icon

Duch či už čiarka?

laureenka
1. nov 2018

Ahojte ženy , rok a pól sme sa snažili. Tak sme sa snažiť prestali, dali sme si termín svadby že do vtedy počkáme. Svadbu mame o 9 mesiacov 😂nuž posledné dni som sa cítila cudne nedošla menstruacia. Tak že urobím si test. Naozaj sú tam 2 čiarky či mám fatamorgánu ducha ktorú som mávala predtým. 🤭Naozaj si naše dieťa s nas chce urobiť srandu? 😁Ďakujem

Strana
z2
erickatt
1. nov 2018

@laureenka toto duch nie je, to už čiarka

bzzzucka
1. nov 2018

Gratulujem, je tam čiarka 😊

lejka01
1. nov 2018

Krasna ciarka, gratulujem 😊...takze svadbu mozete prelozit 😂😂

laureenka
autor
1. nov 2018

@lejka01 keď ja sa bojím že zase si robím nádej a až sa tomu nechce veriť 🤭nemôže sa až tak test pomýliť však ... a svadba nesvadba na prvom mieste bude babo a možno budeme mat v zime svadbu 😁veď to bude tiež pekne... len som s toho mimo 😂

malinajahoda
1. nov 2018

@laureenka ja som otehotnela v máji a svadbu sme mali v októbri. Takže všetko sa dá 😉.

nini1010
1. nov 2018

@laureenka urcite by som este testla aspon dva testy kym by som uverila na 100%.pre istotu,jeden pozitivny test je malo.uz som sa takto 2 krat oklamala.

pininka
1. nov 2018

Moja kamoška bola s mužom 9 rokov a nič, žiadna antikoncepcia,obaja zmierení že deti mať asi nebudú aj keď zdravotné obaja boli ok. Mesiac po svadbe otehotnela. Proste dieťa niekedy ozaj chce prísť do rodiny, hehe

anielicek009
1. nov 2018

Vidno tam krasnu druhu čiarku 🙂 ale tak skus si urobit este dalsi test za par dni mala by ti silniet

janulka2811
1. nov 2018

My sme mali svadbu ked som bola v 5mes.
Uplne v pohode,brusko vidiet nebolo.

lejka01
1. nov 2018

@laureenka test sa nemyli, jasna krasna ciarocka, aj ja som taku mala 😍 takze teraz no stress, oddych a bezproblemove tehulkovanie 😊

laureenka
autor
1. nov 2018

Tak som to nevydržala a kúpila si digitálny hneď ešte dnes s urobila 😍nech len sa udrží dieťatko naše ...

alexa1983
Autor odpoveď zmazal
liptakova123
4. nov 2018

ahojte baby idem si po radu prosim pomoc mensttuaciu mala som 1.10.2018 kolko tizdnov mozem byt tehotna?? lekar ma obiednal az na druhy tizden robila som si tehotensku kalkulacku niegde mi vychadza 4 tizdne a inokedy 5 vobec sa tomu nevyznam dakujem

kaia
4. nov 2018

Podla toho si tehotna: 4 tyzdne a 6 dni (cize koniec piateho tyzdna). Lekar Ta objednal tak, aby nieco na utz videl 🙂

sasha07
4. nov 2018

@laureenka krásna čiarka.. žiadny duch 😉gratulujem 😀

miminkaaa3
4. nov 2018

Gratulujem...aj my sa snazime uz dlho a meska mi menzes tak zajtra skusim rano spravit ale moc tomu neverim

sagittka
4. nov 2018

Zienky ahojte, vcera som mala takyto test-slaba druha ciarka. A dnes rano som dostala menzes, normalny, ziadne male spinenie. Myslite ze som bola tehu alebo to bol len zly test?
Dakujem

koniarova
4. nov 2018

@sagittka Prepáč, ale podľa mňa je test biely jak lalia.

sagittka
4. nov 2018

@koniarova naozaj nevidis takeho slabunkeho ducha? Ja ho vidim aj na foto a v reali este lepsie. Nie je to silne ale podla mna to vidno

koniarova
4. nov 2018

Takéhoto slabulilinkého ducha zbadáš podľa mňa na každom teste.

sagittka
4. nov 2018

@koniarova aha, vdaka. Tak potom to tehu nebolo pravdepodobne

koniarova
4. nov 2018

@sagittka Neboj, bude aj tehu. Držím palce.😉

marisha99
4. nov 2018

@liptakova123 ahoj no ja som na Tom tak isto menzes 1.10.18- na teste slabucke druhé čiarky podľa kalkulačky to vychádza 4+6 zajtra idem na gyndu tak budem múdrejšia čo ako píšem ti

adulienka11
4. nov 2018

@sagittka negativny je

laureenka
autor
6. nov 2018

Ten horný je z piatku s z dneška pod tým ☺️ Som šťastná ako to tmavne. Doktor dnes zobral krv tak som zvedavá no na ultrazvuku ešte nič nevidel ale dúfam že to bude ok ☺️ Ževraj je to ešte skoro. No keď čítam tie strašne komentáre niektoré a “príbehy” tak človek sa začne aj báť

patrica8
6. nov 2018

@laureenka gratulujeeeem 🤰
Len prosim ta, nic zle a strasne necitaj. Uplne sa vypni na cas a uzivaj si to, to je to naj co mozes pre babo teraz urobit 🤗
Vela stastia 😉

miminkaaa3
8. nov 2018

@laureenka super...gratulujem..ja som si tiez robila test a dve ciarky menzes meska a 15ho idem k lekarovi tak som tiez velmi zvedava..kyselinu listovu uzivaj

nini1010
8. nov 2018

@sagittka skusila si sa twstovat este raz?lebo jabtam nieco vidim len neviem ci je to ruzove.

sagittka
10. nov 2018

@nini1010 ahoj uz nie, aj mne sa tam zdalo nieco ruzove ale na druhy den, hned rano ked som testovala tak nebolo vobec nic.
Snad sa podari nabuduce

marisha99
10. nov 2018

Tak v pondelok sa ide na kontrolu uvidíme či už sa nám ukáže

Strana
z2