icon

Duch na teste 22 dní po ovulácii

mb97
21. feb 2025

Dobrý deň, je možná situácia, žeby to mohlo znamenať tehotenstvo aj po takom dlhom čase?
Ovulácia odsledovana 30.1., od 13.2 do 16.2 krátka menštruácia ( zvyčajne mám 6 dní ) ..
Po menštruácii bolesť podbruška, nálady kadejaké, bolesť krížov, hlad, bolesť hlavy. Avšak test pred ms negatívny teraz duch ktorý možno vidieť možno je to v mojej hlave 😅 .
Posledný styk sme mali pred MS .

Ďakujem za odpoveď.

nika23t
21. feb 2025

@mb97 jedine skúsiť test opäť o pár dní.

mb97
autor
21. feb 2025

@nika23t najdivnejšie mi príde na tom to, že keď som si robila test v septembri tak mi ukázal už 8dpo clearblue avšak dopadlo to biochemkom. A teraz to skôr beriem tak že niesom tehotná. A všetko ostatné je asi len vsugerovane už alebo čo.. 😏

sanasa
21. feb 2025

@mb97 urcite by som si to este sledovala ci ciarka nesilnie a ked tak riesila s lekarom. Ja som mala par mesiacov dozadu pozitivny test asi 7 dni po menzese a nakoniec z toho bol abort

mb97
autor
21. feb 2025

@sanasa v podstate robím testy od ms každý druhý deň a vôbec nesilneju preto si skôr myslím že nič z toho..

mb97
autor
21. feb 2025

@sanasa prečo si testovala ? Mala si nejaké príznaky vtedy? Čiže si bola akoby tehotná z minulého cyklu tým pádom ?

sanasa
21. feb 2025

@mb97 mala som ist na rontgen tak preto. Asi ano, akoby z predosleho cyklu. Sama tomu doteraz nerozumiem, bolo to velmi zvlastne. Nasledne som zacala jemne spinit tak som bola u lekarky. Hcg som mala skoro 1000 a postupne klesalo. Potom tyzden po pozitivnom teste som sa sama vycistila. Ale verim ze u teba to dopadne lepsie 😊u mna ciarka silnela prve dni.