Duch na teste?
Ahoj prosim vas vidite tam slabu ciarku alebo mi sibe ? 3den mi meska menzes.

@luciah187 a ides ju aj nejako sledovat??ovu testy alebo tak?
@zuzanaa2010 vážne som veľmi štastna ďakujem moc za podporu ❤️
@zuzanaa2010 tu je mimi moje 🌸
@nina0412 to je nadhera❤❤zavidim v dobrom❤🙏
@zuzanaa2010 ďakujem a už sa teším keď sa aj ty pochváliš❤️ Verím že si maminka ❤️
@nina0412 mam strach..velky..ze pride ms...a dalsi mesiac budeme musiet opat od znova..ale teda nadej zomiera posledna🙏❤
@zuzanaa2010 áno, včera som si robila jeden, ešte veľmi slabý. Predpokladám ovu na zajtra. Robím to prvýkrát, nikdy predtým som ovu testy nerobila. Iba tehu.
@zuzanaa2010 určite by toľko testov neklamalo to mi ver určite máš malinké fazuľku v brusku ktorá sa teší na teba ❤️
@zuzanaa2010 môžem sa opýtať či môžem otehotnieť aj posledný deň ms 😌
@zuzanaa2010 ahoooj no čo ako ??🌸
@nina0412 ahoj..dnes nic rozhodla som sa netestovat do ms..to je este +-2-3dni...lebo zbytocne mi z toho sibe..priznaky nemam ziadne iba prsia ma bolia ale moze to byt pms..nechcem si robit nadej zbytocnu.ale krasne ti dakujem za zaujem🙏❤
@zuzanaa2010 ahooj tak sa potom ozvi 🥰
@dadka1996 tiez vidim🙏🤞
@nev80 bližšie informácie k testu. Mrška mešká zatiaľ 2.den. Bruško pobolieva ale pridali sa pocity na vracanie. Aj v noci nemôžem spať lebo mi je zle. Pri obede ked si dám polievku, hlavne jedlo uz nemám kam dat. Som preplnená. Inokedy by som zjedla aj za troch. Dokinca mi prestali chutiť aj čokoládky ktoré milujem a nervy pri mojej 16rocnej pubertačke.

@nina0412 vazne?tak to je skvelee..som rada❤🙏