Duch na teste 8 dní po ovulácii
Dobry vecer, som nedockava. Styk sme mali iba 8-my den cyklu a ovulacny test som mala pozitivny az na 13-ty a 14-ty den cyklu. Citila som take bodave bolesti na jednej strane, aj vytok som mala taky bielkovy okolo 11-teho az 13-teho dna cyklu. Teraz som 21.den cyklu, ale pride mi to skoro. Mam zimnicu, potom mi je horuco, pobolieva ma v podbrusku, spravila som si poobede test a je tam taky duch. Test woman secret. Sniva sa mi? Mne sa skor zdalo, ze nic z toho zase nebude, neskor styk nebol okolo ovulacie. Dakujem za nazory.

Ja tam nič nevidím... Skús pozajtre, budeš múdrejšia
Skusim neskor, jasne, je to skoro tak ci tak.
Negatívne, este dodám ze v deň styku nemusi dôjsť k oplodneniu. Sprav koncom týždňa test
Nedalo mi, dnes rano je ten spodny. Aj to som rano bola okolo 6 cikat, lebo som vstavala k malej a tento test som robila z mocu okolo 7:30. Idem si oci vyocit, ale je to ruzove 😳
@anonym_autor držím palce len nech silnie. Ja vidím 🙂
Určite tam náznak vidím ale žial v poslednej dobe je tu vela testov so slabou čiarkou a nakoniec nič z toho. Určite sa testuj dalej a ak to vyšlo bude silnieť.
Nedalo mi, dnes rano je ten spodny. Aj to som rano bola okolo 6 cikat, lebo som vstavala k malej a tento test som robila z mocu okolo 7:30. Idem si oci vyocit, ale je to ruzove 😳
@anonym_autor tu je to lepsie vidiet uz na porovnanie
Ahojte, tak predsa, je to len 23.den cyklu 🫣. Vobec som to necakala tento mesiac 😳🫠.
@anonym_autor jeej❤️ Pekne silnie.
@anonym_autor jeej❤️ Pekne silnie.
@anonym_6e25ec dakujem, musim este kupit ine testy, ci nahodou tieto nie su chybne vsetky, aj ked woman secret chybny nikdy nebol podla mojixh skusenosti. Ktory je dobre kupit kvoli kontrole, co ma viac farbiva?
@anonym_6e25ec dakujem, musim este kupit ine testy, ci nahodou tieto nie su chybne vsetky, aj ked woman secret chybny nikdy nebol podla mojixh skusenosti. Ktory je dobre kupit kvoli kontrole, co ma viac farbiva?
@anonym_autor ja by som robila iba testy rovnakej značky na kontrolu či tmavne čiarka🙂
@anonym_autor ja by som robila iba testy rovnakej značky na kontrolu či tmavne čiarka🙂
@mici88 aha, to je logicke, len ja tomu ani neverim, lebo ci nie je daka zla sarza konkretne tychto testov, ale hadam nie 😅. Uz troska paranoje. Clovek caka na 2 ciarky a ked su, tak spekuluje, co a ako a preco 🙃🫣🫠
@anonym_autor neviem či viac farbiva alebo menej ale dr max mi vždy ukázali skoro a spolahlivo. Ale ako píše @mici88 najlepšie je pokračovať v rovnakej značke, náhodou iný ukaze slabšie a máš zbytočne stresy
Nechcem ta strasit, ja som si pred mesiacom robila test na 30ty den, cize ked uz mi meskal menzes, bol pozitivny. 31 den som spravila dalsi a bol negativny, o den nato som dostala menzes. Robit si test takto skoro este pred menzesom moze velmi lahko viest k sklamaniu.
Nechcem ta strasit, ja som si pred mesiacom robila test na 30ty den, cize ked uz mi meskal menzes, bol pozitivny. 31 den som spravila dalsi a bol negativny, o den nato som dostala menzes. Robit si test takto skoro este pred menzesom moze velmi lahko viest k sklamaniu.
@anonym_1c7c5b Ja som mala minulý mesiac asi všetky príznaky tehu. Fakt som bola presvedčená že je to tam. Nevoľnosti, 37,2°C teplota takmer konštantne počas 4 dní, extrémne nálady, bolesti v podbrušku, extrémny čuch (a toto si všimol muž, nie ja), únava (ten istý kopec o 8 minút pomalšie ako bežne), proste som bola už na 99% presvedčená (snažíme sa 5 mesiacov). Na 13 DPO (3 dni pred kalendárnou MS) som dostala mierne krvácanie, len ružová krv, ktoré sa v priebehu dňa úplne zastavilo.
ALE! Povedala som si - nerieš ešte, existuje aj biochemické, existujú výkyvy v hormónoch, možno to je, možno nie, nerob si ten test lebo potom príde mrcha a budeš sklamaná. Moc som chcela si spraviť ten test a vidieť tam 2 čiarky, ale odolala som. Na 14 DPO ms jak vyšitý, normálne sa rozbehol. Bez testu, a musím potvrdiť sklamaná som bola ale nie tak ako 2 mesiace dozadu keď som si ten test spravila ešte pred MS a bol negatívny, Toto bola skôr nas*atie že si tá moja hlava robí zo mňa srandu asi :D Všetky slová čo nie sú v slovníku zo mňa vyleteli, bežecké topánky na nohy a už som sa nešetrila :D
Myslím si, že ak by som si spravila test tak by som deň prerevala, lebo už som to zažila, ale takto keď to človek nechá na telo a počká si na MS, je to ďaleko, ďaleko lepšie pre psychiku. O to väčšiu radosť by som mala keby MS neprišla, o to menšie to sklamanie keď prišla, a nemusím hútať nad tým či mohlo byť, nemohlo, bolo, odišlo, nemá to význam.

Dam fotku este sem, aby sa dala priblizit.