Duch na teste
Dobrý deň moja otázka vidíte tam niečo ? Áno je tu toho plno, ide ale o to že mi je zvláštne mala som jednodňové spinenie. Ale ide mi len o to že beriem HAK, tento mesiac som zabudla užiť jednu tabletu+sme boli na dovolenke(alkohol) a teraz neviem či douzivat balenie alebo nie 🤔 o druhé babatko sme sa chceli snažiť až o pár mesiacov ale potešilo by nás no neviem či je to kanalik alebo sa tam črta niečo.
Ja tam moc nevidím, ale skus o pár dni🤷♀️
Áno je tam dusik
Na prvej fotke nieco velmi slabo vydno ked krútim s mobilom😅 ale tie ostatne fotky vyzerajú byť negativne
No baby ide len o to či brat ešte antikoncepciu teraz alebo čo 🤔
Určite by som to okamźite riešila s gynekológom. Brať HAK počas tehotenstva sa neodporúča, ale ak ju teraz vysadíš, prudký pokles progesterónu môže plodu uškodiť. Myslím, že lekár ti hneď nasadí Duphaston. Ale úprimne, ja tam ani ducha nevidím...
@mamka1984 ano je to pravda treba okamzite lekara navstivit nakolko to nemusi dobre dopadnutt a ja dusika vidím aj na prvej foto aj na druhej nakolko som teraz mala takto isto ja a som uz v 6tt
Ja ju vidim na vsetkych
Počkaj 2-3dni a skus znova
Ja nevidim nic a antika ma urco pribalovy letak kde sa pise co robit ak vynechas niektoru z urcenych tabletiek... Vacsinou tam je "dober balenie" alebo "zacni nove" alebo "pockaj a dovtedy sa chran"...
Ono je to skoro na testovanie a ešte aj poobede som robila, urobím zajtra ráno a uvidím hak preventívne vysadím a ak nič začnem zas užívať od začiatku 🙂 no uvidíme všetko je ako ma,ako sa hovorí ďakujem za rady ak by to bolo tehu budem kontaktovať lekára, vďaka ešte raz
@kingi111 tento je podľa mňa pozitívny, tie vyššie však nie.

Takto v reáli vyzerajú tie čiarky ako na upravených foto jemne do ružova