icon

Duch alebo falošný duch na teste

rubian
21. feb 2021

Ahojte, viem ze už na túto tému bolo asi veľa diskusii avšak napriek tomu by som chcela poprosiť o radu. S manželom sa snažíme už nejaký čas o bábätko a tento mesiac som mala prvý krát krátke špinenie na 21a 22DC (cyklus mam väčšiu 28-29 dňový ale niekedy aj 31) co som tak trocha dúfala ze by mohlo byt uhniezdenie nakoľko to nemavam. Zároveň som tie dni mala mierne bolesti podbruska. Tak som nevydržala a včera (cca 3dni pred MS) som si spravila 2 tehotenské testy - Mamatest Comfort a Clearblue Ultra včasný. Na oboch mi vyšiel úplne že jemny. Viem ze čiarka by mala silniet tak som si dnes spravila ešte ďalší test, clearblue ani mamatest nemali tak som zvolila Dr. Max tiež s rovnakou citlivostou 10. Ten bol však snehobiely. Neviem teda co si o tom myslieť. Myslíte že sú to duchy a Hcg len pomaly stúpa alebo sú to falošné výsledky?
Ešte doplním že na to ze mam dosť menštruáciu mi podozrivo nič nie je (pred MS mávam bolesti brucha aj týždeň, naliate prsníky a celkovo zadržiava vodu, tento krát nič. Jedine co pozorujem je dosť veľké nechutenstvo co pred MS rozhodne nemám, skôr naopak) ďakujem vopred všetkým za rady 😊

Duch alebo falošný duch na testeDuch alebo falošný duch na testeDuch alebo falošný duch na testeDuch alebo falošný duch na teste
dzejdzej90
8. apr 2021

@rubian a uz ti meskaju?

rubian
autor
8. apr 2021

@dzejdzej90 áno už 5 dní

rubian
autor
9. apr 2021

@marpel @summersunny94 @stevvvka no včera večer som skúška ešte jeden bola tam jasná čiarka ale úplne taka tenká to neviem asi chybný test?? Dnes ráno som skúsila zas a tam ani neviem ci niečo je alrbo nie je niečo mini mini sa mi zdá ale to ani odfotit sa nedá. Nechaoem to.. Pred očakávanou MS mam pekne čiarky dodnes sú krásne viditeľné (testy som odložila) a čím viac mi meškajú tým horšie testy ☹️☹️☹️ posielam foto toho zo včera večera. To z dnes sa nedá ani odfotit.. Možno to len chcem vidieť 🤷‍♀️

marpel
9. apr 2021

@rubian vyzerá, že tam ta čiarka chcela byt. Vôbec neviem čo si o tom teste myslieť. Ja by som na to už nemala nervy, buď by som kúpila digitálny clearblue alebo sa objednala na krv ku doktorke.

summersunny94
9. apr 2021

@rubian to je zvláštne to som ešte nevidela aká tenučká tá čiarka je. Ako píše @marpel tiež by som asi vyskúšala teda ten digi test a potom išla ku lekárke. Lebo čiarku bolo vidno na každom teste čo si poslala ...

rubian
autor
9. apr 2021

@summersunny94 @marpel to je ta z rána ale fakt skoro nevidno... Len málo by silnut ☹️

rubian
autor
9. apr 2021

@marpel @summersunny94 dnes som sa už lekárke nedovolala☹️ zavolám jej v pondelok.. Mam kúpený Digi test tak asi skúsim

summersunny94
9. apr 2021

@rubian jasné skús ešte ten a daj vedieť . Ja vidím aj na tomto čo si pridala slabunku čiarku 🙂

summersunny94
9. apr 2021

@rubian skúšala si ten digi ci ráno?

rubian
autor
9. apr 2021

@summersunny94 digi negat ale to pri takých mini čiarka hej asi jasne no... Uvidíme co cez víkend nepríde MS, každopádne v pondelok zavolám doktorke 😊

summersunny94
9. apr 2021

@rubian no digi by mal ukázať až neskôr veľa báb tak písalo čo som čítala a aj mne ukázal neskor. Tak držím palce aby MS neprišla. A jasné treba zavolať doktorke určite 🙂 cez víkend už nejdeš teda testovať?

rubian
autor
10. apr 2021

@summersunny94 už asi nie.. Max zajtra alebo v pondelok... Ale asi to nemá zmysel lekárka mi lepšie povie.... Zatiaľ MS nikde len tie bradavky hrozne bolia stále a brucho pobolieva....

