icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

enusamt
15. sep 2016

@zuzana256 aj my dúfame že konečne to vyjde a podarí sa prvé 🙂

joj, tak v tom prípade ti s tou otázkou nepomôžem... lebo ako vravím , len máličko žien má to špinienie a ja som ho ešte nikdy nemala, tak neviem... jedine sa spýtať nejakej inej, ktorá to zažila 🙂

luta13
15. sep 2016

@enusamt pisala som Tebe, no myslim, ze aj @zuzana256 si to precita 😉

luta13
15. sep 2016

@zuzana256 Zuzi, ja som mala to spinenie v case ockavanej MS, takze ANO, moze byt spinenie v case, kedy mal prist MS!!! 😉

zuzana256
15. sep 2016

@luta13 ok dakujem

luta13
15. sep 2016

@zuzana256
@enusamt obom vam baby drzim palceky, aby vam tie babätka uz konecne vysli a mohli ste si tu vystavit svoje krasne testiky s // 😅

enusamt
15. sep 2016

@luta13 aha.. tak v pohode 🙂 a album už celý prelistovaný 😀 ale chcela by som sa spýtať... je možné, že ked pôjdem cca 7+1 na prvú kontrolu, tak bude srdiečko? kedy si ho ty počula prvý raz?

enusamt
15. sep 2016

@luta13 už v pondelok som tu vystavila svoj posledný test na 16 dpo 🙂 pre istotu ešte hodím foto.. ono ide skôr o to, že tŕpnem či sa udrží... lebo minulý mesiac bolo z toho biochemické :/ ... ale zas sa inak správali testy ako teraz... pre istotu si kontrolný spravím ešte 26.9

sibalka21
15. sep 2016

@zuzana256 k tomu spineniu pri uhniezdovani, ma to len mala hrstka zien... Ja osobne som bola tehotna dvakrat a ani raz som nemala spinenie pri uhniezdovani... Je ine ked spinis v case ocakavanej MS, telo sa docistuje a pripravuje na tehotenstvo.... Ale to ze kazda zena ma spinenie pri uhniezdeni a kazda zena citi uhniezdovanie vajicka je hlupost

luta13
15. sep 2016

@enusamt videla som tento test, je dokonaly...Velmi drzim palceky 😉

enusamt
15. sep 2016

@luta13 ďakujeeem 🙂

zuzana256
15. sep 2016

@luta13 dakujem velmi pekne jasne ked sa to podari dam sem foto

zuzana256
15. sep 2016
nikolkananska
15. sep 2016

@jjuulliisskkaa Dakujeeeeem 🙂

nikolkananska
15. sep 2016

@enusamt Ano bilo 🙂

nikolkananska
15. sep 2016

@luta13 Dakujem krasne 🙂

enusamt
15. sep 2016

@nikolkananska vďaka... tak hádam mám nádej aj ja 🙂 i keď viem, že každá žena je iná

chuchu86
15. sep 2016

@jjuulliisskkaa - mne vyšla taká istá čiarka, mám kamosku je Dr.farmácie, ona mi povedala, že až slabá čiarka znamená tehotenstvo!!!
Ja idem zajtra testovať, mám test clearblue

jarusc
15. sep 2016

@enusamt U doktora som nebola lebo má dovolenku ale test som si ráno spravila a bola už len jedna čiarka 😒 Neviem no....menzes mi stále mešká už 7 den 😖 pritom nikdy som nemala problém...vždy mi prišiel na čas.. už som zúfalá

chuchu86
15. sep 2016

@jarusc - a tým som mala 2 ciarky?

jarusc
15. sep 2016

@chuchu86 myslíš či som mala predtým 2 čiarky?

eliwedd
15. sep 2016

@enusamt ahoj,prosim a môžeš mi povedať ako boli tie tehotenske testy pocas biochemického tehotenstva? Dakujem

chuchu86
15. sep 2016

@jarusc - áno

jarusc
15. sep 2016

@chuchu86 mala som niečo takéto... a na druhom uz nebolo nič 🙂

chuchu86
15. sep 2016

@jarusc - aha, ale ten test asi nebol dobrý, lebo sa tam objavila žltá čiarka. To som mala aj ja.
Hore hlavou, držím palce

luta13
15. sep 2016

@enusamt nepamätam si presne kedy bilo, no myslim, ze ten 7tt uz ano 😉 ...Ved pripadne po kontrole sa ozvi sem, alebo hod foto ak budes mat 😉 ...A hlavne, uzi si kontrolu - prva je naj! 😉 Ked zena vidi, ze pod srdcom rastie novy zivot, je to uzasny pocit 🙂

luta13
15. sep 2016

@chuchu86 Drzim Ti palce na zajtrajsi ranny test 😉 snad budu //

denidi
15. sep 2016

@enusamt 7+1tt už určite srdiecko bude😉
Ja som bola 6+2tt a už krásne bilo💖
Nezabudnem na slová dr,ako povedala- vidíte,ako tam srdiecko krásne šimorî?
Silno,silno drzim prsteky a testik je naozaj krásny✊✊✊

enusamt
15. sep 2016

@denidi ďakujem 😅 o to viac om netrpezlivejšia 🙂

enusamt
15. sep 2016

@eliwedd ahoj... skopírovala som tú postupnosť, ako to u mňa prebiehalo
11 dpo - pepino - biely
12 dpo - pepino - biely
14 dpo - pepino - biely
15 dpo - pepino - biely , nedalo mi to tak som spravila woman secret - slabá ružová čiarka
16 dpo - woman - silnejšia ružová čiarka
18 dpo - lady max - duch, ktorý sa po niekoľkých hodinách zmenil na fľak
20 dpo / 36 dc , 5 deň meškania / - rapidclear - sivý duch, skôr taký obrys
... a na 21 dpo , 6 meškania sa nespustila menštruácia, ale vypudzovanie krvavých kusov po celý deň.. až na ďalší deň menštruácia

denidi
15. sep 2016

@enusamt úplne ta chapem,vsetky sme rovnaké😂ale bude to nádherné,ked ho prvýkrát uvidíš