icon

Duch alebo falošný duch na teste

rubian
21. feb 2021

Ahojte, viem ze už na túto tému bolo asi veľa diskusii avšak napriek tomu by som chcela poprosiť o radu. S manželom sa snažíme už nejaký čas o bábätko a tento mesiac som mala prvý krát krátke špinenie na 21a 22DC (cyklus mam väčšiu 28-29 dňový ale niekedy aj 31) co som tak trocha dúfala ze by mohlo byt uhniezdenie nakoľko to nemavam. Zároveň som tie dni mala mierne bolesti podbruska. Tak som nevydržala a včera (cca 3dni pred MS) som si spravila 2 tehotenské testy - Mamatest Comfort a Clearblue Ultra včasný. Na oboch mi vyšiel úplne že jemny. Viem ze čiarka by mala silniet tak som si dnes spravila ešte ďalší test, clearblue ani mamatest nemali tak som zvolila Dr. Max tiež s rovnakou citlivostou 10. Ten bol však snehobiely. Neviem teda co si o tom myslieť. Myslíte že sú to duchy a Hcg len pomaly stúpa alebo sú to falošné výsledky?
Ešte doplním že na to ze mam dosť menštruáciu mi podozrivo nič nie je (pred MS mávam bolesti brucha aj týždeň, naliate prsníky a celkovo zadržiava vodu, tento krát nič. Jedine co pozorujem je dosť veľké nechutenstvo co pred MS rozhodne nemám, skôr naopak) ďakujem vopred všetkým za rady 😊

Duch alebo falošný duch na testeDuch alebo falošný duch na testeDuch alebo falošný duch na testeDuch alebo falošný duch na teste
marpel
4. mar 2021

@rubian podľa mna by si už krvácala, pretože hodnota HCG by bola už dosť nízka, keď je CB negatívny.

rubian
autor
4. mar 2021

@marpel no lenže kovid nám začal len teraz a to mi už meškali viac ako týždeň.. Zároveň som mala jasne pozitívne teo testy týždeň dozadu... Na tých fotkách to bolo slabšie jak ešte naživo. Na 4 testoch som mala jasne viditeľné čiarky ktoré sú tam doteraz. Síce slabšie ale jasne viditeľné.. Keby som nemala to tak to neriešim vôbec.. Asi skúsim lekárke napísať co si o tom myslí..

marpel
4. mar 2021

@rubian to je dobrý nápad. Sama som zvedavá čo na to povie.

rubian
autor
4. mar 2021

@marpel no tak som jej napísala celú spoveď 😂 všetko aj s fotkami testov tak som zvedavá. Bojím sa ci nemôže ísť o mimomaternicové.... No uvidíme

summersunny94
4. mar 2021

@rubian no dajte vedieť teda čo odpísala, tiež som z toho s Vami zmätená nechápem tomu. Na teste ste vidno slabú čiarku vtedy bolo vidno ešte viac tu druhu čiarku, MS nikde, príznaky sú. Dr neodpísala ešte?

rubian
autor
4. mar 2021

@summersunny94 ešte nie... Tým ze neordinuje tieto dni tak budem rada keď odpise zajtra no. Tak snáď...

summersunny94
4. mar 2021

@rubian oki dajte vedieť teda zajtra keď odpíše.

summersunny94
5. mar 2021

@rubian odpísala?

rubian
autor
5. mar 2021

@summersunny94 zavolala mi... S tým ze je škoda ze som covid pozitivna inak by ma poslala hneď do nemocnice na vysrrenie....ze sa mam sledovat ak by skm maal velke bolesti mam ísť na pohotovosť stým ze oznamim, ze som pozitivna. Skôr si myslí že je to zamlcany potrat, že tie prvé testy uricte pozitívne boli ... Ze keby nemam covid by mi aj pomohla ale takto nemá ako. Ze musím vydržať a keď by som maal moc veľké boelsti tak rýchlo pohotovosť (ak by to bolo napr mimomaternicové)
Čiže suma sumarum, keď máš covid môžeš aj potratit nikto to asi moc netrápi...
Chápem ze ona za to nemôže a je to zamotane... Avšak mňa to dosť zranilo to cele.. Hneď ako mi skončí karantena mam prísť...
Takže som si poplakala a čakám... Nič iné mi neostáva..

