Duch či už čiarka?
Ahojte ženy , rok a pól sme sa snažili. Tak sme sa snažiť prestali, dali sme si termín svadby že do vtedy počkáme. Svadbu mame o 9 mesiacov 😂nuž posledné dni som sa cítila cudne nedošla menstruacia. Tak že urobím si test. Naozaj sú tam 2 čiarky či mám fatamorgánu ducha ktorú som mávala predtým. 🤭Naozaj si naše dieťa s nas chce urobiť srandu? 😁Ďakujem
Gratulujem, je tam čiarka 😊
Krasna ciarka, gratulujem 😊...takze svadbu mozete prelozit 😂😂
@laureenka ja som otehotnela v máji a svadbu sme mali v októbri. Takže všetko sa dá 😉.
Moja kamoška bola s mužom 9 rokov a nič, žiadna antikoncepcia,obaja zmierení že deti mať asi nebudú aj keď zdravotné obaja boli ok. Mesiac po svadbe otehotnela. Proste dieťa niekedy ozaj chce prísť do rodiny, hehe
Vidno tam krasnu druhu čiarku 🙂 ale tak skus si urobit este dalsi test za par dni mala by ti silniet
My sme mali svadbu ked som bola v 5mes.
Uplne v pohode,brusko vidiet nebolo.
ahojte baby idem si po radu prosim pomoc mensttuaciu mala som 1.10.2018 kolko tizdnov mozem byt tehotna?? lekar ma obiednal az na druhy tizden robila som si tehotensku kalkulacku niegde mi vychadza 4 tizdne a inokedy 5 vobec sa tomu nevyznam dakujem
Podla toho si tehotna: 4 tyzdne a 6 dni (cize koniec piateho tyzdna). Lekar Ta objednal tak, aby nieco na utz videl 🙂
Gratulujem...aj my sa snazime uz dlho a meska mi menzes tak zajtra skusim rano spravit ale moc tomu neverim
Takéhoto slabulilinkého ducha zbadáš podľa mňa na každom teste.
@liptakova123 ahoj no ja som na Tom tak isto menzes 1.10.18- na teste slabucke druhé čiarky podľa kalkulačky to vychádza 4+6 zajtra idem na gyndu tak budem múdrejšia čo ako píšem ti
@sagittka negativny je
@laureenka super...gratulujem..ja som si tiez robila test a dve ciarky menzes meska a 15ho idem k lekarovi tak som tiez velmi zvedava..kyselinu listovu uzivaj

@laureenka toto duch nie je, to už čiarka