Duch alebo falošný duch na teste
Ahojte, viem ze už na túto tému bolo asi veľa diskusii avšak napriek tomu by som chcela poprosiť o radu. S manželom sa snažíme už nejaký čas o bábätko a tento mesiac som mala prvý krát krátke špinenie na 21a 22DC (cyklus mam väčšiu 28-29 dňový ale niekedy aj 31) co som tak trocha dúfala ze by mohlo byt uhniezdenie nakoľko to nemavam. Zároveň som tie dni mala mierne bolesti podbruska. Tak som nevydržala a včera (cca 3dni pred MS) som si spravila 2 tehotenské testy - Mamatest Comfort a Clearblue Ultra včasný. Na oboch mi vyšiel úplne že jemny. Viem ze čiarka by mala silniet tak som si dnes spravila ešte ďalší test, clearblue ani mamatest nemali tak som zvolila Dr. Max tiež s rovnakou citlivostou 10. Ten bol však snehobiely. Neviem teda co si o tom myslieť. Myslíte že sú to duchy a Hcg len pomaly stúpa alebo sú to falošné výsledky?
Ešte doplním že na to ze mam dosť menštruáciu mi podozrivo nič nie je (pred MS mávam bolesti brucha aj týždeň, naliate prsníky a celkovo zadržiava vodu, tento krát nič. Jedine co pozorujem je dosť veľké nechutenstvo co pred MS rozhodne nemám, skôr naopak) ďakujem vopred všetkým za rady 😊

@summersunny94 ako to teraz vyzerá? 😊 Skúšali ste ešte test?
@rubian odvtedy som neskúšala uvidím o nejaké 2 dni. MS však stále nemám
@summersunny94 ako si dopadla? 😊 Ja skm maal 9 dní silné krvácanie a bolesti..kone ne tedaz 4ti deň pokoj a isal som na wc a dosť ma boleli v podbrušku také tlaky a na papieri krv.. Tak ja uz neviem ☹️ co sa so mnou deje....
@rubian ja som dostala MS 3 dní dozadu 😔 takže nič z toho tiež. Fuu to riadne dlho si mala a zase krv? To je ozaj zvláštne teda
@summersunny94 uvidíme co bude tento cyklus. Aktuálne som 22DC tak uvidíme. Včera som maal taky výtok jak sopeľ na nohavičkách troska bolesť v podbrušku tak neviem ci to bola posunutá ovulla alrbo by to mohlo niečo byť uvidíme za pár dní 😊
@rubian no snáď to bude teda tá druhú možnosť, prajem moc aby sa to konečne vydarilo☺️🙏👊. Ja som zatiaľ len 13DC ☺️
@summersunny94 no bolesť brucha sa dosť stupňuje.. Neviem ženy už na mňa šla MS? Ale to sa mi zdá hrozne skoro...kiež by to boli už prvé príznaky tehu.....mam aj velek navaly tepla..
@rubian to MS isto ešte nie to by bol teda riadne krátky cyklus . Ja verím tomu že začínajú to byť príznaky tehu no uvidíme podľa testov, kedy idete robiť prvý test až v deň MS však? 🙂
@summersunny94 skúšala som dnes ale nič. Rsp zdá sa kí nejaký slabý tieň ale ani odfotit sa nedá tak to je uu skôr moja predstava 😂 počkám aspoň do dňa MS
@rubian jasné treba počkať tych 5 dní a snáď niečo uvidíme na testiku ☺️ som zvedavá ako to aj so mnou dopadne tento mesiac
@summersunny94
@rubian
Baby držím Vám palce, nech sa to podarí. 🍀
Už tu síce neprispievam ale stále na vás myslím.