marpel
5. mar 2021

@rubian och, to mi je ľúto 😞... cela táto covid doba je pekne na figu. Tak už len aby čím skôr prišla ms, nech to máte za sebou. Snáď to nebude mimomaternicove.

rubian
autor
5. mar 2021

@marpel najhoršie je ze keby nemám covid mktnk by to apson zachránili nejakými liekmi alebo pdoobne...
A čo je ešte horšie cele dni sedím len doma, sme uz rok na home office s nikým sa nestretavane. Muž len chodí do práce lebo robí vo fabrike a tam sa nakazil a tak nakazil mňa. Človek môže vsetko dodržiavať a takto na to doplati....
Ako je tu ešte nejaká mala šanca... Ale skôr dúfam v to aby sa to nejako neskomplikovalo

marpel
5. mar 2021

@rubian nechcem ti brat ilúzie ale možno by to ani liekmi nezachránili. Podobnú situáciu som zažila minuly rok v novembri. Pozit. Test, ms mi meškala 3 dni, objednaná ku doktorke na potvrdenie tehotenstva a pár dni na to som začala jemnučko špiniť. Doslova a do písmena to bola kvapka. Leteli sme na pohotovosť, pichli mi injekciu na udržanie, testy mi stále vychádzali pozitívne no o pár dni som začala krvácať naplno. Spontánny potrat... nepomohli ani lieky. Doktorka sa ma snažila utešiť, že ešte nebol správny čas, tak babo pripravilo podmienky pre to ďalšie. Dnes som bola u svoje lekárky a potvrdila mi tehotenstvo. Som v 5tt + 2 a na sone už bolo vidieť bublinku. Predtým som bola 5tt + 4 a na sone ani náznak...
Neraz som si poplakala kvôli tomu, ťažko sa mi s tým zmierovalo. Držím ti palce, nech to dopadne čo najlepšie. Kým ti neprišla ms stále je nádej. No aj keď príde, nie je to koniec. Je to začiatok novej cesty.

marpel
5. mar 2021

@rubian inak tiež som na HO od marca minulého roku. Manžel pracuje z domu už niekoľko rokov takze chápem tu izoláciu. Tiež je toho na mna niekedy veľa.

rubian
autor
5. mar 2021

@marpel gratulujem a držím palce 😊 no len ide o to ze mne meškajú už skoro 2 týždne... Krvacanie ani špinenie nikde... Nejaky jemný tieň na teste stále je... Skôr ona sa aj toho bála ze nekrvacam.... No neviem ostáva len čakať a uvidíme...

marpel
5. mar 2021

@rubian dúfam, že to nebude mimomaternicove... možno by som na tvojom mieste zajtra zavolala na pohotovosť a povedala im čo sa deje. Možno ta budú vedieť nejako vyšetriť aj napriek tomu, že si pozitívna. Normálne by som im povedala, že máš podozrenie na mimomaternicove. Čo je rozhodne vážnejšie ako korona...
Ďakujem ❤️

rubian
autor
6. mar 2021

@marpel neviem dokým fakt nemám veľké bolesti nechcem to riskovať.. Chápem ze som riziko pre okolie..musím to nejako asi vydržať myslieť na iné veci.... MS stále nikde.. Mam pocit ze sa mi zväčšili bradavky aj... Uz neviem co si myslieť ci je nejaká nádej aoson mala žeby sa to predsa len mohlo podariť.. No nič tieto dni budú asi o trpezlivosti....

marpel
6. mar 2021

Nadej je, kým nepríde ms. Moja sestra tak bola tehotná a test jej ukázal až keď bola tehotná nejakých 8tyzdnov. Ale to už vedela, lebo jej to potvrdil lekár. Kým ta nič neboli a cítiš sa dobre, tak skús myslieť pozitívne 🥰

rubian
autor
6. mar 2021

@marpel @summersunny94 babyyyy. Tak je tu nádej..ostal mi ešte jeden Clearblue tak som si pvoedala dnes že skúsim ešte raz... A objavila sa tam čiarka... Síce slabucka ze neviem dovre odfotit ale voľným okom jasne viditeľná jemne modrá a hrubá... Tak žeby bola predá nadej? 🙏🍀 Naživo je to oveľa viac vidieť ako na tých foto...