rubian
autor
10. apr 2021

@summersunny94 @stevvvka @marpel baby no nakoniec som si povedala ze dnes skúsim posledný test co mam.. Mamatest tyčinkovy to isté balenie jak ten predtým a zas taak tenká čiarka... Tak ja uu neviem ci ta sarza je vadna ci už ja som vadna 😂

stevvvka
10. apr 2021

@rubian no tak toto som veru etse nevidela. Jasne vidím čiarku, ale takúto tenkú som nevidela ešte ani tu Na mk

marpel
10. apr 2021

@rubian vôbec neviem čo si o tom myslieť... ešte som sa s tým nestretla 🤷🏻‍♀️

rubian
autor
10. apr 2021

@marpel @stevvvka ja už neviem fakt 😂 normálne som ti namocila do moču podľa návodu 🤷‍♀️

summersunny94
11. apr 2021

@rubian čiarku vidno ale zase ozaj takú tenučku to je zvláštne teda 🤔 ja som dnes 27 DC tak som vyskušala a test biely 😔😔😔😓

rubian
autor
11. apr 2021

@summersunny94 @marpel @stevvvka ďakujem za vašu podporu dnes som ale dostala MS ☹️ presne na 7my deň meškania..... Tak zas odznova....

summersunny94
Autor odpoveď zmazal
summersunny94
11. apr 2021

@rubian to ma strašne moc mrzí 😔 prečo keď niekto chce bábätko tak to tak dlho trvá ?! Ach jaj ja tiež už čakám že dostanem keďže mi vyšiel negatívny test.

marpel
11. apr 2021

@rubian och, tak to mi je ľúto 😔. Napáda mi, pri tak častých meškaniach - nemohol sa ti posunúť cyklus? Že už nemáš napr. 28 dňový ale 35? To by mohlo aj vysvetlit to, že sa Vám nedarí - že sa nesnažíte v “správny” čas? Alebo si sleduješ ovuláciu? Poprípade, by som nasadila kyselinu listovú. Neviem či to malo vplyv, ja som ju brala cca 4 mesiace pred plánovaným tehotenstvom a prvý mesiac snaženia sa nám podarilo. 🤷🏻‍♀️

rubian
autor
11. apr 2021

@marpel @summersunny94 kyselmi listovú už dlhšie mam aj inofolic tento mesiac... No nic zavolám lekárke nech nám spraví konečne komplexné vyšetrenia keďže to už bude skoro rok... Len ti duchovia na testoch na mätu.... Ci to nebolo zas biochemické no kto vie zavolám lekárke...

marpel
11. apr 2021

@rubian neskusala si si sledovať plodne dni napríklad ovulacnymi testami?

rubian
autor
11. apr 2021

@marpel skúšala ale už pred pár mesiacmi. Vychádzali mi pozitívne a 12,13.den....2 cykly po sebe potom som už ale neskúšala zas sa nechcem nonstop sledovať. Predtým som maal cykly 28 dňové preto tieto meškania boli nové pre mňa...

rubian
autor
11. apr 2021

@marpel toto je len 2.krst ci mi takto meškali nikdy predtým sa ti nedialo

rubian
autor
11. apr 2021

@summersunny94 ešte stále máš nádej 😊 ved je estr skoro.. Ja skm sa rozhodla ze žiadne testovanie pred MS už nebudem robiť striktne...

marpel
11. apr 2021

@rubian ženské telo je záhada sama o sebe. 🤦🏻‍♀️
Uvidis čo ti povie dr, určite bude mat nejaké nápady a riešenie. A s tým testovaním az po vynechaní ms je dobrý nápad. Aj keď aj teraz ti meškali týždeň a nenašla si odpoved. 🤷🏻‍♀️ Jedine počkať týždeň-dva od vynechania.

stevvvka
11. apr 2021

@rubian to ma mrzí. Ale niektorým ženám aj inofolic rozhadze cyklus..

summersunny94
11. apr 2021

@rubian no veď áno ale že by deň pred ms ani len slabunky náznak nebol? Neviem podľa mňa tento mesiac zase nič 😔 ja som brala Inofolic a mne pomohol, asi ho začnem znovu užívať

kattky
11. apr 2021

@rubian ahoj. Ja som tiez mala ms ako hodinky. S priatelom sme sa snazili rok a 2 mesiace v kuse. V decembri mi vynechal cyklus a nic. V januari na dalsi az cyklus som dostala ms. A odvtedy zase nic. Po 20 dni meskania som si urobila test a bol ze uplne slabunky a aj daksie dni. Sla som k dr a nevidel na sone nic iba zvacsenu sliznicu. Tiez mi dal papier, ze ak by som dostala silne bolesti, tak aby som bezala hned do nemocnice, lebo by islo o mimomaternicove tehu a mala som dojst o 2 tyzdne. Na velkonocnu nedelu som sla do nemocnicr, lebo som spinila. Urobili mi sono, vzali krv na hcg a pichli injrkciu. Teraz v stredu som bila u svojho dr a uz pekne bilo srdiecko a hcg este v nedelu som mala 34 464. Treba len hlavu hore. Viem co pisem.