Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

Ahojte mamičky. Mám otázku. Už sa niektorá z vás stretla s termínom chemická gravidita. A či sa to môže opakovať. Robila som si 3 tehu. testy a všetky boli pozitívne s duchom pri T. S priateľom sme bábo neplanovali ale tešíme sa odkedy sme videli pozitívne testy no obávame sa že to bude len chemická gravidita. Menzes mi mešká 8 dní. Pred prvým tehotenstvom mi tehu testy vychádzali na striedačku raz bol pozitívny a potom negatívny a potom znovu. Potom mi gynekologička oznámila že je to len chemická gravidita. A potom o mesiac na to som aj skutočne otehotnela. Preto by som vás chcela poprosiť o radu. Všetky 3 testy po chvíľke stmavli pri T (tento test bol fotený 5 min po od testovaní). Ďakujem za odpovedá a rady. 🙂
@flowerbaby ja tam nevidím nič
@adulienka11 potvrdte mi ze je negativny ze uz mam len paranoju
@amy1239 je negativny
@zuzanaa2010 skús urobiť další
@zuzanaa2010 ja tam vidím 🙈🙏🏻
@tabeaa77 vidiiim🙏❤🥳
@zuzanaa2010 jeej fakt? Ja tomu akosi neverím 🙈 ako si prosím dopadla? 😍🙏🏻 Kedy si si robila ďalši test? 😉😊
@tabeaa77 ja som si robila viac a vsetky rovnake..same slabe 2.ciarky..ale ja mam velmi nepravidelny cyklus..takze tazko povefat..nebudem to riesit a uvidime❤🙏a ty ako?
@zuzanaa2010 áno najlepšie neriešiť a ono to príde 😍🙏🏻 Ja som robila ešte dnes ale tam už nič nebolo tak nič 🙈 len ma prekvapilo to slabé krvácanie dva dni pred príchodom ms, úplne bez bolesti potom už len také špinenie a odvtedy som taká všeliaka 😅 páli ma v lavom prsníku, spala by som nonstop. Tak som chcela mať istotu, asi len hormóny zbláznené 😊Ty máš aj nejaké príznaky či?
@tabeaa77 nie priznaky vobec..ani necitim ze by mala prist ms ani nic ine..pri prvom som vsak tiez nemala nic a testy vychadzali len duchovia..nikdy som "kolajnice"nemala..
Asi len byt trpezlive,nic ine nam veru nepomoze🙏😉obcas mam vsak pocit ze vidim duchov uz aj na stene🤣len je to skor neistota a strach ze co ak nahodou..
Mozte mi niekdo poradiť ?

@ludka10 super,tak je to tam, drobček 😘 držím palce len nech je všetko ok