Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzana256 k tomu spineniu pri uhniezdovani, ma to len mala hrstka zien... Ja osobne som bola tehotna dvakrat a ani raz som nemala spinenie pri uhniezdovani... Je ine ked spinis v case ocakavanej MS, telo sa docistuje a pripravuje na tehotenstvo.... Ale to ze kazda zena ma spinenie pri uhniezdeni a kazda zena citi uhniezdovanie vajicka je hlupost
@jjuulliisskkaa Dakujeeeeem 🙂
@enusamt Ano bilo 🙂
@luta13 Dakujem krasne 🙂
@nikolkananska vďaka... tak hádam mám nádej aj ja 🙂 i keď viem, že každá žena je iná
@jjuulliisskkaa - mne vyšla taká istá čiarka, mám kamosku je Dr.farmácie, ona mi povedala, že až slabá čiarka znamená tehotenstvo!!!
Ja idem zajtra testovať, mám test clearblue
@eliwedd ahoj... skopírovala som tú postupnosť, ako to u mňa prebiehalo
11 dpo - pepino - biely
12 dpo - pepino - biely
14 dpo - pepino - biely
15 dpo - pepino - biely , nedalo mi to tak som spravila woman secret - slabá ružová čiarka
16 dpo - woman - silnejšia ružová čiarka
18 dpo - lady max - duch, ktorý sa po niekoľkých hodinách zmenil na fľak
20 dpo / 36 dc , 5 deň meškania / - rapidclear - sivý duch, skôr taký obrys
... a na 21 dpo , 6 meškania sa nespustila menštruácia, ale vypudzovanie krvavých kusov po celý deň.. až na ďalší deň menštruácia

@zuzana256 aj my dúfame že konečne to vyjde a podarí sa prvé 🙂
joj, tak v tom prípade ti s tou otázkou nepomôžem... lebo ako vravím , len máličko žien má to špinienie a ja som ho ešte nikdy nemala, tak neviem... jedine sa spýtať nejakej inej, ktorá to zažila 🙂