Duch na 7. deň po ovulácii
Ahojte vidíte tam niečo :D priznavam sama neviem ako sa mi to podarilo zachytiť :D Ešte som trošku dala foto na tmavo .Ako som kmitala zo strany na stranu sa mi zazdalo že niečo vidím ,som iba 7 deň po ovu max 8....Kanálik isto nie ten by zjerme ostal skôr zafarbenie jemne .Ak by sa tu našla nejaká lov.duchov a vie lepšie upraviť ďakujem 🙂 Alebo mám halucinácie v každom prípade cim viac oči tým lepšie 🤭

@anariama vidím tam čosi aj ja 🙂)
@anariama Si 10 dní od ovu ?
Ahojte áno 6.12.mala som na ovuteste konečne dve čiarky..
Som sa predtým pomýlila bol to 14DC a ovu prebehla 6.12. A dnes je to 24DC
Áno písala som hore🙂ešte som tu dnes nová tak neviem kde písať. A ty ako?
@anariama Ja tam čosi určite vidím že sa niečo črtá ,želám ti až testik tmavne . Čo sa týka mňa spravím o pár dní
@anariama Dobre si napísala ,téma je duch casper 😂nie jasne pozitívne testy
Dievcata, ja viem aka je silna tuzba vidiet 2ciarky na testy ale "lovit duchov" nepomoze.
Naozaj, teraz to pisem v tom najlepsom umysle 🙏 testujte az ked ms vynecha aspon jeden den. Vyhnete sa zbytocnym sklamaniam. Tretina tehotenstiev odide ako bezna ms, je to priroda, keby ste netestovali, tak ani neviete.
Sama som otehotnela az po 4rokoch, ked som si to urovnala hlavne v hlave a prestala tlacit.
Drzim palce
Ďakujem a prajem ti tiež😊
@mikasz ahoj ďakujem za radu, sama som zvedavá a bežne mi pravidelne príde menštruácia na 26deň..beriem aj vag. Utrogestan-od gynekologa predpísaný od gynekológa na udržanie tehotenstva ..tak verím že to nebude planý poplach a dám vám vedieť ako sa to vyvíja..fu dúfam že to bude po 8mesačnom snažení vytúžené bábo
Dobré ránko, dnes testovací deň 2.akokeby čiarka zhrubla a je stále jemná a teplota 37.zatial len pocity ranné v maternici,akoby sa niečo posúvalo😮,žiadna nevolnosť ani bolesť prsníkov aj keď mám pocit naliatia vodou??zajtra je predpokladaný deň M. No nemám PMS čo zvyčajne mávam.
Dolné dnešnè 2testy a hore včerajší😊
@anariama Ja si myslím ze áno 🙂 budete mať krásne Vianoce 🙂 gratulujem 🙂
Vieš koľko putuje vajíčko z vajcovodu do maternice? Potom začne produkovať hcg. Takto skoro neni možné mať ducha najskôr tak da 9 dní aj to je veľmi skoro. Že máš ovu si zistila ako?
Dnešný😂😂🤭🤭🤭
@anariama slepá som predsa nebola 😂😂😂
@anariama mňa porazí asi 😂😅