Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hennyinnsbruck ja ju tiez vidim.. akurat s mamatestom nemam vobec skusenosti.. ale skus aj iny.. nic za to nedas ked si budes aspon istejsia 🙂
@domx dakujem jasne zajtra rano urobim iny. Ja som mala stale ebayovske, teraz sme na svk na dofce. Nemam ziadne emocie koli tomu ze ducharci. . No musim vydrzat do rana
Ahojte chcem sa vas opytat pred dvoma dnami som si robila test a ukazal sa mi duch, to mi meskala menstruacia uz 9dni co mne nezvykne. No dnes na 11 den som zacala krvacat neviete co to moze byt???
@kristina50 mozno mikropotrat.. mne sa to stalo uz parkrat.. MS mi nemeskava..ale ked meskala a vysli mi pozitivne testy tak som sa tesila a pitom doslo krvacanie.. vzdy po tom vsak bolo strasne silne a ja som mala velke bolesti..zalieval ma pot a bolo mi zle.. obcas sa to stava ked plod nie je dost silny alebo ho telo neprijme alebo nebol zdravy.. mozno to nie je tvoj pripad a tiez zalezi od intenzity krvacania.. ak vsak mas pochybnosti zajdi k lekarovi..
@kristina50 myslim ze si ani nebola tehotna..9.den neskania by si uz mala mat viditelne ciarky..ak tam bol duch neda sa povedat ci to bolo pozitivne lebo vela testov duchuje..teraz sa ti asi spusta MS
@nivea777 praveze ja som ovulacne bolesti tento mesiac ani poriadne nemala.. a som si ista ze ovulacia bola ptesne v ten den lebo ju mavam skor ako 2 tyzdne od zacatia cyklu a aj podla vytoku to sedelo..pred ovulkou mavam viac priznakov ako pred MS :D nevies z coho by ma okrem tehu mohli boliet prsia? :/
@kristina50 poznam ten pocit.. nie raz som plakala ked mi nakoniec MS dosla.. obcas sa to zda ako by bolo nekonecne to snazenie.. bez uspesneho konca.. ja mam vsade teraz okolo seba same tehlky a babatka.. dokonca aj obe susedy maju trz cerstve prirastky co uz sa mi fakt nezda fer.. vsetky kamosky ..spoluziacky zo strednej..dokonca manzelove sestry.. zacinam byt z toho uz naozaj zufala.. :( snad sa vam to coskoro podari.. 🙂
@kristina50 podla mna mas obycajnu MS.. mozno si mala cystu alebo si nachladla..mozno si bola tehotna ale myslim ze 9 dni meskania by si mala uz viditelne ciarky .na tom teste co si pridala ja osobne nevidim nic..nerada vyvolavam duchov..
@hennyinnsbruck ako ciarka tam je, len ...."mamatest" co ti poviem...
@hennyinnsbruck nieco sa tam istotne crta 😉 😉 😉
@emili31
@nikolkananska rano robim lady max tak uvidime. Aj teraz robila len som ho nechcene do druhej temy hodila
@domx ja som tehu nevylucila..ale 4 dni po styku to urcite nebolo z tehu..sprav si test v den MS..nebudes musiet duchov nahanat kazdy den a v den MS by uz malo byť nieco..baby si robia testy skor,ukaze im ducha a potom ked pride MS su sklamane..boli tu testy kde ciarky boli viditelne a nakoniec MS prisla..rozhodne dzim palce
@hennyinnsbruck aj na tomto nieco vidno,len skus rano mala by byt ciarka silnejsia 🙂
@hennyinnsbruck drzim palceky aby len a len silnela 🙂 😉 😉
@kristina50 asi som si meno zmylila s niekym inym..ale odpoved ze na 9.den meskania by si mala uz pekne ciarky plati...takze si myslim,ze tehu to nebolo.. Meskanie sposobuje hocico,aj hormonalna nerovnovaha..Mas klasicku MS alebo len slabe spinenie?
@hennyinnsbruck tu ho mas troska upraveny
@emili31 oh dakujem. . To je pekna ciarka 😊dufam to vyslo konecne
@hennyinnsbruck dufajme 🙂urob rano hlavne 🙂 uz musis vydrzat...ked si nedockava potom sa tie tyzdne budu straaasne vliect 😀
@emili31 jasne do rana vydrzim. . Aj ked budu nahodou //budem trpnut kedze ms ma byt az buduci tyzden. .