Duch na teste 2
Bez rypania a ohovarania...
@ejuska2586 celkom som rada😉
@lela123 Aj ja. Dlhsie som nad tym uvazovala a po dnesku som sa definitivne rozhodla. Uz mam toho plne zuby. Ja chcem, aby sme si radili, pomahali si a podporovali sa. Tak snad tu to bude lepsie...
no na odľahčenie debaty,aby sme sa tu zbytočne nevracali k tomu,čo sa inde "dialo" sa baby chcem spýtať..som 11dpo a ovu test čistá bieda..mali ste niektorá úplne bledý ovulak a aj napriek tomu ste boli tehu?😊
@natalyy15 Áno 😊
@alilka áno, na staré fórum som to nedávala, len luta13 vedela. Minuly mesiac bolo biochemické. Tak som si povedala, ze to tak malo byť. Ale pred tým sme si povedali, že až do konca mája, tak sme dodržali a hned na druhý mesiac vyšlo. Ja už by som ďalej ani neskúšala. Keby som minulý mesiac skôr netestovala, ani by som nevedela, že som tehu. Ms prišla presne na čas.
@alilka ahoj.. možno to závisí aj od toho ktorý ovu.. keď sme sa s mojim drahým snažili minulý rok tak so mala aj počas ovu biele testy a aj keď som už bola tehotná... a zdá sa mi že to boli dr. Max..Teraz som kúpila iné lebo ma od pondelka bolelo brucho, nikdy predtým ma tak počas ovu nebolelo a aj tak som myslela že ovu bola minulý týždeň.. robila som stvrtok a vyšli mi krásne dve čiarky.. ale ako hovorím v predchádzajúcom tehu ani náznak
@natalyy15 Ano. Si tehulka. Gratulujem a drzim palce, nech sa babatko krasne vyvija a ty si uzivas tehulkovanie 😉
Zienky, niektore poznate moj pribeh, niektore nie. V skratke: 2x som potratila, bola som aj s manzelom na roznych vysetreniach. Este v pondelok nas caka kontrolny spermiogram a v utorok mam vysledky z hematologie. Ale vcera bola ovulka, tak sme to "riskli" . Som zvedava ci z toho nieco bude. Tak dufam, ze tu coskoro pridam tiez jedneho dusika... A potom nas bude cakat kolobeh infuzii, injekcii a tabletiek. Ale stoji to za to. Pre babatko obetujeme cokolvek. 😉
@ejuska2586 určite testnem ked by nedošla ms..len najhoršie je že ja ani neviem kedy ju čakať .v decembri som mala lf 11,v januári 13 a v máji 12..tak ako to?😲😲
@ejuska2586 drzim paluchy aby to vyslo a tento krat az do stastneho.konca☺

Kocky, kedze v druhej skupine Duch na teste sa uz vacsinou kritizuje, rype a ohovara, rozhodla som sa zalozit tuto skupinu zalozit pre nas ostatne, ktore si chceme radit, pomahat a podporovat sa... 😉