icon

Duch na teste

25. máj 2022

Dobrý deň moja otázka vidíte tam niečo ? Áno je tu toho plno, ide ale o to že mi je zvláštne mala som jednodňové spinenie. Ale ide mi len o to že beriem HAK, tento mesiac som zabudla užiť jednu tabletu+sme boli na dovolenke(alkohol) a teraz neviem či douzivat balenie alebo nie 🤔 o druhé babatko sme sa chceli snažiť až o pár mesiacov ale potešilo by nás no neviem či je to kanalik alebo sa tam črta niečo.

autor
25. máj 2022

Takto v reáli vyzerajú tie čiarky ako na upravených foto jemne do ružova

alureb
25. máj 2022

Ja tam moc nevidím, ale skus o pár dni🤷‍♀️

srdiecko99
25. máj 2022

Áno je tam dusik

ildiko36
25. máj 2022

Na prvej fotke nieco velmi slabo vydno ked krútim s mobilom😅 ale tie ostatne fotky vyzerajú byť negativne

kingi111
25. máj 2022

Dobry den. Ja tam slabulinko vidim nieco. Aj ja mam slaby test. Prilozim foto. Podla vas pozit. Ci negat?

autor
25. máj 2022

No baby ide len o to či brat ešte antikoncepciu teraz alebo čo 🤔

mamka1984
25. máj 2022

Určite by som to okamźite riešila s gynekológom. Brať HAK počas tehotenstva sa neodporúča, ale ak ju teraz vysadíš, prudký pokles progesterónu môže plodu uškodiť. Myslím, že lekár ti hneď nasadí Duphaston. Ale úprimne, ja tam ani ducha nevidím...

srdiecko99
25. máj 2022

@mamka1984 ano je to pravda treba okamzite lekara navstivit nakolko to nemusi dobre dopadnutt a ja dusika vidím aj na prvej foto aj na druhej nakolko som teraz mala takto isto ja a som uz v 6tt

dlucy
25. máj 2022

Ja ju vidim na vsetkych

sense
25. máj 2022

Počkaj 2-3dni a skus znova

kitycat
25. máj 2022

Ja nevidim nic a antika ma urco pribalovy letak kde sa pise co robit ak vynechas niektoru z urcenych tabletiek... Vacsinou tam je "dober balenie" alebo "zacni nove" alebo "pockaj a dovtedy sa chran"...

autor
25. máj 2022

Ono je to skoro na testovanie a ešte aj poobede som robila, urobím zajtra ráno a uvidím hak preventívne vysadím a ak nič začnem zas užívať od začiatku 🙂 no uvidíme všetko je ako ma,ako sa hovorí ďakujem za rady ak by to bolo tehu budem kontaktovať lekára, vďaka ešte raz

miriamik77
26. máj 2022

@kingi111 tento je podľa mňa pozitívny, tie vyššie však nie.

julkakratka
Autor odpoveď zmazal