Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

@mirkaparnicanova potom dám vedieť ako som dopadla 😇
@zuzanaa2010 vidim tam slabucku ciarku
@zuzanaa2010 aj ja vidím slabuuulinku ale je tam koľko ti meškajú ?🌸
@nina0412 este nemeska..mam 6 dni do ms..e to cakanie je strasne..hovorim si netestuj netestuj ale nejde mi to...robim si to sama viem..ale pepino neskusam hovori sa ze ma najmenej farbiva..tak som bola prekvapena🤷♀️
@zuzanaa2010 ja to poznám tiež som sa furt testovala 😂 a skúšala som tento test 9dpo a vyšiel mi negatívny a potom 3 dni keď mi meškali a už tam bola slabulinka čiarka 🌸 skus potom ešte aby si mala už istotu že to tak je ale ja tam tu druhu vidím 🌸
@nina0412 no skusim aj ja.ale vzdy si poviem ze uz testovat nebudem a na druhy den to nevydrzim..😭..je to hrozna neistota..ako ja beriem aj ked to nevyjde ale teraz je to ta neistota..kazde rano mam ducha na dr maxe to uz sa ani fotit neoplati..
@nina0412 a stale mam ovulacne testy pozitivne..v sekunde su tam obidve ciarky..uz testujem viac mesiacov ovulacnymi a nikdy som taketo priam az fialove ovulacne testy nemala
@zuzanaa2010 tak ak máš každý deň na teste slabunke čiarku tak na 99% budeš mamina
@zuzanaa2010 neskúsiš si kúpiť clearblue test ktorý ti určí v ktorom si týždni ? Ja som si ho hneď kúpila aby som mala istotu 🌸
@nina0412 mam ho doma ale mam obavu..predsa ked 10tkove ukazuju ducha tak si myslim ze 25tkovy nebude nic ak by som aj bola...😔matu ma aj tie ovulacne testy // palicky ako svet tak sa s muzom snazime lebo neviem ci mozem furt ovulovat🤣
@zuzanaa2010 no mne ten 10tkovy ukazoval tiež úplne slabulinku čiarku a hneď som si šla kúpiť clearblue a mala som tam 1-2 tt❤️
@nina0412 skusim vydrxat a spravit ho aspon v den ms..nech mam vacsiu sancu🤣mam strach z klamania..a tebe kolko uz meska ms?
@zuzanaa2010 aj ja vidím a podla mňa môžeš kľudne ten clearblue aj keď je citlivosť 25..pošlem ti svoju fotku
@zuzanaa2010 tycinkovy citlivosť 10 z raného moču a clearblue 25 z večerného.. Oba robene v ten istý den
@mattkapd krasne❤🤞ty mas toho "ducha"vyraznejsieho ako ja...aspon tak sa mi zdaa
@zuzanaa2010 ja už som v 8tt🌸
@zuzanaa2010 myslím si že by ti už teraz ukázal ten clearblue🌸
@nina0412 uvidim..premyslim si..mozno ani tehu niesom..😭
@zuzanaa2010 ja si myslím že si verím v to 🌸 ak sa snažíte s partnerom a tento test ti ukázal ducha tak si 🌸
@zuzanaa2010 prdlajs na ďalšej fotke ho ani vidno nebolo😅😅
@mattkapd dnes rano slaby duch opat..ale neodvazila som sa na digitalny🤣bojim sa..
@zuzanaa2010 tak počkaj a uvidíš 😂
@zuzanaa2010 Ja by som to už nevydržela po dvoch duchoch😂
@nina0412 este teraz jeden robenyy🤞❤
@zuzanaa2010 vidím ju tam 😍
@nina0412 robila som 4 testy a vsetky duchovia..to je dobre znamenie nie?

@nina0412 pri prvom mi bolo vidno 5tt+5 už aj plod