Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

@timka333 super je to tam môžeš sa podľa man tešiť na bábätko
@janulkamajkova fuha vyzera ze aj ano..ale pre overenie by som urobila este minimalne 1...ale drzim palce🤞
@timka333 ahoj ja som dnes robila tiez tento test..resp az dva tieto testy 🙂dufam ze budem napredovat ako ty..
@anonymvcielka je tam 🙂
@bibiana100 ano vidim
@zuzanaa2010 ahoj dúfam že ste napredovali my sme akurát v 9 týždni úspešne 🥰
@timka333 ahoj..vobec nie...my zial nic z toho..ale tebe gratulujem a prajem vsetko len to naj❤
@meg_junova vidis tu nieco?🥹
@bibiana100 áno 🤗🤗🤗😍 blahoželám, je to tam 😍
@meg_junova 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
@meg_junova kedy je najlepsie urobit si clearblue? Az ked meska ci mi uz ukaze skor?neviete mi poradit?😇
@bibiana100 aspoň. Deň dva po, keď meska🙂 zosilnie hcg
@meg_junova dnes rano mi vysiel negat. Robila som len palickovy maybebaby..Tak neviem co sa stalo
@bibiana100 s tým moc ja skúsenosti nemám, ale podľa mňa ten clearblue vraj ukazuje veľmi dobre, čo som čítala na fórach.. treba počkať ešte a meskaju ti koľko dní?
@meg_junova praveze este nemeskaju😀v piatok mam dostat tak uvidim, ja som len pozerala na svoje pocity, kedze pred MS mam bolave a naliate prsia bolest v podbrusku. A teraz mam len take pichanie v pravom sem tam lavom vajecniku a asi pred tyzdnom som mala jeden vytok s krvou(mierne) a jeden den hnedy vytok tak som nevedela z coho to je tak som len na to pomyslela 😊ale uvidime ako bude do piatku/soboty 🙂
@bibiana100 mne clearblue normal nie digitalny ukazal skor ako mamatest. Za mna su to naj testy
@denisa1230 nieco slabe tam vidno, ale urobila by som este bud zajtra alebo pozajtra dalsi aby ste si bola ista. 🙂
@bibiana100 toto je už druhy a vždy my vyšiel s takuto slabulinku čiarku, ms my meška dnes druhy deň
@denisa1230 ja som mala taku istú slabulinku a dnes som v 36t 😍😍😍
@denisa1230 jeej tam je čiarka😊
Tak ms som dostala po 4dnoch meskania, trvali len dva dni (inak 4-5dni) a strasne som urevana a unavena,vsetko ma rozplače takze neviem či to bolo realne ale odišlo to alebo čo🥺
@denisa1230 mohlo to byť aj uniezdovanie tak si skús spraviť test

@nufinka521 ďakujem za odpoveď takto vyzerajú testy po pár minútach už tam vidieť jasnú čiarku ale ešte skúsim za dva dni 😊