka Prvé tehu, časté zápaly, mykóza, zvracala som asi do 5 mesiaca a to doslova, zmenila som sa do tváre, chute som mala iné ako pri druhom, tehotenstvo bolo komplikované, zlé výsledky pomaly pri všetkom, pribrala som vyše 9 kg, veľkosť pŕs bola rovnaká ako pred tehotenstvom, tehotenstvo ukončené sekciou. Druhé tehu: Tehotenstvo sa mi potvrdilo ešte skôr ako som mala dostať, bola som naliata vodou, pribrala som všade, hlavne do pŕs, chutili mi né potraviny ako pri prvom tehu, tehotenstvo bolo lepšie aj keď som mala časté sťahy, nezvracala som, ale ma nadrapovalo ako žabu ale nešlo zo mňa nič von, záhu som mala skoro celé tehotenstvo, pribrala som asi 12-13 kg a pôrod bol ukončený prirodzene.
no dnes mi je tiež divne rano som citila odpor ku kave to osm mala aj pri prvom ale dala som si ju zatial ma nenadrapuje ale keby som cchela ist k zubarke tak tažko lebo ked otvorim usta idem sa zošalbilť tak ma nadrapuje no uvidim ako to bude pokračovať možno len haluzim ale bola by som rada kebyže čakame druhe 🙂
@ematko29
@cerez
@barboritta napisal so to skorej o riadok hore ,,, 🙂
@marikazavadka u mna boli rovnake - bola som podrazdena, velmi unavena, byvalo mi zle.
@marikazavadka Žilky na prsiach sa mi urobili neskôr, len boli boľavé. Nečítala som všetko, ak je aj možné tehotenstvo, urob si test.
@cerez no akurat chodim bez podprsenky strašne ma bolia uplne pocit ako ked sa nalievaju mliekom určite vieš ak si kojila žilky zatil nevidno len citlive bolave zvačšene prsia no som zvedava čo mi vijde ešte počkam par dni aby som si nerobila zbytočne nadeje držte palce ,, 🙂
@marikazavadka Tak držím palce a potom ak bude pozitívny, podeľ sa o radosť. 🙂
@cerez to vieš že napišem ked ste boi take zlate a napisali mi ake boli vaše druhe tehotenstva dakujem ešte raz za skusenosti 😉
@marikazavadka mňa prsia boleli napr.až v treťom tehu,aj to až asi v 8 tt,dovtedy mi skoro nič nebolo,len som si myslela,že som si asi pokazila žalúdok 😉 a pri reklame na pampersky mi vyhrkli slzy 😀 😀 😀 to som už tušila koľká bije.podotýkam 25dc som bola a babatko nebolo plánované.koľko už má malý?moja malá mala vtedy 10 mesiačkov
@barboritta moj ma rok aj 9 mesiacov no chcela by som do 30tky stihnuť ešte jedno 😉
držím palce.ozvi sa ako to dopadlo 😉
@cerez
@barboritta
@bubelko
@ematko29 ženičky bolela vas niektoru hlava ? mne ju ide roztrhať toto som pri prvom nemala inak priznaky stale trvaju nechuti mi kava dokonca k nej citim odpor jedla čo som sa išla zabiť ma nijak nevzrušuju pribrala som citim to ,, zajtra kupujem test
@marikazavadka ja som sa cítila ako po opici 😀 akoby som preflámovala noc.amierne ma bolela hlava.A čo sa týka odporu k jedlám,kde som videla surové mäso tak ma tak naplo ,že fúúúj.Neznášala som vônu s aloe vera doteraz ma to drží stou vônou astále vyhladavám citrusové 🙂
@marikazavadka Pobolievala ma hlava, ale nemala som migrénu. Masíruj si krčnú chrbticu a piť, piť, piť.
@marikazavadka Tipujem na 100%, že si tehu.
@marikazavadka hlava na zaciatku nie, ale neskor ano. a kava mi tiez prestala chutit, som ju zacala pit az ku koncu 2-trimestra.
@marikazavadka mňa osobne nie,moju sestru pri všetkých troch.ja si tiež myslím že budete oslavovať 😉
@barboritta
@bubelko
@cerez no ženičky robila som si test a nič nebude s oslavy negativny ☹ no pan božko asi vedel prečo a pošle nam drobčeka inokedy ,,,
@marikazavadka A koľko ti meškajú?
mne preve nemeškali mam po menzese dalši bude okolo 10teho
@cerez odpoved hore nechce sa mi to prepisovať 😉
@marikazavadka Nezúfaj a ber to tak, že všetko príde v správnom čase. 🙂

Oba odlišné, priberanie odlišné, pôrody odlišné a deti temperamentom tiež iné. Jedine čo ich spája, majú radi každý svojho macka.