Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

@sandy2796 možno v tvojom pripade nejde o kanálik....ja som tiež nie zakaždým mala na livsane kanálik ...ale potom párkrát sa mi stalo že sa zvýraznil ten kanalik a hlavne po limite...ale na jednom som mala už v limite a veru som sa zlakla 😁skús digi...uz...viem že to je o nervy a hlavne kopu peňazí človek vyhadzuje ale zase...ten by ti už mohol ukázať...obetuj ešte tých 9 eur cca...a budeš si istá...držím palce ✊
@sonka333 vieš čo to ani ja neviem ale skusila som viac značiek a všetky majú čiarky druhé ružové a už silne 🙂 žiadny duch tak si myslím že možno som mala moc zriedeny moc lebo ja veľa vody pijem aj v noci poslednú dobu sa na to budím na to že som smädná , a predsa 10tkove skôr zachytia to hcg počkám do pondelka ak bude všetko pokračovať a dúfam že nepríde ms volám gynekológovi

@sandy2796 veru....kedysi boli testy testami...."teraz je to masaker....ale áno ❤pokial nieje ms tak nádej je stále
...mne samej pri druhom tehu ukázal test dosť neskoro po vynechaní....takže nádej je stále ☺