Duch a zvláštne pocity - som tehotná?
Ahojte ms som mala dostat 17.8. Nedorazila ani žiadne špinenie. Ale asi dva tyždne mám nafúknuté brucho a také zvlaštne v podstate nebolí ale ani nie je ok (tlak)
Ovulácii mávam 17-20deň cyklu v 17 bol sex robila som si od 18.8 každý deň test negatívny dnes po 6 dňovom meškaní podľa mňa vyšiel duch viď foto myslíte, že to môže byť?! K doktorke som objednaná až o tri týždne
A ja som myslela, že sa tu bude riešiť nejaké mystično, a nič, zase len klasické hľadanie neviditeľných čiarok.
Nemáš tam nič, ani ducha, ani čiarku, ani nič, lebo tam nemáš nič. Chápeš?
Ja tam dusika vidim, ale na meskajucu ms velmi slabeho. Clearblue je vyhadzovanie penazi, reaguje na vyssiu citlivost a ukaze ti tehotenstvo az po peknej ciarke na mamateste
Za mňa obyčajný pepino test za 1€.. Už druhé tehotenstvo ukázal peknú čiarku ako jediný. Teraz už vyrábajú s väčšou citlivosťou aj pepino, 10 mIU je u nás sa mi zdá že najlepšie. Dostaneš ho v Tescu alebo aj v Dmke.. Ale pozri, ak máš byť tehotná tak je to je do aký test budeš mať, ukáže ti peknú druhu každý.. Preto je za mňa zbytočné vyhadzovanie peňazí za nejaké 8€ testy..
U mna clearblue ukazal 10 dpo a o par dni tiez velmi jasne viditelne spolahlivo

Tu nie je ani len naznak po duchovi...