Duch alebo falošný duch na teste
Ahojte, viem ze už na túto tému bolo asi veľa diskusii avšak napriek tomu by som chcela poprosiť o radu. S manželom sa snažíme už nejaký čas o bábätko a tento mesiac som mala prvý krát krátke špinenie na 21a 22DC (cyklus mam väčšiu 28-29 dňový ale niekedy aj 31) co som tak trocha dúfala ze by mohlo byt uhniezdenie nakoľko to nemavam. Zároveň som tie dni mala mierne bolesti podbruska. Tak som nevydržala a včera (cca 3dni pred MS) som si spravila 2 tehotenské testy - Mamatest Comfort a Clearblue Ultra včasný. Na oboch mi vyšiel úplne že jemny. Viem ze čiarka by mala silniet tak som si dnes spravila ešte ďalší test, clearblue ani mamatest nemali tak som zvolila Dr. Max tiež s rovnakou citlivostou 10. Ten bol však snehobiely. Neviem teda co si o tom myslieť. Myslíte že sú to duchy a Hcg len pomaly stúpa alebo sú to falošné výsledky?
Ešte doplním že na to ze mam dosť menštruáciu mi podozrivo nič nie je (pred MS mávam bolesti brucha aj týždeň, naliate prsníky a celkovo zadržiava vodu, tento krát nič. Jedine co pozorujem je dosť veľké nechutenstvo co pred MS rozhodne nemám, skôr naopak) ďakujem vopred všetkým za rady 😊

@summersunny94 @kattky @stevvvka @marpel ďakujem vám všetkým za podporu. Ste skvelé 💕Myslím ze aspjn zakaldny hormonálny profil bude nutný... A aj utz na určenie ovu... Možno mi len chyba progesterom alebo podobne a pôjde to potom dobre... Uvidíme no. Nestrácam nádej aj keď dnes nie je zrovna môj deň.
@summersunny94 ved aj minule tehu si mala až neskoro testy pozitívne nie? 😊
@rubian no pravda mala som až tak neskôr ale to bol len jeden test a na ňom nejaký slabunky náznak, na druhý deň už nič a potom prišla MS. Teraz som mala doma kúpený už skôr test a akosi mi to nedalo a ráno som otestovala. Ale zbytočne no. Asi ozaj radšej počkám ak nepríde MS za nejaké 2-3 dní tak skúsim znovu. 🙂
@rubian a jasné nádej nestracaj , určite ti to vyjde a verím že čo najskôr, lekári pomáhajú a poradia čo ďalej 🙂
Veľa šťastia v ďalšom cykle. Aj keby sa nepodarilo, nech vieš, na čom si, či je ovu posunutá, alebo co sa deje.. Aby si rozumela vlastnému telu..
@summersunny94 dakujem. Tak snad to dotiahneme do uspesneho konca
@kattky verím že áno 🙏🙂☺️
@rubian volala si lekárke?
@summersunny94 áno idem na utz na 13DC. Už som sa ale objednala aj do Iscare na stredu na krv a aj manžel pôjde na spermiogtam. Zistila som že z prace tam mam zadarmo nejaké vstupné vysetrenia tak to chcem využiť 😊 ty ako s testami a MS?
@rubian jasné treba to využiť super , treba zistiť čo je za vecou 🙂 no ja som potreboval m už netestovala a MS stále nemám ale mne zvykne meskavat , tak to ešte moc ani neriešim.
@summersunny94 no zajtra idem prvý krát do Iscare tak som zvedava😊 ako MS?
@rubian super potom daj vedieť ☺️ MS zatiaľ neprišla. Ak nepríde za 2 dni tak otestujem 🙂
@summersunny94 tak mam toto ale nerozumiem veľmi tomu ☹️ konzultáciu mame mat az po spermiograme
@rubian mne 3 dní MS mešká a test negatívny. Ach prečo musím mať tie PCO 😔
@summersunny94 to ma mrzí ☹️ ale ešte výdrž keď aj minule si maal neskôr pozitvny test 🙏
@rubian Neviem no skôr si myslím že MS dostanem už mám také pocity. Mozno o mesiac to vyjde uvidíme. 😔
@summersunny94 tak co máš nejaké novinky? Ja mam prvé výsledky z Iscare z krvi (mala som akúrat s nimi telefonickú konzultáciu) - hodnotu AMH mam veľmi vysokú, ze to bude určite syndróm polycystickych vaječníkov a teda ovulácia skôr neprebieha ako prebieha. Vajíčok mam dosť ale keď dozrievajú ze si akoby namiesto dozretia sa vytvárajú cysty a nepraskne folikul (aspoň tak nejak som to pochopila) Ze musia mi dorobiť ďalšie vysetenia z krvi hormonálne aj na zrazanlivost krvi atď. No a ďalší piatok tam idem na konzultáciu kde mi spravia usg a ďalšie veci manžel má v pondelok spermiogram. Ak on bude ok budú stačí zatiaľ hormóny, ktorými mi budu stimulovať ovuláciu a budú sledovať ako sa to vyvyja co sa týka ovulácie. Ak manžel bude mat horšie výsledky tak jedine umelé oplodnenie skrz moju diagnózu. Tak si teda držme palce ako to celé dopadne... Som ale rada ze som sa ze som sa tam nakoniec objednala, apson vieme na com sme a môžeme to aktívne riešiť 😊
@rubian mám jedine také novinky že už mi žiaľ včera prišla MS 😔 takže zase nič tento mesiac. Takže aj ty máš PCO? Tak to sme 2 teda 😔 tiež niektoré cykly môžem mať úplne bez OVU. super ale že už vieš na čom si a keď tak potom, že ako si pomôcť aby ste dosiahli to najcennejšie - čakať dieťatko ☺️
@summersunny94 ach to ma mrzí tak snáď o mesiac. A ty tie PCOS neriešis v CAR? No zrjne ich mam na základe krvi ale tak ešte spravia ultrazvuk a ďalšie testy a uvidíme aké vyzerá to ze ma bufu musieť hormonálne stimulovať
@rubian nie neriešim to zatiaľ nijako lennmi to zistili a povedali že len ťažko otehotnieť že budú problémy, no a po skoro 8 mesiacoch som otehotnela a teraz mám takmer 2 ročnú dcérku za ktorú som najvdacnejsia na svete 🙏❤️🥰 len chceme mať ešte jedno dieťatko a zatiaľ sa nedarí. No uvidíme, brala som aj Inofolic možno aj ten mi vtedy pomohol asi ho začnem znovu užívať 🙂
@summersunny94 tak verím ze až teraz snáď nebude tak dlho trvať.. Keďže my ešte nemáme dieťatko a už je to cez rok tak to ideme s nimi riešiť snas nám pomôžu 😊
@rubian ahoj podarilo sa vam nakoniec?
@rubian ahoj viem že je neskoro ale chcem sa spýtať mám ten istí problém teraz ako si mala ty a chcem sa spýtať či si bola tehotná??

@kattky gratulujem že sa vám to nakoniec podarilo po tak dlhej dobe. Prajem veľa zdravíčka! ☺️🙏❤️