icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mimka11111
8. sep 2016

@vlocka5 nechcem ťa sklamať, ale podla mňa je to len kanálik..."krásna" ryha

vlocka5
8. sep 2016

@mimka11111 rátam so všetkym ale druha verzia by ma viac potešila 😅

mimka11111
8. sep 2016

@vlocka5 😉 možno sa ale ešte zafarbí....tiež som tak mala...najprv presvitajúci kanálik a o pár dní ružová čiaročka 😅 , držím palce 🙂

vlocka5
8. sep 2016

@mimka11111 ďakujeeeem, nádej stále žije 😀 😅

vlocka5
8. sep 2016

@mimka11111 už mi z toho asi šibka ale som sa pohrala s tou foto a takto sa mi to zdá lepšie viditelne 😀 😀 😀

nivea777
8. sep 2016

@vlocka5 podla mna tan nic nie je..ale moze to byt tym ze ja na duchov neverim..skus o dva dni

vlocka5
8. sep 2016

@nivea777 skúsim 😀

mimka11111
8. sep 2016

@vlocka5 pekná fotka, ale aj tak sa mi zdá, že je to len kanálik 😀 , negatív vytiahne aj kanálik.....nestresuj a skús testnút o pár dní 😉

vlocka5
8. sep 2016

@mimka11111 😀 😀 😀 oki poslúchnem 😀 ..a dam vedieť 😉

janula12345
8. sep 2016

@vlocka5 veru nechaj tomu este 3 dni a iba ranny moc a uvidis. Ak nestmavne tak asi nic. Ak je to zacinajuca ciarka tak bude kazdym dnom tmavnut

chuchu86
8. sep 2016

Ahojte babi,
Včera so robila test, no nič som tam nevidela.
Dnes som pozrela ešte raz a bola tam veľmi slabá čiarka.
Včera som dostala ms,myslíte,že môžem byť tehotná alebo som potratila?

nivea777
8. sep 2016

@chuchu86 ak sa ciarka objavila neslor,tak tehotna nie si a ani si nebola..vysledok po 10 minutach uz nie je pravdivy

pehavcek
8. sep 2016

@chuchu86 výsledok treba pozerat podla návodu teda cca do 10 minut. Potom už nie. Ta čiarka, ktorú si videla je pravdepodobne len kanalik. Ani na fotke nič nevidno. Takže si s vysokou pravdepodobnosťou tehotná nebola a len si normálne dostala MS. Držim palce nech sa to čo najskôr podari 😀

chuchu86
8. sep 2016

Ďakujem pekne
V apríli som potratila v piatom mesiaci, takže po bábätku túžim veľmi

sibalka21
8. sep 2016

@chuchu86 nie ani si nebola tehotna, vysledok na druhy den nieje pravdivy a na foto nic nevidim.... dostala si ms cize tehu to asi nebude

emili31
8. sep 2016

@vlocka5 ja som mala presne taky isty ze len na spodu sa troska crtalo nieco a bolo to ono 🙂 urob o dva dni..mne o dva dni uz ukazalo slabu ciarku potom

chuchu86
8. sep 2016

Tak dnes som čítala tu má koniku, že niektoré ženy síce boli tehotné aj pozitívny test a došla im mrcha.
Skúsim v pondelok ráno testnut

pehavcek
8. sep 2016

@chuchu86 viem o com hovoris, chce to cas a ono zase pride. Prajem Ti nech je to coskoro. Ja som po potrate prestala s testovanim. Az ked mi meskala 4 dni tak som spravila test a bolo to tam. Bolo to pre moju psychiku lepsie ako hladat neviditelne ciarky a pozerat ci je to duch alebo kanalik, a potom sklamanie z ms

chuchu86
8. sep 2016

@pehavcek
Ďakujem Ti veľmi pekne

pehavcek
8. sep 2016

@chuchu86 ty ale nemas pozitivny testik, zbytocne sa budes testovat. Najdi si nejaky konicek, naplanuj si nejake mile aktivity a pusti to z hlavy. Zacinas novy cyklus a ak sa to ma podarit mala by si byt v maximalnej pohode a nesustredit sa tak na to. Teda to je len moja rada, v dobrom. Fakt sa neoplati tlacit na pilu

snazilka19993
8. sep 2016

@chuchu86 veru ako pisu baby 🙂 ..tiez som sledovala po limite a ciarka sa vzdy obajvovala ale taka skor priesvitna a v duchu som sa tesila ze ano je to tam a nakoniec prisla ms :D tak ja som zvedava ako dopadnem zajtra mam dostat ms a BT sa drzi stale na 37,4

nikolienko
8. sep 2016

@snazilka19993 drzim palce nech nepride 😉

snazilka19993
8. sep 2016

@nikolienko ten pocit ked prechadzam okolo lekarne a ja drzim kabelku aby som sa nerozbehla kuppvat dalsie testy..rozum ma nuti,no srdce sa boji ..

nikolienko
8. sep 2016

@snazilka19993 veru... udrzat sa a nekupit testy je velmi tazke 😀 ja som sama tiez nevydrzala a testovala som tyzden pred ms ale popravde druhykrat uz by som to asi nespravila lebo tam ozaj jeden nemusi ukazat nic a zrazu druhy den bum.. lepsie pockat aspon na den ms a vtedy skusit testik 🙂 viem povies si ze mne sa teraz lahko hovori ale naozaj je to asi aj na psychiku lepsie a na srdiecko rovnako 🙂

ikonica
8. sep 2016

mate niektora skusenost s testami one step z ebayu?

snazilka19993
8. sep 2016

@nikolienko vobec si nemyslim ze to sa ti to hovori lahko lebo si to tiez prezila a vies ze uz sa neoplati testovat pred ms.. Mas pravdu a vobev c nemam v umysle testovat.. Ved vies,testy neovplivnia tehu.. Ked som,tak sa to coskoro zisti 🙂 .. Jeden mesiac som uzivala tabletky na uoravu cyklu,tento mesiac som ho vysadila a zacala som s inofolicom.. Ms som mala kazdy mesiac bez jedineho vynechania len som mala jeden mesiac 30 dnovy dalsi 32 niekedy 28 dnovy cyklus..kedze teraz som uzivala tieto 2 veci tak neviem ci to mam brat ako uz meskanie (dneska som 30dc) alebo mam radsej pocitat stym ze zajtra dostanem.. Rozmyslam aj nadtym 🙂 ..

butterfly333
8. sep 2016

@chuchu86 a tieto testy duchuju pre mna su nespolahlivé

snazilka19993
8. sep 2016

@butterfly333 duchuju ale az po limite 🙂 v case ked sa maju pocitat minutky tak sa ziadna druha ciarka neobjavi..mne sa väcsinov objavovali az po zaschnuti niekedy ani len vtedy..ostali normalne negativne 🙂

nikolienko
8. sep 2016

@snazilka19993 ja by som ratala za den ocakavanej ms asi az zajtrajsi den, taky priemer, a potom skusila test ktory by uz mohol nieco pravdive ukazat a hlavne klud 🙂 ja ked som testovala v cykle ked sa nam podarilo tak som bola takom klude az mi to bolo podozrive a to som si to velmi priala 😀 neviem taky som mala vnutorny pokoj a cakala som co sa ukaze na teste, ked som testovala cykly pred tym tak vzdy som bola nedockava a nervicky pracovali a keby sa dalo testovala by som aj 5x denne 😀

ariz
8. sep 2016

baby ahojte. Dnes piaty deň meškania a test robený podvečer.Skoro mi vypadli oči