icon

"Duch" na teste

hairnikol
11. feb 2014

Vela žien hlavne prvorodičiek sem pridava rozne otazky a obrazky hlavne čo sa tyka tych duchov .. pišete sem velmi povzbudive slová a hlavne by som chcel apočut nazor žien ktore su tehotne a poznaju to .. ale nie domnienky tých ktoré pišu odpovede typu načo to sem davaš chod k doktorovi .. je to len čisto informačna diskusia :
) kde chcem vediet čo si myslite . lebo mne sa zda že na teste aj niečo trošku je a nejsom si až tak ista určite to poznat eniektore lepšie dakujem ... 😉

"Duch" na teste
Strana
z4
lucki
21. feb 2014

@hairnikol No ako? Tak ja som dostala mrchu, ale som rada lebo je to tak ako som momentalne chcela 🙂. Dugam, ze Tebe to vsetko dopadne tiez podla Tvojich predstav. A ak nahodou nie teraz, tak co najskor. Pekny den 🙂

hairnikol
autor
21. feb 2014

@lucki ja zatial nič no uvidim 🙂 neviem tie podbruškove bolesti už rozoznat .. ale uprimne aj nch dostanem naozaj mam kopu inych veci takže nech pride drobček neskor nech sa mu možem plne aj finančne venovať takže 🙂

hairnikol
autor
28. feb 2014

@karmela tak ja už som aj po MS nakoniec prišla už aj skončila :D .. uvidime čo bude dalej 🙂 chcem si merat aj bazalnu ale nechcem to nejak brutalne riešit .. počkam naozaj až do dalšej ms .. 😅

karmela
28. feb 2014

@hairnikol tak ti držím palce a mrzí ma ze to nevyšlo lebo testy boli velmi pekne.Neboj si mladá a i chvíľku prídu // 😉 aj ja si po mrche vravim uz netestujem až ked bude meškať a potom to nevydržím 😝 😀 Tak sa Drz 😉

hairnikol
autor
1. mar 2014

@karmela v pohode vydržim mam vela roboty :D byt vybavujeme takže .. snažime sa stale ale už netestujem ide mi to na nervy a nemam nato zvyšne peniaze 🙂

hairnikol
autor
2. dec 2014

ženy už to prišlo.. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😅 ..konečne pozitivny testik 🙂

hairnikol
autor
2. dec 2014

@karmela ženy už to prišlo.. emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon ..konečne pozitivny testi

Strana
z4