@marpel ďakujeme krásne za podporu! Moc si to vážim. Kiežby tak aj bolo. Ja dám isto vedieť keď budem testovať ale na to mám ešte čas 2 týždne. 🙂
@summersunny94 tak co myslite? Robene včera večer 24 DC
@rubian krásne je tam vidno slabunke druhú čiarku a na to že je len 24DC tak pekne sa ukázala. Jáj kiežby Vám len silnela ☺️❤️
@rubian na každej foto ju vidím. A ešte ste to ani z ranného moču nerobila to už ozaj sa pekne črtá . Skúste zajtra ráno znovu ☺️
@summersunny94 inak myslím ze môžeme si konečne tykat 😂😂 no dúfam veľmi ale už sa bojím tešiť po tom minulom mesiaci. Dobre je ale na tom to ze v utorok bol ten istý test úplne biely a teraz toto. Naživo je to ešte lepšie vidieť, v pgodoe voľným okom... Ak dobre počítam mohla skm byť včera tak 10-11 dpo
@summersunny94 ta foto aj troska skresluje ešte posielam aj tu dovre vidieť celkkm. Je to súvislá čiarka ale
@rubian veru mohli by sme si 😃☺️ ja ju vidím pekne a fakt skoro ju je pekne vidno už som zvedavá ako ju budeme vidieť v deň očakávanej MS ☺️
@rubian dnes si testovala? ☺️
@summersunny94 som to nevydržala 😂😂 zas som stavila na večer ale uz som nemala ten istý test (mamatest comfort) ale už len klasický mamatest. Podotýkam ze minulý mesiac mi ten tyčinkovy neukázal ani raz nič. A dnes tam vidím úplne mega slabú čiarocku. Neviem to ani odfotit pod tým silným svetlom som skúšala ale voľným okom je tam slabá ružová čiarka.. Ach kiež by to bola pravda... Poobede som robila aj woman scret taky co tam dáš kvapku moču ale tam nič nebolo ale zas ten neviem koľko farbivá ma atď.
@rubian inak to by som asi ani ja nevydržala keby vidím už tak skoro pred MS slabú čiarku. 😂 No to zase je iný test, nie každý ukáže rovnako preto najlepšie je vraj s jedným druhom testovať 🙂 tak možno na dennom svetle bude viac vidno aj pre foto. A neskúsiš aspoň raz aj ráno testovať? Možno že ukáže ešte silnejšiu ☺️
@summersunny94 už nemam doma mamatesty ☹️ len ten woman secret a clearblue ten kazetový nie digi. Ten osm ale chcela dať až v nedeľu co by mala byť deň ms tak už asi počkám radsej
Ale tak je to aspoň pozitívne ze predtým mi tie tycinkove mamatesty neukázali nič aj keď v tých komfortoch som maal slabú čiarku a tento krát tam prvý krát niečo je... Uu som kopec krst s nimi testovala a nikdy tam nič nebolo až teraz...
@summersunny94 no skúsila som odfotit dnes počas dňa je to veľmi slabo vidieť - čiarka je dnes aj troska slabšia po uschnuti čiže včera to bolo viac vidieť (aj kontrolná zosvetlela). Je to fakt slabucka čiarka naživo je ju vidieť troska viac
Zajtra chcem z ranného skúšať ten clearblue kazetový tak uvidíme....
@rubian Noo vidno vidno ☺️ dnes si ktorý DC? Áno z ranného skús som zvedavá a držím palce aby tam čiaročka bola ☺️👊
@summersunny94 ty taka dobra opora ďakujem moc 😊 dnes 27dc čiže zajtra by mala prísť ms... Ovuláciu počítam som mohla mať 13-15dc mala som jemne špinenie 2 dní... No uvidíme sama som zvedavá ale bojím sa ešte robiť si nádeje...
Podľa týchto testov si myslím že MS nepríde, dúfajme a verme lebo vyzerá to naozaj nádejne. Zajtra je ten najsprávnejši čas testovať a potom skúšať testy ďalej aby čiarka zosilnela. Zajtra skús z toho ranného moču test , isto bude silnejšia. Budem na teba myslieť ☺️🙏👊 potom daj ráno vedieť ☺️
@summersunny94 ďakujem moc 😊 dúfam ale zas som čítala že mamatesty vedia robiť aj falošné čiarky no tak uvidíme co zajtra clearblue. Dám vedieť ako to dopadlo😊

@rubian veď práveže tento test bol ten prvý. Na druhý deň už vôbec nič tam nie je nechápem tomu a MS stále nikde. 😔