icon

Duch na teste. Čo si myslíte?

janapompova
18. feb 2021

Ahojte čo si myslíte??

Duch na teste. Čo si myslíte?Duch na teste. Čo si myslíte?
misik1234
18. feb 2021

@janapompova niečo tam vidím ale skus o 2 dní a ráno 🙂 držím palce 🙏

janapompova
autor
18. feb 2021

@misik1234 skúsila som bola iba / mám aj simptony bolia ma prsia pod bruškom cítim také čudné bolestí kríže má tiež bolia takže neviem ...

veronice
18. feb 2021

Urob este jeden o dva dni z prveho ranneho mocu a uvidis. Bud to zosilnie alebo zmizne, nieco sa tam crta. Drzim palce 🍀

janapompova
autor
18. feb 2021

@veronice zosilnel ten prvý na fotke to tak nevidno dobre ale dnes bol negatívny

janapompova
autor
Autor odpoveď zmazal
mikasz
19. feb 2021

@janapompova robila si tu istu znacku testu a dnes bol negativny? MS ti uz meska? Alebo este len ma prist?

snazilka_bio_mamka
19. feb 2021

Skus taku istu značku znova

katkami123
19. feb 2021

Niečo vidím 🙂

janapompova
autor
19. feb 2021

@mikasz robila som si inú značku a ten bol negatívny neskôr som si kúpila ten istý a bol tam zas duch a dnes ráno krámy bez bolesti bez všetkého takže nechápem aj cicky má boleli rozšírili sa mi a z jedného prsníka keď som stála stačila mi vytekala biela tekutina

maximilie
19. feb 2021

@janapompova nerob si testy rôznych znaciek. Je to pozitívny test. Čiarku pekne vidno. Ten druhy to zrejme nezaznamenal. Urob si ešte raz a daj vedieť. Drzim palce

janapompova
autor
19. feb 2021

@maximilie urobila som si včera ten istý test tiež tam bol duch ale dnes ráno prišla mrcha

mikasz
19. feb 2021

@janapompova ak ciarka nesilnie a prisla este aj ms, tak to bude asi biochemicke tehotenstvo... 😔

maximilie
19. feb 2021

@janapompova skoda, nabudúce to vyjde. Drzim prsty

snazilka777
19. feb 2021

@janapompova niečo sa tam rysuje 🙂 skús o dva dni😉

janapompova
autor
22. feb 2021

@maximilie dostala som mrchu,ale neviem takú som ešte nemala prvý deň pár kvapiek druhý deň tak isto 3 deň silnejšie to bolo a dnes úplne od rána nič až okolo 5 som zas začala krvacat nechápem už tomu vôbec ,dnes som si spravila test a je tam aj //čiarka ale slabá ale vidno ju .sex sme mali 3.2 na plno a 7.2

maximilie
22. feb 2021

@janapompova ja keď som bola tehotná, zacala som slabulinko krvácať v čase keď som mala dostať. Ale to bolo len také ružové. Podla mna kým to nie je klasická červená krv, a veľa, tak ešte máš nádej. Kedy si si robila naposledy test? A od 5 uz krvacas normalne???

maximilie
22. feb 2021

@janapompova a ta druha / bola silnejšia ako tu na foto?
Joj do kelu 😞
Nádej tam ešte je , ale treba byt realista. Ako dlho sa uz snažíte?

katkami123
22. feb 2021

@janapompova
Colostrum sa tvorí až okolo 5.mesiaca tehotenstva v prsníkoch, skôr nie, takze ktovie čo za biela tekutina ti vytekala z prsníkov.