rubian
autor
6. mar 2021

Možno tu to lepšie uvidíte. Naživo je to fakt viditeľná čiarka aj keď slabulinka. Žiaden tieň.

marpel
6. mar 2021

@rubian na niektorých fotkách vidno lepšie než na druhých ale náznak tam vidím 😊. Kým je jediný problém meškajúca ms, správala by som sa ako tehotná. Neviem či je to pre teba reálne, ale už by som kašľala na testy, a keď by ti ms neprišla do skončenia karantény, šla by som ku dr. Samozrejme, ak by si mala bolesti alebo nejaký iný problém tak utekaj na pohotovosť. ❤️

marpel
6. mar 2021

@rubian ako sa inak cítiš?

rubian
autor
6. mar 2021

@marpel tu to možno lepšej vidieť. Na živo je to fakt normakne viditeľná čiarka. Veľká zmena proti začiatku týždňa. No inam tak sa mi vyhodil ekzém po krku aj celé z covid...a son taka jaj na chladená riadne. Ale teploty nie sú našťastie
Z tehu stránky dovre mam stále biely výtok a obrovské prsia 😂 aj bradavky väčšie

rubian
autor
6. mar 2021

@marpel @summersunny94 som aj rozmýšľal dnes som si robila skoro ráno ten test o 6trj už a som menej pila večer. Ta čiarka aj čím ďalej tým viac sa podobá tej spred 10 dní... Možno som fakt len veľa pila. Kto vie. Naživo fakt to oveľa lepšie vidno ako jasne viditeľnou čiarku aj ké farba je slabšia

summersunny94
6. mar 2021

@rubian wau super je to znovu pekne vidieť druhu čiarku, je tu znovu obrovská nadej. Strašne moc držím palčeky. Toto vyzerá ako fakt pozitívny test. A môže to byť aj tou vodou. Preto sa test robí ráno keď nie je žiadny príjem tekutín ani jedla. Naozaj som rada aj ja za Vás. Kiežby len silnela, už nemáte ďalší test? Že by ste skúsili za 2 dni ráno opäť? 😊😊😊🙏👊

rubian
autor
6. mar 2021

@summersunny94 nemám už ale objednám z pilulka.sk to by mi mohlo prísť v utorok... A skúsim zas niekedy cez týždeň a ptokm ten ďalší už pomaly keď bude končiť karantena.... Dúfam veľmi ze to vyjde... Myslíte že môže to byť dobre aj keď je stále slabá čiarka? Nestretli ste sa s tým niekde? Ze niekto to tak proste ma?

marpel
6. mar 2021

@rubian ja by som objednala aj clearblue digitálny. Aj keď je dosť drahý. Ale dúfam aj ja, že čiarky budú silnieť a bude z toho babo. 🙏🏻

rubian
autor
6. mar 2021

@marpel no ten digitálny som robila už viac krát tak neviem ci ma zmysel... Ale tak uvidíme. Tak či tak musím čakať na to co povie lekárkam...

badimeria
6. mar 2021

@rubian a aký je problém aby ti predpísala lieky elektronický? Aj mne tak Dr predpísala keďže som bola pozitívna. Tabletky na udržanie tehotenstva sa predpisujú duphaston. Nech ti to pošle a hocikto z rodiny ti ich pôjde vybrat do lekarne a položí ku dverám. To je bežné proti spineniu krvácaniu na podporu.

martinuska
6. mar 2021

V kazdom vacsom meste by mala byt covid ambulancia kde by vas mali vysetrit, alebo aspon v nemocnici kde chodia rodit covid pozit mamicky. A trochu nerozumiem preco nemoze vysetrit. Ved vacsina zdravotnikov je zaockovana 2 davkami, a ked budete posledna v ambulancii, date si respirator, rusko, rukavice a ona tiez, tak neviem kde je problem. V tom je to lepsie ze vie ze ste pozit, tak sa vie zariadit.

summersunny94
7. mar 2021

@rubian no ako som už asi písala tak vám ukazuje test aspoň slabú druhu čiarku, mne neukazovalo žiadnu druhu čiarku až po mesiaci a jednom týždni mi ukázalo 2 čiarky. Takže všetko je naozaj možné. 😉