"Duch" na teste
Vela žien hlavne prvorodičiek sem pridava rozne otazky a obrazky hlavne čo sa tyka tych duchov .. pišete sem velmi povzbudive slová a hlavne by som chcel apočut nazor žien ktore su tehotne a poznaju to .. ale nie domnienky tých ktoré pišu odpovede typu načo to sem davaš chod k doktorovi .. je to len čisto informačna diskusia :
) kde chcem vediet čo si myslite . lebo mne sa zda že na teste aj niečo trošku je a nejsom si až tak ista určite to poznat eniektore lepšie dakujem ... 😉

@hairnikol myslim,ze mozem gratulovat, jasny pozitivny testik 😉 ja som minule tehu testovala asi tyzden pred ocakavaou MS, na teste nebolo nic, nevyhodila som ho a asi po hodine mi to nedalo a kukla na test a tam slabucky duch, druhy den silnejsi, dalsi silnejsi... neverila som a testovala som sa asi 8x, fakt. 😀
Ked som sa ja testovala, najlepsie ukazoval mamtest,ale teraz som citala same negativa a vraj je najlepsi ten z DMky, tak neviem, skus, aj ked ja si myslim,ze je to jasne.
@hairnikol moja tak ti poradím a uvidis ci sa nato dáš.Este si kúp 10 test palickovy obyčajný s lekárne lady MAX alebo Rapid clear uz ti podla mna zosilnie hocijaký.Mamatest ukazuje velmi slabé čiarky tak ten velmi neodporúčam.No a ked zase vijde silnejšia ciarka tak si kúp Clear blue s indikátorom tehotenstva stojí cca7-8€ ale Vipiše ti v ktorom tt uz si 😵
no super ... tak dakujem si zlata 😅 .. vyskušam .. clear blue som ešte neskusala tak ten skusim ked mi vide ešte čiarka pekna 🙂 dakujéééém
@hairnikol moja ale clear skús až v očakávaný den mrchy alebo max den pred on ti neukaze čiarku ale + a možnosti 1-2,2-3,+3 tt 😵 Rapid zafunguje kúp si ten zelený podla mna ti zafunguju uz hocijaké.A nemusíš práve Rapid kúpiť.Zbehni do lekárne a vezmi hocijaký za dobru cenu co máš uz dva testy v balení 😉
ano ten si dam až naposledy ako si ty povedala vden Mršuli :D...ale zatial stačia podla teba aj nejake obyčajnejšie ? 😅
@hairnikol ano aby si zbytočne mevyhadzovala vela peniazkov.Ale pozri aby boli 10 nie 25 citlivostou.No jedine pohotovosť alebo obchodne centra majú do 21:00 lekáreň otvorenú.Ak si s KE tak pohotovosť je nonstop 😉 Uz sa nevies dočkať však? ale chápem ta 🙂 Tak držím palce aby boli silnejšie čiarky
nie BA .. priatel je blizko tak preto že by mi zbehol kupit :D:D z práce :D musi ma chapat aj ked už mu musim liezt na nervy stymi testami :D .. nonstpky su tiež lekaren takže aj tam v pohode nejaky test najde nie ? 😅
😨 😅 oo dakujem hej na druhom je celkom pekne vidiet 🙂 .. aj to je na taku kratku dobu pekne vidieť🙂 už sa teši ked bude ztmavovat 🙂 velmi pekne dakujem ... maš nejake presne balenie tej kyseliny lebo čo som kukala su rozne ... tak len tak informačne 🙂
jasne 🙂 tak dakujem 🙂 🙄 už pomaly zaspavam ...
@hairnikol a bol s 10 citlivostou,alebo 25?Ked 25 tak este tak skoro ti nemusí zachytiť .Ked máš aj iný skús poobede alebo zajtra rano další.Drzim palce.Este tehotenstvo sa da odhaliť v skorom štádiu ovu testami ale robi sa a prvého ranného mocu ako pri tehu.Ked bude druha ciarka silniet zodna na den tak to máš vyhraté.
To bolo baby test taky modrý kupovala som ho na stránke zdravý svet... Tento secret woman bol 10 ☹
@hairnikol podla mna si priliz skoro robis testy... ak si tehotna a mas neg test, len budes sklamana, ak niesi a mas ducha a nakoniec nebudes tehotna , budes sklamana este viac... preco najskor nepockas kym nepride menstruacia? viem, ze si zvedava a neda ti to, ale len zbytocne minas prasulky... :D ja som ti jednou takouto fazou presla, ale prestala som to riesit, pretoze to slo do penazi a ja som sa zbytocne tesila.....
skus pockat, budes o to viac prekvapena... a drzim silno palce, nech vam to vyjde...🙂

@karmela hej hej zhruba tak 🙂 5,6 .. priznaky mam zatial taku miernu unavu .. a cikám a cikám :D .. čo teda ja som mohla vypit toho neviem kolo ale takto osm necikala .. ale šak uvidi sa 🙂 ale tiež si myslim že je to tam 🙂