Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lela123 ahojky este nie zajtra idem kupit test a uvidime 🙂
@nikolienko no neviem draha uvidime.. Testy ma vobec netahaju uz .. Necham to tak.. Dneska sme mali ist do shopingu len tak ale radsej sme neisli lebo nechcem prejst okolo lekarne aj ked viem ze asi ukaze negativ.. Zajtra ked nedostanem tak kupim na vecer digi a nedelu rano spravit .. Ten je 100%?
@snazilka19993 tie digi este nikomu neukazali falosne, su citlivejsie ako tie obycajne a preto ti dokazu ukazat aj v ktorom tt si, takze baby ich pouzivaju ako potrvdenie ze su tehu 🙂 v kazdom pripade ist okolo drogerky ci lekarne a nekupit si test je riadne pokusenie, tiez by som asi volila zostat doma keby som si nebola ista vysledkom 🙂
@06lienocka
@kudusko tak predsa sa zazraky nekonaju. . Bola v noci cikat test robila o 6tej slaby. . Tak asi slovenske testy vsetky duchuju. . No co uz vyckam mrchu
Spodny je ranny
@hennyinnsbruck však tam ducha máš! Slabý ale je ...skús o pár dní
@14nunu10 no necham tak teraz.ak do stredy nedostanem testnem. .
@hennyinnsbruck super,držím palce 😉
@hennyinnsbruck na tom strednom je pekne vidiet...si ete moc skoro mne na 23 den ukazovalo tiez takto podobne ale o 2dni na 25 den uz bol duchos 🙂 myslim ze o tyzden uz budu pekne cisarky a ak nvies vydrzat kup si digitalny sice za 8eur ale cca podelok rano ti uz ukaze naisto
@hennyinnsbruck mas krasneho dusika ... to bude tehu 🙂 drzim palce
@cukricek312 no ako moja testla si ?
@hennyinnsbruck toto nie sú duchovia, ale skôr kanáliky
@nikolienko digi je negativny.. Takze nic uz len cakat na ms kedy pride
@snazilka19993 tak je to je mi luto dufala som s tebou, ale netreba zufat ked to nevyslo teraz podari sa dalsi mesiac 🙂
@hennyinnsbruck este je tam nadej ja vidim maleho dusika 🙂
V pohode...uvidime, ze co bude...ja mam 6 dni do MS...asi to je este skoro....no vies kamoska teraz tiez na teste skoro nic nemala a je v tom 🙂 uvidime...dakujem za reakciu🙂

@hennyinnsbruck tak nech su to len dobré spravy teda