Duch alebo kanálik?
Ahojte, sama neverím že sem píšem ohľadom tejto veci ale.. Čo myslíte na foto ? Je to kanálik?

@dominika1922 ak je to pepino test môže to byt falošná ciarka. Zvykne ich robiť dost casto. Kúp si iny test a ak aj tam budeš vidieť druhu čiarku alebo ducha druhej čiarky pravdepodobne si tehotná.
@leuska1991 ešte mam pred menzesom ale budúci týždeň v pondelok idem na ročnú prehliadku. Robila som si test iba kvôli zvláštnym pocitom a že sa snažíme. Ja som dosť nedočkavá😀
@nivea22 super skúsim teda ešte iný🙂
@krissstiina8 len mne ešte nemešká.. ale skúsiť môžem🙂
@dominika1922 no ale slabulinku čiarku na teste už mas tak tento by ti to mal potvrdiť aj keď ti ešte nemešká ms
Robit si test tyzden pred menstruaciou a testom, o ktorom sa pol roka pise, ze duchuje?
To je take slovenské.
@kitycat táto odpoveď mi príde taká Slovenská. Hneď byť najmúdrejší🙂
@dominika1922 keď tak neviem koľko mas ešte do menštruácie ale mne ukázal livsane test peknú čiarku myslím už 3 dni pred očakávanou ms 🙂
@julie19 ďakujem no tento u nás nikde nemajú. My tu mame iba pepino, intimo, rapi clear a top baby test 😀 dokonca ani ten clear blue čo ukazuje + a - nemáme😀
@julie19 skúsim o pár dní 😀
@dominika1922 ako dopadla tá tvoja čiarka? 🙂
@vela02 nooo hentá nijako ale teraz už som 7+5 a zajtra idem na poradňu🙂
@dominika1922 gratulujem ❤️
@vela02 ďakujem už aj srdiečko bilo ❤

@dominika1922 vyzerá to ako slabá čiarka. Koľko mešká ms?inak ja som mala pepeno test ,na ňom duch a prišiel menzes. Ale mne ani nemeskal