Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mimka11111 rátam so všetkym ale druha verzia by ma viac potešila 😅
@vlocka5 😉 možno sa ale ešte zafarbí....tiež som tak mala...najprv presvitajúci kanálik a o pár dní ružová čiaročka 😅 , držím palce 🙂
@mimka11111 ďakujeeeem, nádej stále žije 😀 😅
@mimka11111 už mi z toho asi šibka ale som sa pohrala s tou foto a takto sa mi to zdá lepšie viditelne 😀 😀 😀
@vlocka5 pekná fotka, ale aj tak sa mi zdá, že je to len kanálik 😀 , negatív vytiahne aj kanálik.....nestresuj a skús testnút o pár dní 😉
@mimka11111 😀 😀 😀 oki poslúchnem 😀 ..a dam vedieť 😉
@vlocka5 veru nechaj tomu este 3 dni a iba ranny moc a uvidis. Ak nestmavne tak asi nic. Ak je to zacinajuca ciarka tak bude kazdym dnom tmavnut
@chuchu86 výsledok treba pozerat podla návodu teda cca do 10 minut. Potom už nie. Ta čiarka, ktorú si videla je pravdepodobne len kanalik. Ani na fotke nič nevidno. Takže si s vysokou pravdepodobnosťou tehotná nebola a len si normálne dostala MS. Držim palce nech sa to čo najskôr podari 😀
Ďakujem pekne
V apríli som potratila v piatom mesiaci, takže po bábätku túžim veľmi
Tak dnes som čítala tu má koniku, že niektoré ženy síce boli tehotné aj pozitívny test a došla im mrcha.
Skúsim v pondelok ráno testnut
@chuchu86 viem o com hovoris, chce to cas a ono zase pride. Prajem Ti nech je to coskoro. Ja som po potrate prestala s testovanim. Az ked mi meskala 4 dni tak som spravila test a bolo to tam. Bolo to pre moju psychiku lepsie ako hladat neviditelne ciarky a pozerat ci je to duch alebo kanalik, a potom sklamanie z ms
@chuchu86 ty ale nemas pozitivny testik, zbytocne sa budes testovat. Najdi si nejaky konicek, naplanuj si nejake mile aktivity a pusti to z hlavy. Zacinas novy cyklus a ak sa to ma podarit mala by si byt v maximalnej pohode a nesustredit sa tak na to. Teda to je len moja rada, v dobrom. Fakt sa neoplati tlacit na pilu
@chuchu86 veru ako pisu baby 🙂 ..tiez som sledovala po limite a ciarka sa vzdy obajvovala ale taka skor priesvitna a v duchu som sa tesila ze ano je to tam a nakoniec prisla ms :D tak ja som zvedava ako dopadnem zajtra mam dostat ms a BT sa drzi stale na 37,4
@snazilka19993 drzim palce nech nepride 😉
@nikolienko ten pocit ked prechadzam okolo lekarne a ja drzim kabelku aby som sa nerozbehla kuppvat dalsie testy..rozum ma nuti,no srdce sa boji ..
@snazilka19993 veru... udrzat sa a nekupit testy je velmi tazke 😀 ja som sama tiez nevydrzala a testovala som tyzden pred ms ale popravde druhykrat uz by som to asi nespravila lebo tam ozaj jeden nemusi ukazat nic a zrazu druhy den bum.. lepsie pockat aspon na den ms a vtedy skusit testik 🙂 viem povies si ze mne sa teraz lahko hovori ale naozaj je to asi aj na psychiku lepsie a na srdiecko rovnako 🙂
mate niektora skusenost s testami one step z ebayu?
@nikolienko vobec si nemyslim ze to sa ti to hovori lahko lebo si to tiez prezila a vies ze uz sa neoplati testovat pred ms.. Mas pravdu a vobev c nemam v umysle testovat.. Ved vies,testy neovplivnia tehu.. Ked som,tak sa to coskoro zisti 🙂 .. Jeden mesiac som uzivala tabletky na uoravu cyklu,tento mesiac som ho vysadila a zacala som s inofolicom.. Ms som mala kazdy mesiac bez jedineho vynechania len som mala jeden mesiac 30 dnovy dalsi 32 niekedy 28 dnovy cyklus..kedze teraz som uzivala tieto 2 veci tak neviem ci to mam brat ako uz meskanie (dneska som 30dc) alebo mam radsej pocitat stym ze zajtra dostanem.. Rozmyslam aj nadtym 🙂 ..
@chuchu86 a tieto testy duchuju pre mna su nespolahlivé
@butterfly333 duchuju ale az po limite 🙂 v case ked sa maju pocitat minutky tak sa ziadna druha ciarka neobjavi..mne sa väcsinov objavovali az po zaschnuti niekedy ani len vtedy..ostali normalne negativne 🙂
@snazilka19993 ja by som ratala za den ocakavanej ms asi az zajtrajsi den, taky priemer, a potom skusila test ktory by uz mohol nieco pravdive ukazat a hlavne klud 🙂 ja ked som testovala v cykle ked sa nam podarilo tak som bola takom klude az mi to bolo podozrive a to som si to velmi priala 😀 neviem taky som mala vnutorny pokoj a cakala som co sa ukaze na teste, ked som testovala cykly pred tym tak vzdy som bola nedockava a nervicky pracovali a keby sa dalo testovala by som aj 5x denne 😀

@vlocka5 nechcem ťa sklamať, ale podla mňa je to len kanálik..."krásna" ryha